Ediția Visului Stupid Precedent
/ro/ - Firul nostru
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtu.be
twitter.com
Ce vis stupid, ai mâncat mătrăgună?
Daaaaaaaaaaaaa, coaieeeeeee, o văd pe Christine Keeler plimbându-se în ploaie
>Daaaaaaaaaaaaa, coaieeeeeee, o văd pe Christine Keeler plimbându-se în ploaie
Încă mai trăiți?
>Adu-l
Da, sunt bine
M-am tuns la 0 că oricum până prin mai nu o să fie nici o frizerie deschisă, azi am aflat că toată lumea face asta.
da fratello
da-o dracului de tuns, ma fac hipiot in perioada asta
youtube.com
Chiar fac asta? După ce că nu pot să iasă din casă, se și tund asemeni pușcăriașilor.
>da-o dracului de tuns, ma fac hipiot in perioada asta
Bazat. Am calculat cu cât îmi crește părul într-o lună și e în jur de 1,75 cm pe lună. Când revenim la normal, nu o să arăt ca ultimul deținut.
glumeam, de fiecare data cand am incercat sa-mi las parul sa creasca a iesit foarte airea, asa ca il tin la marimea 1. abia astept sa il tund la loc can iesim din carantina, poate il tund chiar 0,5
Aiurea în ce sens? Când l-am lăsat să crească peima oară, timp de vreo câteva luni arăta aiurea, apoi treptat a început să se așeze bine.
Am ajuns să mă întrebe fetele ce-i fac părului meu de arată atât de bine.
adica im vine direct pe frunte si daca nu il ajustez fiecare 20 de secunde imi acopera vederea, inloc sa se lase jos iese orizontal sub urechi, cumva in jurul urechi, si na pur si simplu nu arat bine cu par lung
nu mă tund la 0 că o să arăt ca ăia care fac chimioterapie
îmi las păru să crească chiar dacă arăt ca un aurolac că am păru creț și mi se duce în toate părțile când îl las să crească
Poartă o bendiță până când vine bine.
:))))
cam metrosexual, dar na
si mie la fel, dar e bine, oricum nu am de ce sa ies din casa pana se termina carantina. primul lucru care il fac cand se ridica carantina va fi sa ma duc la frizer.
E ghei doar dacă o faci tu să pară ghei. Pe termen lung se merită. Până la 14 ani mă tundeam scurt, periuță, având părul lung mă simțeam diferit, mai aproape de ceea ce-i în mintea mea.
Cei de la bulău ne dau lecții să stăm închiși ca ei, primul ins vorbește prea literar pentru a fi deținut totuși.
Poate că a comis vreo infracțiune de natură economică, se mai întâmplă.
Presupun că urmează partea a doua despre cum să ți-o iei în cur.
Mi dor de Hiddenlol
Edgy
"comedie" pe nivelul junimea-ului.
Yas Forums e mult mai avansat în materie de umor decât Yas Forums voă vă plac glume de alea de clasa a 6 a cu călcatul pe coajă de banană. Plictisitor
dar mai avansta de pol... e r/memes
Pe hiddenlol era un român din Regat care se tot lăuda că fute asiatice
mega-crinj, cunosc multe asiatice aicea si sunt cele mai nesuferite femei din orice rasa. mai de-graba as fute o africana
Cum chemi un indian?
Instalezi Windows 10.
De ce nu poți distinge un Trabant de o formație kpop?
Pentru că ambii au caroseria din plastic.
Rândul tău.
de ce poti avea incredere intr-o masina de marca mercedes?
ca mergedes
Chec, am citit-o ieri, dar tot e bună.
Cum scufunzi un submarin suedez?
Îi dai echipaj norvegian.
>cele mai nesuferite femei din orice rasa
Adică???
un evreu ii spune altui evreu "fain ceasul ala"
evreul ii raspunde "mersi, l-am cumparat de la taica-miu inainte sa moara"
Ție nu-ți vine să dai pumni în moaca asiaticelor?
adica
1. mai toate sunt "gold diggers", se iau de un barbat bogat sa aiba lucruri de lux
2. vin dintro cultura care le zice ca tot ce conteaza la un barbat e cat de atragator e + cati bani are
3. nu sunt foarte intelectuale, le doare de educatie ca oricum vor avea un barbat sa faca bani
aicea vorbesc de asiaticile de est, nu alea de sud din india sau pakistan
se duce un bărbat în safari la vanatoare
seara revine la prietenii lui și le spune: "Bă fraților azi a mers bine, am prins o zebră, un elefant și un nutrage"
se duce și a doua zi în safari
seara revine la prietenii săi și le spune: "Bă fraților azi a mers și mai bine, am prins 3 zebre, 2 elefanți și vreo 5 nutrage"
a treia zi iar se duce în safari
iar revine foarte fericit la prietenii săi: "Bă deci a fost incredibil, am prins 5 zebre, 3 elefanți, un leu și vreo 10 sau 15 nutrage n-am mai stat să-i număr pe toți."
"Băi coaie da ce pula mea e un nutrage?"
"Nu i-ați văzut? Chestiile alea înalte și negre care aleargă și țipă NU TRAGE NU TRAGE"
un preot catolic, un homosexual si un pedofil intra intr-un bar
"un pahar de apa va rog, nu beau alcool"