POLSKI TREDE WY POLSKIE KURWY
POLSKI TREDE WY POLSKIE KURWY
Zrobiłem format i zapomniałem zbackupować folder z cenzo
Jestes z kara czy wykopu?
Hmm... w sumie jeden chuj, na obu wiekszosc to dzieci
Tak w ogole, to zamknijcie tego polskiego freda, bo az wstyd pokazywac ten polski chlew na zagranicznym chenie
to ty tego kurwidołka na Yas Forums jeszcze nie widziałeś. oslo
>filename z fejsika
przyganiał kurwa kocioł garnkowi
Wyjebane jaka ma nazwe, z reszta nie bralem z fb, tylko z mojego ukochanego UwU Discorda, gdzie codziennie pisze sobie z trapami :3
pedale jebany
pa-papiesz?
a dziekuje, dziekuje. Mam nadzieje, ze juz za niedlugo bede jebany. Po zejsciu pandemii mam zaplanowana orgie w Warszawie
Specjalnie dla ciebie wrzucilem z nazwa typowa dla fb
Jakie orgie?
>pisze sobie z trapami
Daj linka anone
Wybacz, ale nie dam niestety. Na tym serwerze wszyscy sie znaja, takze nie ma zbytnio miejsca dla nowych osob. W takim sensie, ze to sa obosoby znajace siebie od dawna. Sa zlaczeni z dwoch grupy jedna z LA i druga z NY. Ja jakims cudem zalapalem sie tam z jakiejs strony gdzie robi sie pixel art'y.
No dla prawdziwych anonow pedalow. Aktualnie niestety moge robic X-Men'a ze swoim chlopakiem, a na cos wiecej raczej odpada. Oczywiscie pamietamy o dezynfekcji dloni
OG Escobar
czy wszyscy polacy na henie to pedały?
aa.. to to tez nie sa zwykle trapy, bo sa tam tez osoby lubujace sie w furry. Tez ciekawe, ze tam jest jedna laska, ktora ma bodajze okolo 30 lat
Raczej jakies 5% to pedaly. Wiekszosc udaje tylko po to, zeby uruchomic polaka. No bo jak to? pedal? A czy ty w boga wierzysz?
zbazowany
Ja tam w sumie wyjebane na flage. Krajobraz mamy nawet ciekawy. Problem polega jedynie na tym, ze kiedys najlepsi ludzie ktorzy zyli w polsce wyjechali do innych krajow, a zostalo najgorsze scierwo. Takze nie ma co sie dziwic, ze jest u nas tak jak jest. (oczywiscie nie mowie o dzisiejszych czasach, bo aktualnie z kraju wyjezdza patologia. )
>sa tam tez osoby lubujace sie w furry
polska to ścierwo jebane i kaczor rucha was tak jak was platforma nie wyruchała
Z jednej strony prawda, bo dwoje moich najlepszych zajebistych ziomków mieszka na innych kontynentach od wielu lat. I to są oboje ludzie z kilkoma magisterkami, mówiący w 3+ obcych językach biegle.
A z drugiej jak poczytasz literaturę sprzed 100 lat, to sczaisz, ze tu się kurwa niewiele zmieniło, jeżeli chodzi o mentalność.
Zgodze sie jak najbardziej. 2 RP to byl taki sam chlew jak teraz. Dowlosnie socjalizm 100%. Nie mowie, ze polska kiedykolwiek byla dobra. Mowie, ze ci co mieli troche oleju w glowie wyjechali, a to byl zapewnie bardzo maly procent spoleczenstwa
Przyznam ci sie rowniez, ze nie przesiaduje aktualnie na chenach. Przestalem bodajze w 14 roku. Czasami jedynie zagladalem raz na kilka miesiecy. Po Tarrancie tez sie niezle popsulo. W skrocie nie ma gdzie nawet lurkowac. Btw czy jest tutaj ktos z vichuja sprzed czasow sitka? Jezeli tak, to gdzie teraz siedzicie?
na wykopie
wykop to chlew, nie można sobie zmienić frontpejdża tak jak na reddicie, więc za każdym razem jak wchodzisz to dostajesz po mordzie największym gównem
Tak samo teraz srednio oplaca sie siedziec gdziekolwiek. Teraz covid, a za chwile summerFag'i az do pazdziernika - listopada gdy studenciaki wroca na uczelnie
Nie reaguj na trolla. Naucz sie tego
od połowy lat 90tych jestem w internecie i kurwa dalej się łapię
now this is a thread
Ja tam w sumie nie wiem... Czasem sa jakies ciekawe rzeczy u nich. Nie mowie, ze przebieraja sie w te kostiumy, tylko raczej to jest na zasadzie rysowanych obrazkow, mp4, roleplay itd