Kahve edisyonu
/tr/
Other urls found in this thread:
mobile.twitter.com
youtu.be
twitter.com
...
bune orospu evladı daha küçüğü yokmuydu? çıkın şu arşivden.
gocunma
koronanın b*tı dünyasının götünü yakması çok hoşuma gidiyor moruq
>300 post
>30 poster
/tr/ öyle bir bitmiş ki kimse bitmiş yazmıyor AHAHAHAH 4 tane orospu evladının oyun bahçesine döndü :DDDD
bütün amcık sahiplerinin + twitter + İNSTAGRAM oRUSBUlarının + bana incel + yanma diyen sıÇan piÇlerin + ek$iposd yapan gerikafalıların + genlerimin + çekiciliği + yeteneği olan bütün insanların + hepinizin + alayınızın amkKkkKKKKkKQKKQQKQKQKKQQKqkkqkQkQkQKQKQKQKQKQKQKQKQKQK
yanma arslan parçası o attığın menelerin hepsinin stock hali var bende : D D
çabuk biri 110'u arasın
Neden o zaman meneleri peskes cekmiyorsun? Yoksa zamaninda /ustadchani/ acip sonra siQinin keyfine gore silip, daha sonra "elunuzdeki ustad menelerini paylasin lutfen pusmanum :DDD" diyen user musun?
hornetten twink düşürdüm götünü atıyor yav :DD inanılmaz amk senelerce /soc/da falan gezindik bulacaz diye
/tr/ ni siktim öldü
2020 sissy hypno izle
>ustadchanin sahibini bilmemex
:DD ax ulan. benim arşivim sağlam duruyor :D peşkeş çeksem burdaki otist orospu evladları sağa sola atacak eskiibnecilik oynayacak. zamanında o kadar mene yapıldı. bazıları normilerin eline düştü. toru kapanıp vakit geçtikçe epik meneler unutuldu gitti. şunlara t*rk çancılığında gelmiş geçmiş en epik mene ne diye sorsan cevap veremezler :D çoğu yeniibne sonra meneleri mavibülbülden toplarız :D
ph€n Dhé
yeni ibneyim ben brem 2014 girisliyim :DDD hala yeni ibne sayarim kendimi.
Surekli baskilarim eskiler meneleri peskes ceksin kazandiklari parayi pera palaslarda yesinler diye, ama tum eski ibneler AR ve NAMUS sahibi-imis. Kimse waifusunu peskes cektigi gibi menesini peskes cekmiyor. Ver o meneleri diyorum peskes cek o meneleri diyorum nuh diyor peygamber demiyorLAR
>peşkeş çeksem burdaki otist orospu evladları sağa sola atacak eskiibnecilik oynayacak.
>çoğu yeniibne sonra meneleri mavibülbülden toplarız :D
eskibnecilikten beteri, mavibulbuldeki redditdeki hesaplar kendileri yaratmis gibi kullanmalari :DDDD her kocgiri gordugumde gotum yanar harlanir.
>t*rk çancılığında gelmiş geçmiş en epik mene
sehid meneleri olabilir mi? ama gonlumde dostu ozlemek yatiyor :D
caponlar yine beni çizmiş
2015 yeniibnesiyim 7/24 götüm yanıyo mrq internette bir tane kaliteli mekan kalmamış
2013 sonrası girişli herkes yeniibnedir gözümde. vallaxi anonlardan ellax piçi razı olsun meneleri peşkeş çekmediler. bu saatten sonra kimse atmadıkça bulamazsın. hdd patlatan falan çok. bende girmem buraya normalde. karantinada HİÇ BİR yer akmıyor. öylesine gireyim dedim.
lel yaklaştın ona benzer bir webm idi :DDD
>ustadchanin sahibini bilmemex
dolaylı yoldan berkay mısın diye soruyo işte aptal orospu çocuğu
>benim otist gibi oturup 2 saat çizdigim menelerimm
hepsi arşiv de orjinal çözünürlüğünde duruyor üşenmesem tek tek reddite atıcam hepsini ama PİÇi domaltmasına bir kılıf uyduramıyorum ve turkeyjerky modları özden aydını tanıyor atar atmaz siliyorlar
o zaman onursuz ustadin sehid menesi yapmasi menesi olarak cevabimi degistiriyorum
>meneleri peşkeş çekmediler
>hdd patlatan falan çok.
vax, mustehak, eskibinecilik oyniycam diye peskes cekmezler ama sonra meneleri patlayinca gotlerini yakarlar :DD
artik cok nadiren oc uretiliyor vallax bitmis. Ama en son bi kac oy once uoa - el hab ul ahmer menesini tunai silmeden kaydedemedim, hala gotum yanar.
GERCEKturkeyjerky tarzinda subreddit ac brem
ananı sikerken kırıldı karyola
lan şehit kalk ws
hızlı aşağıkoşu ver
Evlat edinmek kırmızı hap mıdır?
hayır
bugün yımırtayı güzel yapamadım oqLim moralim bozuk + artık taşak kokum beni rahatsız etmeye başladı yıkanmam lazım galıba
>malum kişinin /tr/ye girdiğini sanmak
>t*rkeyjerky
amına koyayım senin :DDD sen burda bokpostala
bingo. şimdiki oclar çok low effort. kimse emek vermek istemiyor. mene çıkmıyor zaten senelerdir.
Doğum günü ikizim ULU ÖNDER olunca me
sen o sun demiyorum zaten adamın dediğini söylüyorum tam otistsin
Eskiibneler neden her tiradda KARI gibi sızlanıp durur?
ZANGIR ZANGIR ZANGIR KRAWWKKK :DDDDDDDDDDDDDDDDD
:DD cok sevincliyim dogru bilip mukafatimi aldigim icun :DD
kocum bu alemlerin tek bir otisti vardir, enterese filmler inceler.
tamam pruswa ibnesi hadi koçum hadi aslanım siktir git redditine. user benim ne demek istediğimi anladı zaten.
eskiibnelerin amına koyim devir zumırların devri yanmasınlar
keşke kürt kız arkadaşım olsa.
ula bi yerden ZANGIR ZANGIR sesler geliyo noluyo
uykumu getir @LL@x PİÇi sikmiyim götünü
beni 5 sene önce gülmek eğlenmek için insanların paintte karaladıkları çiziktirmeleri biriktirip bununla övünecek kadar zawallı bir insan yaratmadığın için tşrkr fakat bokkiyede yarattığın için ben yine de senin götüne koyim @LL@x piçi
irlda tanıdıklarım gerçekte ne kadar köşeli olduğumu bilseler benden koşarak uzaklaşırlar :DDDDDDDDDDDD
xelal geriLLam koyunların içinde koyun postu giyen kurt olmaya dewam et
Anneni sikiyorum moruq
31 çeksem uykum gelirdi
bheyler nasıl daha kenarlı olabilirim???
yeşil çay içiyom inş@LL@x sissy olmam
>5 sene önce gülmek eğlenmek için insanların paintte çiziktirmelerini arşivden arayıp bulan, 1 senedir kamal larpı yapıp komik olduğunu sanan, ucuz kopya zavallı orrossbu analı bir t*rk piÇiyim
HAHAHAHAHAHAHA fixed koÇum :DD
goreler bi yere kadar brem köşelerini daha da sivriltmek istiyosan bizzat gorelerin içinde rol alıcaksın
cunku hani nerde o anonlar
tek tiradda got yakanlar
:DDD
ulan sus kalan son eskibneleri kacirtacaksin :DD ax o mene hazinesini bilsen ax bir gorseydin.. gorseydin..boyle dusunmeyecek boyle demeyecektin
eskiibnelerin götünü siksem çok siktin diye şikayet ederler, o yüzden sikiş vermiyorum bremin
burda kaç tane kamal var???
burda gülüp ediyozda reelde yakalarsam çok fena sikerim
uyut beni @LL@x buba
sehid menesi yapan herkesin bacısına inlete inlete s400 borusu soqam
çok sıkıcısınız.
hyr
burayı takip etmiyorum bremin tek tanıdığım kamal en son ekşideki entryleri cimere şikayet ediyordu :DD
bıktım sizden.
seni çok seviyorum user lütfen sıkılma