/polska/

Edycja prawdy

Attached: jesus_truth.png (594x593, 343.03K)

Pobudka chuje

Z wielkanocą!

Attached: aac935db5bd2b5dc16039daeb988c016.jpg (473x335, 34.87K)

Jezus zmartwychwstał

Attached: 12.jpg (800x537, 151.74K)

A wy teraz pasche macie?

Tak.

Naprawcie swój chujowy kalendarz.

Code: XOXOgowno

Zachowuj się

nie prawda

o user wstał

tak, pobudziłem się

co u anona?

jajka sadzone zjem chyba

smaczego życzę.

dziękuję
a ty co jesz?

ja jem tylko obiady. zadnych sniadan ani kolacji. stala dieta.

i nie jesteś głodny?

przez pierwsze tydzien-dwa zdychalem rano z glodu, ale teraz sie tak przyzwyczailem, ze nic nie czuje. jedzenie stalo sie zbedna konieczoscia

no to fajnie masz

no tak se. nadal 88/180

to ty się odchudzasz? To chujowa strategie przybrałes. To, że się glodzisz 2/3 dnia chuja ci da oprócz burczenia w brzuchu.
Jedz częściej, ale mniej. Mniej to słowo klucz i oczywiście unikaj cukru i tłustych rzeczy i odstaw niezdrowe przekąski i słodycze i słodkie napoje (ale o cukrze już mówiłem). Nie ma chuja, że nie schudniesz.

nie tyle odchudzam co zmieniam calkowicie diete, a raczej sposob zywienia. jedzenie malo, ale czesto to mem. probowalem i tylem. metabolizmu nie oszukam. za to w jednym posiłku nie jestem w stanie przyjac tyle jedzenia zeby utrzymac wage, wiec chudne.

no to widocznie jadłeś za dużo że nie chudles. Ale rozumiem że z jednym posiłkiem łatwiej

śniło mi się że byłem menelem

Attached: Flan_teeth.jpg (2480x1937, 1.95M)

fanie

ciekawe
mi się śniło że zabijałem fioletowe humanoidalne demony z jakimiś mocami psychicznymi
najłatwiej je zabić rzucając w nie siekierami

czemu macie takie skomplikowane sny? ja ma tylko ze gdzie jestem i najwyzej cos robie prostego

Ale nieciekawa sytuacja u mnie w domu dzisiaj
>badz neetem I zasnij z Rana o 14 I zapomnij komputera wylaczyc bo sumie wyjebane
>matka glupia kurwa zaczyna tam szperac I czytac Kara xD
>oglada tego danza kuduro webm gdzie matka napierdala dzieciaka kablem I mi mówi ze co ty ogladasz to pewnie jakas mafia dziecko maltretuje
>a ile sie naczytalam o sraniu o jebaniu

No I co no I nic wstalem o 21 chyba cos tam gadala ale zbagatelizowalem poszedlem na komputer grac

Cale szczescie ze nie bylo zadnych plackow albo trapy, 26 letni kawaler hir a matka glosuje na pis

bycie menelem raczej nie jest takie skomplikowane

>Sverigetråden v4 polska brit balk cum ex-yu norgetråden deutsch asean hilo mämmi NEDERDRAAD tr carib luso mena balt v3 fr japan czsk ita meds lat dixie sino éire rus bel hell ukr flag lang desi is

ustawcie to jako nazwe pliku w nastepnym temacie dzieki temu polska zawsze bedzie widniała jak ktos kliknie w swoj bookmark Yas Forums

inni tak robią a nie jestem owcom

smrodzie ty jeden

Attached: 1572949702760.png (499x499, 131.63K)