edycja najlepszego klubu
btw jestem z VARSHAVY
/polska/
BAZA JA TEŻ
Based a fuck Makibro
jebie jak ze stadionu legii warszawa
podwiek znaczy
baza ja też z VARSHAVY
>śmiej sie z masochistów
>oglądaj polski fussball
nie ogarniam
baza, ja też
kurwa czemu nie mogłem urodzić się w mieście tylko w biednej wsi zabitej dechami
VARSHAVA stoi otworem anonku
co oznacza ta baza? w sensie że z bazy w warszawie piszecie czy co
przez korone jebaną to zły moment na szukanie pracy
nie wyobrażam sobie być przegrywem na wsi, dosłownie wszyscy wiedzą, że jesteś spierdonem
How do you pronounce mutt names that are Polish? Do you say them the original Polish way or the broken mutt way?
Like people call Ted Kaczynski something more like "kazinski" when I know the real Kaczynski is said differently.
tak,
halo baza?
współczuję ci ziomeczku że nie mieszkasz w VARSHAVIE
the polish way
kchaczsińyski
co
>the original Polish way
the ony correct way
kah-CHYN'-ski
Thanks. Was wondering how it worked, felt odd putting the accent in and saying the name properly when it's in reference to Americans with those names because nobody else in America and even the person themselves would probably say it differently.
Feel like I'd get a weird look saying Ted Kaczyński in normal company. Like when you hear people really try hard to pronounce French, Italian and Spanish words well when they encounter them in passing.
a perfectly normal topic to discuss over a beer
jutro ma urodziny, zasram nitkę z góry na dół
wieśniak widełki
>Kaczynski
Naczelnik
to gdzie są te przecieki z onlyfans bo mam kilka insta szmat do których chce zwalić wiplera
>on nie produkuje ekologicznej zywnosci z pomoca 10 malych niewolnikow
chyba spałować
no cokolwiek, wipler będzie bity ale szukam tych przecieków i jedyne co znajduje to artykuły z pedalskich stron które płaczą że abu abu biedne kurwy
przecież na wsi lepiej zarobisz, ja dzisiaj sprzedałem 400 kg pszenicy z pod ściany w spichrzu co koty nasrały i 320 złotych wpadło. Żadnych podatków czy przelewów - żywa gotówka do kieszeni.
I'd probably be accused of being a Poleaboo but if I know the proper pronunciations then I would feel bad knowingly saying it wrong.
ale ktoś po to przyjechał czy sam gdzieś wiozłeś? bo jak to drugie to odlicz benzynę
>wiozłeś
sami przyjechali, jeszcze worki dali i pomogli nasypać i załadować