/ex-yu/

Nocno izdanje

Attached: somexy.jpg (726x964, 163.93K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=4ZOhRqNZt64
youtube.com/watch?v=pd2MvseI0Co
youtube.com/watch?v=xI3KzTZbP20
twitter.com/NSFWRedditGif

Hristos voskrese drugari

youtube.com/watch?v=4ZOhRqNZt64

Attached: gf.jpg (728x485, 130.07K)

comfy religijske rasprave

Attached: 1517294028594.jpg (912x772, 538.41K)

>slika
frfara

Ti si mili vec odavno u paklu kazhu pakao ne postoji ali kako ne postoji kad ti zhivish u paklu ne verujesh pridji ogledalu pogledaj svoje mrachno lice zar je moguce da venac stvaranje najuzvishenije bozhije stvorenje ima takvu mrachnu facu
zbog chega ti je tako loshe kad si tako pametan tako slobodan od svega ako te je za sve briga ako sam sve znash zbog chega ti je lice tako nesrecno
zato shto si u paklu sinko u paklu
ti ne znash za radost tebi je teshko sve ti je odrvatno sve te muchi sve te nervira nerviraju te ljudi mushice nervira te vruchina nervira te kisha nerviraju te politichari sve sve shto postoji tebe nerverira i muchi te
muche te tata mama deda baba komshije predsednik drzhave predsednici drugih drzhava sve ti je teshko odrvatno i nishta te ne raduje chak ti i slavuji smetaju dok spavash to je zato shto ti zhelish da pobegnesh da zaspish da zaboravish na sve da se nazhderesh da se po navodnicima uradish da zaspish da pobegnesh od svega toga
zbog chega pa zbog toga shto si u paklu
nema potrebe da razmisljash shta ce biti sa tobom hocesh li zavrshiti u raju ili u paklu
ti si mili vech odavno u paklu
a iz pakla ima samo jedan izlaz a to je prema Bogu

youtube.com/watch?v=pd2MvseI0Co

ej bre kako to da ne vjerujes u bradatog deku sto baca munje i cini iz prstiju?
Sta ti vjerujes u nauku? Pa ko je stvorio nauku majmune!
Kako to mislis za ~100 godina tehnologije koja hvata zvuk i video niko nema nikakav dokaz?
P-Pa to bog nece da se pojavi hehe!
Glup si, ne pricaj sa mnom sektasu.

ja sam pravoslavni hriscanin i anticki srbin kome to smeta moze da mi ga duva najozbiljnije

ovo lolara. debili se prepoznaju po vjerovanju u te bajke

Vaistinu Vaskrse
Svima koji slave po pravoslavnom, Hristos Vaskrse

najjaci su ovi dvocifreni npc-evi sto krenu da kmece ako ne verujes u njihov kult iz pustinje
misle da ne verujes ni u sta ako ne verujes u njihova sizofrena dvocifrena sranja za panjeve krezube
religija i treba da postoji zbog vas dvocifrenasa panjeva jer je i svet vecinom naseljen retardima jer bi se vi ubili kad bi ostali sami da sa svojim mislima
ali ne mesajte nas normalne u to

ma ti si novoturcin frf

>zamisli bre da ne verujes u evoluciju nego neki tamo zidovski cilager seo na oblak i zavario travcugu pa isfantazirao kamile i rododendrone, sto se nisam rodio na zapadu gde imaju internet vec dvadeset godina
haha i ljudi misle da je od jedne ribe napravio desetsto ajde onda u afriku sta ne hranis gladne ribama hahahaha koji idioti samo znanost i napredak

>religija i treba da postoji zbog vas dvocifrenasa panjeva
ovo jebote
ali onda nama normalnim zagorcavaju zivot s time

Attached: Majmunko !.jkLI57bKA.jpg (177x285, 11.37K)

a sto ste ljuti tako? fali vam nesto u srcu?

Josh se sjecam kad se saznalo da sam ateista u srednjoj, profesorica me ladno na cas ustala i pitala dal mislish da je to ok frff, a jedan lik se ustao i veli kako ne vjerujes u boga kad su crkve svuda okolo jeeeeeej
ovo su ljudi koji misle da sam gluplji od njih

neka brate carobnjak na oblacima ce ih pogodit munjom l0lara

zamisli 2000 godina hriscanstva i majmuna siptara muslimanskog izroda poturicu koji ti kaze da to ne valja

Бpaтья!

>Hristos vas kreše
lolara

bome fefara

e nemoj brate sad kad prochita ovo bog strefice te munjom iz prstiju

jel to bilo pre ili posle kad su ti jebali sestru?

a u kom smislu valja ? ja sam vec reko da su obicaji jedino ok kao deo tradicije da zblizi ljude
ali sve ostalo nikakav nema efekat na narod, i dalje su vecina govna, rade zlocine i mrze jedni druge
koja je poenta onda da se lozi neko na to
uskoro ce sve religije otici u kurac jer su ih uvek i sacinjavali smradovi koji se pretvaraju i koriste samo kao alat

pa svaki dogadaj koji postoji je ujedno i prije i poslije toga jer ju jebu svaki dan.

sad cu da podudlam ovom rusu nemojte mi zameriti

zamisli 100 godina nikola tesla dokazao znanost a vi srbi jos vjerujete da bog place kad pada kisa a jos mu je i pop bio deda a on usprkos tome otkrio sve teoreme, koji je to bio covjek jos malo kad napreduje znanost ce ga klonirati i onda ste gotovi

pa slavenima nije dudlanje.

youtube.com/watch?v=xI3KzTZbP20

ma neka brate navikli smo da vi dudlate rusima

kakve on veze ima sa bilo cim?
gospodin Tesla nije bio ateista

>ne ne nemoj slaviti pppraznik kao tvoji djedovi i njihovi djedovi budi probudjeni covjek nauke ateista akademik privatne skole u pizdicima ili zapadnjacki kontras

Attached: 1586194951504.gif (570x537, 62.44K)

eee tabanko dobar si, mene u osnovnoj uciteljica, dok smo farbali jaja, na cosu, onako free talk, i samo odjenom, a ti anone ne verujes u boga jel tako? a ja u fazonu pa ne brt, i onda sam se okrenuo i svi me gledali kao satanistu l0lara

Хpиcтoc Bocкpece!

>budi svemoguci i sveprisutni bog
>nevida djeca umiru po srednjem istoku, karteli kolju narod po meksiku, amerikanci unistavaju planetu
>njega ladno boli kurac
>al BGDN LBN ga bacio na hentai
>pa to je sedmi krug brate

>on cuva ovakve slike ma kompu
krindz

drug tesla fantazmagoricki glupane

pravoslavna crkva srpska uzima u obzir kao kanon narodne obicaje, ja se slazem da su ljudi govna i oduvek su bili govna, ali ja volim da razmisljam o tim stvarima i glupo mi je da se ljudi rugaju religiji bez da uopste misle o tome, meni je to zidovska manipulacija, smatram da ljudi treba da budu puni ljubavi i razumevanja i da imaju intelektualne kapacitete da razmatraju pojave, ne da automatski odbacuju nesto

pa svi imamo slike sebe na kompu

Baиcтинy Bocкpece бpaтe

CPБИJA, PУCИJA
HE TPEБA HAM УHИJA!

Attached: nato_rus.jpg (750x500, 144.15K)

вaиcтинy вocкpece!

trenutno razmisljam koju cu novu memu plasirati na ex yu.