co za gowno pierdolone sie zrobilo z tego generala szkoda slow
/polska/:edycja matury z infy
Man this polish thread is a mess
open.spotify.com
he wants svenssons daughter
>so is vim desu
pierdolenie cipki seks ruchanie mmmmmmmmm
osiedle strusia
Mam już kurwa dosyć tej pierdolonej epidemii. Jeszce na początku Marca sam robiłem heheszko-memy z wirusem, ale to co dzieje się teraz zaczyna mnie już rozpierdalać psychicznie. Nie wiem czy ta cała jebana pandemia to hoax czy nie, sam nie widziałem choćby jednej jebanej osoby która była by chora na cokolwiek, ale wiem że realne jest to że nie mogę kupić rano bułki w sklepie bo do kurwy nędzy baba nie wpuscza więcej nię (1) osobę do sklepu, a kolejki na zwenątrz nawet jeśli są stosunkowo niewielkie to są na dosłownie całą jebaną ulice przez to że paranoiczne mohery zachowują odstęp 2m (tylko patrzeć jak w TVPIS zwiększą dystans do 4m, wtedy dopiero będzie ciekawie). Jebane stare dziady przypierdalające się dosłownie tylko dlatego że przeszedłeś koło nich bez maski. Realne są chore i popierdolone restrykcje naszego rządu zabraniajcie spaceru w 3 jebane osoby, pod groźbą 30k grzywny. Paraliż komunikacyjny całego kraju, niemożność wyjechania na wakacje, czy nawet zamknięcia się na jebanej działce u dziadków i przeczekanie całego tego pokurwieństwa.
Zaczynam myśleć że to się już nigdy nie skończy. Że zmarnowałem życie w czasach kiedy mogłem jeszcze coś z nim zrobić, a teraz świat jaki znałem prawdopodobnie już nigdy nie wróci.
wykurwiaj psie
miej seks kaszkiecie
No tak, czego się spodziewałem po takich śmieciach jak tutaj.