/ex-yu/

Vijetnam edicija
youtube.com/watch?v=fYXmForXtpU

Attached: vn2.jpg (1920x1201, 776.08K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=h6DNdop6pD8
youtube.com/watch?v=yF1jZhpLweM
myredditvideos.com/
twitter.com/NSFWRedditVideo

sta ste ovo uradili pa ste ovoliko izokidali majmunka? cec odavno ga nisam video ovakvog, mozda jos od njegovih dana u amerigi

prvi
dajte lajk i sabskrajb na kanal idemo do 1000 subovaa

"Ljudi odvojeni od svojih osjećaja ili se ponekad čini da nemaju osjećaje zbog dobrih razloga", kažem. "Oni su to naučili kako bi preživjeli. Neki od njih - a to može uključivati i Anona - naučili su to učiniti tako dobro da postaje navika, što rezultira da, dugo nakon što je opasnost prošla, oni i dalje kriju svoje osjećaje. To postaje način života. Morate se sjetiti da su osjećaji za neke ljude bili opasni. Skrivajući se od neprijatelja, dijete mora ćutati ili riskirati da ga uhvate. "

tko /imun/ ovde?

Attached: 83923469_130831594822890_7117215526800560333_n.jpg (640x640, 79.62K)

izvini druze

youtube.com/watch?v=h6DNdop6pD8

Attached: BbIar.gif (300x226, 1.87M)

Ne znam engleski

dajte ljudi skrinsotove njegovih bisera da se prisetimo golden vremena

vjerovatno je cuo neku Srbendu kako odvaljuje bjnc od kurca u sobi do

KAŠLJ KUF

-kako je lijepo bez zelenih izroda

>te štapići noge

Attached: 1585582734918.jpg (590x782, 67.19K)

ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA ZELENA BANDA

Attached: m64LtQEHF6Q.jpg (864x1080, 572.87K)

jel serete zeleno

Kažem joj o mladom tražitelju azila s kojim sam jednom radio. Došao me posjetiti na terapiju zbog tajanstvenih bolova u prsima, nakon što ga je pregledao liječnik koji nije mogao pronaći fiziološko objašnjenje za bolove. Dječak i ja razgovarali smo o njegovom ranijem iskustvu u bijegu, skrivajući se u šumama s drugim izbjeglicama tijekom zimskih mjeseci, smrznuti, očajnički izbjegavajući zarobljavanje.

Ne kontam što ne kontam engleski, nekad sam ga pričao tečno bez poteškoća, sad sam sebi zvučim glupo dok isčitavam vlastite rečenice i smoren sam više od poboljšavanja na njemu i thesaurusiranju tehničkih pojmova kojima se neću deset puta u životu presresti ili upotrebljavati, jel se ikome drugom ovo dogodilo? Jako retardiran i bespotreban jezik, mnogo bih rađe volio da je nešto kao mandarinski ili ruski ili španski ili latinski ili arapski ili farsi ili francuski ili turski ili hindijski globalni lingua franca

unosimo razdor

Attached: 1585761998600.gif (655x367, 3.94M)

smrdite po govnima

Kakve su vase predikcije koliko ce jos trajati karantena zbog corone? Pocelo mi je ici na kurac jer me hendikepira tako da ne mogu traziti novi posao

Rekao je da je ošamućen, što ukazuje na to da mu je omamljenost bila od vrata prema dolje. "Ne bih mogao govoriti, ili bi me drugi ljudi s kojima sam bio udarili jer bi me vojnici čuli, a mi bi bili pronađeni."

Pitao sam ga u različitim trenucima priče što osjeća, što je tada osjećao. Slegnuo je ramenima, gledajući me kao da sam pomalo lud, nikad ne odgovarajući na moja pitanja, već se uvijek vraćajući prepričavanju praktičnih okolnosti priče. Prije dugo vremena, sinulo mi je da nije mogao odgovoriti na moja pitanja o svojim osjećajima, jer nije imao vokabular osjećaja. Odrastajući u ratom razorenoj zemlji, nikad nije naučio riječi za osjećaje. Postao bi umoran, ne samo fizički, već i jezično i emocionalno. Pretpostavljam da je njegova fizička bol u prsima bila psihosomatski izraz emocionalne boli koja ga je okruživala, onesposobila, zaključala u prsima, neobrađena. Ranjavanje.

ma joj kako cu kod gf joj ta korola haha ajme joj

mene isto ali eto barem sam se uspio zaposliti netom prije sto se sve ovo zakuhtalo

Attached: 1585770828870.gif (320x240, 481.22K)

E isto važi za mene, jako sam počeo ići ćaletu na kurac što mu visim na grbači a i on meni, čim se ovo sve završi ili se ovde negdje zaposlim ili instantno migriram

U
S
A
M
LJ

oci mi zelene ko ovaj post

youtube.com/watch?v=yF1jZhpLweM

Otišao sam i napravio popis pridjeva na komadu kartona s prijevodom na njegov materinji jezik pored njih. Nakon toga, kad god sam pitao o njegovim osjećajima, izvadio sam ovaj komad kartice i pozvao ga da pokaže i kaže koja je riječ na popisu najbolje opisala što ga osjeća u prsima, rukama, stomaku, u njegovu noge. Za početak, on jednostavno nije razumio neke pridjeve na popisu, pa sam prema njemu izrazio značenje, često na njegovo krajnje zbunjenost, moje izraze lica i tjelesne konture koje mu očito ne znače ništa.

E samo da sam godinu dana prije krenuo učiti norsk (bokmål)

Sta radis majke ti ima li sta da preporucis slicno?

N
M
G

Kažem Anoni. "Usuditi se ponovno osjetiti osjećaje treba vremena. Kao što znate, ljudi razgovaraju samo kad se osjećaju sigurno. Dobra stvar u Anonu je što vas još uvijek dolazi vidjeti, što može značiti da zna da nešto nije u redu, čak i ako ne može objasniti što je to. Vi ste na dugom putu, Anona. "

norvezani su govna

ne zelim se doksati

I ja ucim svedski

Ne možeš zarađivati dobro kao freelancer, ako nisi već prethodno uposlen u nekoj firmi eventualno upwork, microjobs plaćaju jako sitnjičavo, a ne vjerujem da umiješ dovoljno dobro engleski za call centre

VIDIO SAM PATNJU SMRT ME MILOVALA PO LICU
ZAMALO PA ODOH

Attached: usamlj.jpg (1920x1080, 420.23K)

Oni spavaju na ulju

poljubio sam beton

Radio sam u call centru gdje je main engleski jezik tako da nije mi problem

za sada kada im ode to sta ce onda da blajvaju kurce za pare?

Onda probaj neku upwork uslugu, uglavnom su najpotrebniji (i najplaćeniji) calls

pozz

jos uvijek ne znam kaj je pisalo na onon slici s dubrovnikom i cirilicom

sta se desi kad priroda uzme nazad svoje

120693704
pitaj djeda

Ja sam za jedan dan zaradio 30 eur na Mechanical Turk radeći samo ''mini tasks under 5 min''

idem u nizozemsku biti skladisni radnik

pupmach vode
ili ispumpavach vode?

Meni su sve zemlje u Evropi ok za migriranje osim Njemačke i Engleske

Bolje to nego ovdje da ti neki Mujo,Ante ili Srbo sa tri osnovne naređuje

razmisljam nesto
apatija i spokoj su zapravo dva jako slicna pojma dok ovaj prvi ima pretezno negatvnu konotaciju a drugi pojam pozitivniju koja bi bila razlika između njih?

jel stvarno bolje?

mos kod mene zivt, imam prazan stan ocu samo kiriju 500 eura

[spoljer]i moras bit zensko[/spoljer]

san mi je raditi baustelu u njemackoj

Jeste. Znao bi o čemu pričam da si i dan u svom životu bio uposlen za privatnika u BiH
Ravnodušnost i mir denotiraju dvije potpuno različite senzacije o čemu ti

Sta je prof dr doc phd b med sc mb miroljub petrovic rekao o virusu kako da se lecimo?

PRDDDDDD IDEMOOOOOOOO

Slazem se njemacka je isfurana ima dosta nasih peracha guzchica

(OP)70>>1206925180692580926808074>>12069308520693248693330341913>>1206937040693803939499968

PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD PRD

jab radje se vratio nazad u bosnu neg da zivim u Svabskoj jebote zhivot

apatija je prouzrocena strahom i negativnim emocijama dok bi spokoj podrazumijevao ukljucenost u sve aspkete i prihvacanje istih

*PRD*

>Jeste. Znao bi o čemu pričam da si i dan u svom životu bio uposlen za privatnika u BiH

Moj si covjek. Bukvalno evo u toj sam situaciji jedan pacenik neskolovani stariji od mene moze mi biti otac kolega mi je ali on je kao sef jer radi duze kaze ne mozes se ti sa mnom porediti ....

Možeš bolje od toga. Savladaj njemački C kategoriju i odi u Austriju, mnogo uljudnija zemlja i manje balkanskih podljuda koji nisu bili ni u stanju adekvatno savladati strani jezik zemlje u koju su odlučili preseliti

MR.MAJMUN, GET BACK TO WORK, STOP SHITPOSTING!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111

*prd prd*

Wagie wagie

>mnogo uljudnija zemlja
>manje balanskih podljuda

sine jes ti ikad bio u Austriji?

sta da radim u austriji baustelu

*prddddddd* haha poopie

Moj kolega radi za sedmicu dana do 200-300 eura moze skupiti

(OP)
PRDDDDDD IDEMOOOOOOOO

Attached: bf85daf12641323bc231a526c71c7a57.png (1125x2001, 1.02M)

niko ti nije kriv sto neces da naucis pismo svojih pradedova nepismenko

(OP) (OP)
PRDDDDDD IDEMOOOOOOOO

Attached: 95f0acc244ab4f5d932088a2b2ee6cc0.jpg (1188x1800, 199.56K)

Report post
This post violates a rule
This post is extremely low quality
I'm not a robot
Select all images with cars
Report submitted! this window will close in 3 seconds...