Vaistinu Vaskrse
Svima koji slave po pravoslavnom, Hristos Vaskrse
/ex-yu/
najjaci su ovi dvocifreni npc-evi sto krenu da kmece ako ne verujes u njihov kult iz pustinje
misle da ne verujes ni u sta ako ne verujes u njihova sizofrena dvocifrena sranja za panjeve krezube
religija i treba da postoji zbog vas dvocifrenasa panjeva jer je i svet vecinom naseljen retardima jer bi se vi ubili kad bi ostali sami da sa svojim mislima
ali ne mesajte nas normalne u to
ma ti si novoturcin frf
>zamisli bre da ne verujes u evoluciju nego neki tamo zidovski cilager seo na oblak i zavario travcugu pa isfantazirao kamile i rododendrone, sto se nisam rodio na zapadu gde imaju internet vec dvadeset godina
haha i ljudi misle da je od jedne ribe napravio desetsto ajde onda u afriku sta ne hranis gladne ribama hahahaha koji idioti samo znanost i napredak
>religija i treba da postoji zbog vas dvocifrenasa panjeva
ovo jebote
ali onda nama normalnim zagorcavaju zivot s time
a sto ste ljuti tako? fali vam nesto u srcu?
Josh se sjecam kad se saznalo da sam ateista u srednjoj, profesorica me ladno na cas ustala i pitala dal mislish da je to ok frff, a jedan lik se ustao i veli kako ne vjerujes u boga kad su crkve svuda okolo jeeeeeej
ovo su ljudi koji misle da sam gluplji od njih
neka brate carobnjak na oblacima ce ih pogodit munjom l0lara
zamisli 2000 godina hriscanstva i majmuna siptara muslimanskog izroda poturicu koji ti kaze da to ne valja