/polska/

otwieram tzrecie piwo

dobra spróbuję dzięki

kobiety to kurwy a ja jestem klientem bez portfela

Attached: 1573278660634.gif (250x275, 663.8K)

dzisiaj mialem nieciekawa sytuacje na tinderze
mianowicie spotkalem loszke co juz kilka lat temu z 3 tez tam spotkalem poprzez fejk konto
no i bylem bardziej zdespoerowanyi tam z nia pisalem jak incel przez co myslal ze jestem psychopata
w kazdym badz razie dzisiaj ja spotkalem przypomnialem jej ona nic nie pamietala i mowila ze jest ksiegowa i sie unmatchnela
no i co no i nic no

nawet jej stare zdjecie mam

Attached: 1571243941849.jpg (798x798, 156.44K)

życie to wf a ja nie mam stroju

ale chujowy sezon anime już wszystko dropnąłem poza trzema

nie rób tego

Attached: 1573390423236.jpg (485x773, 185.27K)

>anonki od kiedy siedzicie na imageboardach?
>2009 here, najpierw odkrylem Yas Forums a potem polskie, najpierw vichan, potem przewinal sie tapchan, chan.pl a przez kara przestalem wchodzic na polskie po pewnym czasie

W roku koniec 2009-2010 pierzym razem wszedłem na chany. Na początku siedziałem na bardzo małym, w 2010 już na dużym 2ch, na Yas Forums też czasami wchodziłem ale nie do int. W roku 2011-2012 nie siedziałem. Na Yas Forums w int jestem od roku 2018 co najmniej od kwietnia-maju.

Najbardziej wielkie najbardziej duże i ogromne rozczarowanie od chanów mam taką że w roku 2010 siedziałam w rozdziale b 2ch i tam codziennie zdobywali (majnili) Bitcoin. To była łatwa sprawa i nie trzeba mieć była mocne żelazo... jedynym wymaganiem były internet traffic. Wtedy za duże pieniądze miałem takie 1,5 GB na miesiąc. Jedyny przyczyna jest czego nie zdobywało Bitcoin było tylko trafic bo szkoda go była... gdyby miałem unlim jak teraz za 8$ oczywiście zdobywałembym codziennie.
Chociaż w tamte czasy nie uważałem że z tego coś będzie z tego bitcoina...

Miałem trudną sytuację w życiu i nie analizowałem, że nie są to pieniądze przyszłości monitorowane na czarnym rynku: narkotyki, broń, pranie pieniędzy i tak dalej. I jeszcze trafic był potrzebny żeby w jednu jebanu online-gierku grać w jaka mi nic nie dała... Nienawidzę cię za to sobie jak najbardziej. A roku 2011-2012 znalazłem pracy i w ogóle nie siedziałem w interniecie na chanach. A potem już siedziałam ale było za późno i też myślałam że z tego nic nie będzie może w dodatek do tego trzeba już było mieć mocne żelazo.

Attached: 3d678253c5cc823e42f0bed66d3a1033.jpg (236x177, 11.43K)

pociąg już odjechał, a dodatkowo złomiarze rozkradli torowisko...