/tr/

taşakımı kaybettim edisyonu

Attached: berkay thanos.png (828x800, 1.25M)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=Hszh1A0K2-M
youtube.com/user/ayhansicimoglu/videos
twitter.com/NSFWRedditImage

bergaya laf atma brem, kendisi cok YIGIT birisidir, kurdistan kurulucan sadece onu alacaz iceri :DDD siz disarda bekleyin gebersin turko picleri

berkaya laf atanın façasını ilk BİZ aşağı alırız ztn koçum burda laf atmak yok ufak BANtırlar vr

brem hazir faca aliyorken su TUNGAY picininkini de alir misin soyle banimi kaldirsin.
Necip kurd milletini savundum diye ban atti serefsiiiiiiiiz.

yauw internette o kadar proxy var aq gayına niye yalvarıyosun gir tanesini sonra kakanı bırakmaya dewamkeee

brem tungay pici proxyleri de banliyor, ciplak ipimide banladi anasini avradini siktigimin pici.

az bilinen free vpnlerle bile post atıyodum ban atmıyodu ama bu 2-3 ay önce falandı+onun tahtasında post atılmaz tahtasını ekşichatmiş gibi yönetiyo beğenmediği postları siliyo+banlıyo sikik

brem tungay burcu yengeden sonra birini bulamadi sabah aksam tahtayi f5leyip post banlamasi ondandir.

yauw burcu 1.50 desek tunay maximum 1.65 falan bu boyla yarrak bulur zaten :dDDdddddDDDD

Attached: axxxx.jpg (704x960, 99.96K)

heyt be su yigide bak, vallax fotosunu gordukce bandan gelen got yangim sonuyor, tam bir KURT erkeki.

ayrica kisa boylulara laf atma oqlim boyum 168 ama hepinizi gureste alirim.

hayır düşmeyecek :)

dusecek ulan
adacayi her tarlaya gider

Tlc temizlik avcıları açın oqlim qt deli ingilizce öğretmeninin evindeler

brem temizlik avcisi nedir anlat hele. barbar turkolar evlerini necip kurd temizlik gorevlilerine mi sildiriyorlar.

yanmayın kanser k# wirüsleri Tunai uzun zamandır kansere bile izin veriyor burda attığınız yarro postları atarsınız banlar.
Amerikaya kalıcı olarak gitti tek taşaklı dombalak berGAY hüstadınız gibi sikik euro ülkesine erasmusa değil.
Burcuyu öyle bir sikti ki ayrıldıktan sonra burcu ek$ide hala Tunayın yarrağını nasıl özlediğini yazıyordu b*Rgay gibi küçük pipisiyle alay edilip başkaları tarafından cucklanmadı.
Boyu en az 1.80 bisiklet sürüyor atletik sağlıklı

Burcu tunayi savunmayi birak seni amerikaya getirmeyecek :DDDD

ewt oqlimm ben tvden(aptal kutusu) izliom bu bölümü
youtube.com/watch?v=Hszh1A0K2-M

vax
vallax zulumdur
temizlerke turku de soylettirmiyor barbarlar

reminder that people seriously thought i learned about dumas on Yas Forums despite my flag. even in a world where i had been a neet since 7, i'd still know who's dumas. the names "le comte de monte cristo" and "les trois mousquetaires" are anchored in my mind since forever while i don't remember anything else about them. his profile is less anchored. i always think of pushkin's face instead. but it's not like i have a clear idea of hugo's face in my head either

i can't remember the authors we studied besides molière, hugo and conan doyle. there were plenty poets too.

dumas was kurdi

who let the dog (aR*b) out

gene ayhan sicimoğlu izliyorum

$ahsiyet 1. bölüm sarmadı moruq dewam edilir mi?????

normiler bayılıyo o diziye brem kesinlikle izlemen lazım muhabBED açılır mal gibi kalırsın

dün fxte alefe baktım onu beğendim baya ama oyunculuk+prodüksiyon vs. daha düşük $ahsiyete göre. ama sarmadı yauwww yaavaş mı başlıyor bi de ilk çıktığında hatırlıyorum baya beğenerek izlemiştim sonra bir yerde bıraktım daha da izlemedim keşke izleseydim amqqq
neyse bu alefin sansürsüz nerde izlicem aptal kutusnda sansürlü amqqqqqqqqqq sikem bokistan

anime

Attached: 1585992995277.png (1200x900, 1.06M)

$ahsiyet 2. bölüm sardı moruQ

yaz uLa sıÇÇan PİÇi işin ne

ayhan sicimoğlunun adamı nasıl olurum

o kim oqlimm

youtube.com/user/ayhansicimoglu/videos