Magyar thread /diktatúra/ edition
Milyen volt az első napotok a diktatúrában?
Magyar thread /diktatúra/ edition
Milyen volt az első napotok a diktatúrában?
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
archived.moe
youtube.com
southfront.org
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
bámp
Kegyetlen szar. Ezt nevezik mostanában tavasznak?
legalább otthon maradnak a boomerek és nem terjesztik a koronát
Milyen gyakorisággal látogatják Magyarok a 4chant? Azon belül is a Yas Forums-t?
Ohh zseniális. Végre hátradőlhetek és állambácsi tolja a seggem alá a pénzt mint jó káder.
holnap lesz az elso igazi nap, ma meg csak bemelegitettem
Néha sokan összejövünk, néha meg 0 válasszal bezár a thread
2
Just heard you guys switched to communism ? Are you serious ?
na tessek, felrenyomtam, kosz orban
Srácok, mit gondoltok a Three Seas Initiative-ről? Inkább azt nyomnátok, vagy maradjunk a V4-eknél?
Szia Viktor. Milyen érzés volt felbaszni a libsiket
I would rather call it fascism
bojler elado XDDDDDDDD
Nah, national fascism. We are done with that communist bullshit?
Komédia arany
V4. Amint vége lesz a v4nek a diktátorunk újra nagy magyarországot fog akarni v4 nélkül, nincs kedvem meghalni háborúba pár turbómagyar örömöéért.
az egyetlen dolog, amiert meghalnek
Kajdacs iglu :D
Csekkolva
egy kis kurva országot nem tud kormányozni a narancs banda, mit csinálnának nagy magyarországnyi területtel? (azon kívül hogy szétlopnák)
romaniat szetlopni
...
A Three Seas nem megszünteti a V4-et hanem kibővíti a baltik államokkal, a horvátokkal, románokkal, lengyelekkel, bulgárokkal, csehekkel, és szlovákokkal. 2016-ban jött létre a kezdeményezés. Lefoglalnánk a három tengert az oroszok elől, és egy erős középeurópai egységet teremtenénk.
>Lefoglalnánk a három tengert az oroszok elől
A felcsúti törpe már rég kiadta az egész országot putyinnak
sa-mi iei coaiele in gura bozgore
nu fi scarba
sa ne iei coaiele-n gura bozgore
itt nem beszélünk cigányul
Az oroszokkal mindig jóban leszünk, amíg fűtenek nekünk télen.
olyan mint eddig, semmi nem fog változni, csak mostantól még arra sem kell energiát szánni a focidrukkernek, hogy kitaláljon mondvacsinált okokat, hogy mi miért van.
A sok faszparittya nyugdíjas örülhet, visszatért a rendszer, amit annyira utáltak és büszkék voltak rá, hogy "lerombolták" :D
teljesen más: valaki itt volt amikor a napi legendary thread megtörtént a magyar csávóval aki a saját nővérére verte és aztán doxolták? van infója? csak a végét csíptem el és gondoltam hátha valaki mentette a bukszát, nagyon adta
lol
Lényegét tekintve van járvány, attól független, hogy hogy hogyan terjed lehet járvány, bár ázt mondják 10x veszélyesebb volt a tavalyi influenza,
Oroszok kaptak egy hét fizetett pihenőt!
Coronavirus - Russia: Putin declares non-working week Published on Mar 27, 2020 youtube.com
Russians to have one week off work to slow virus spread Published on Mar 25, 2020 youtube.com
cplm exista romani pe Yas Forums? nu credeam ca exista distrusi si in romania
faszom
többet kéne itt lennem és kevesebbet shitpostolni Yas Forumson
Igaz, igaz. Sokan beleestünk ebbe a hibába szerintem.
takarodj már a szőröstalpú yeti román kurva anyádba vissza, senki nem kíváncsi az analfabéta makogásra. amit ti nyelvnek hívtok, azon a civilizált gyerekek 4 éves korukra túlnőnek
shh... szövetkezz velük mert van kibányászatlan gázuk.
suck my gypsy balls assholes
á semmi különös, van egy ország, ahol az emberek fele annyira ostoba, hogy nem érti, hogy ez a vírus miért súlyosabb, mint egy influenza, a másik fele meg annyira sügér, hogy túltolja a pánikor, mintha itt volna a világvége. közben meg a kormány bármit, de tényleg bármit elfogadhat, már annyira sem éri el az ingerküszöböt, hogy a szokásos tizenöt darab kígyóvállú bölcsész kimenjen transzparensekkel tüntizni. én meg azon agyalok, hogy ha nem volna jól fizető melóm, már rég nem itt lennék, mert innentől bizony meredeken fogunk belecsúszni a méltán elfeledett szovjetúnióba, oroszország helló, választások viszlát
bezzeg a jó öreg lóhere pont net. semmi nem maradt belőle :(
néha felnézek még ide, de már nem a régi
Hűha
én is ideges volnék ha cigánynak születtem volna
I can't understand your mongol language,
>Magyar thread /diktatúra/ edition
Does that mean you have dictatorship now?
at least i'm not a tetves cigány
yeah
we already had that, its just legalized now by the parliament! how awesome is that? :D
A shithole like Hungary deserve that
mondja egy putrilakó román :D
Shut your idiotic mouth. The present situation has absolutely nothing to do with Fascism (i.e. the Italy of Mussolini or the Spain of Franco).
It is merely the typical case of post-Soviet republics ― most that have gone this way are admittedly much closer to Russia geographically though. There was no need for a miltary occupation of Hungary by the Soviets (or the Russians) anymore, since the mentality of the Russian proletariat barbarian has already set foot among the Hungarian populace (e.g. the desperate need so obviously manifesting among the older generations to partake in a cult of personality).
Let it be mentioned that it was also the (Soviet) Communists who started using the word «Fascist» as a slur to anyone standing to the right of the party's present doctrine.
Elment.
Amúgy is, miben fog különbözni ez az utóbbi 8 évtől?
That sucks, I hope it will be over soon
what an ugly fucking language. I'd quit speaking if my language sounded like that shit
Keress rá itt: archived.moe
dehát nem is a saját nyelveden beszélsz te ostoba :D nem csak cigány vagy, de buta is. mondjuk megértem, én se akarnék mordoriul megszólalni
Várjátok már a csipet, kötelező higanyformaldehid oltást?
Corona:
First, make the hapless public believe in the PLandemic, then...
Martial law
Removal of physical cash
Mandatory vaccinations containing: formaldehyde, thimerosal/mercury, aluminium, and other things including the virus, causing sickness, brain and organ damage, mental retardation, alzheimer, sterility...
Removal of freedom of movement
Criminalise public assembly / protest
Trigger recession, divert blame from bankers who actually caused it, redistribute wealth.
Increased Centralised Control
Increased public surveillance
Distraction from the other things like race-mixing, and mass brain cancer spreading (gays, traps, genderless school...)
Complete acceptance of the above measures by a scared, misinformed population
Russian State TV Spreads Crazy Coronavirus Conspiracy Theories youtube.com
southfront.org
The Truth About The Coronavirus: How You are Being Lied To youtube.com
Coronavirus outbreak - meanwhile in Russia youtube.com
CoronaVirus or New World Order? youtube.com
BREAKING! Putin Publishes Coronavirus COVID-19 Plan: No Panic In Russia! Everything Is Under Control youtube.com
putin corona virus youtube.com
Russia Declared The Corona Virus To Be An Artificial Virus. youtube.com
Bill Gates Warned Us About Pandemics youtube.com
Russia sends virus experts, medics to Italy youtube.com
You will get chipped youtube.com
U.S. Sanctions Intensify Coronavirus Crisis in Iran youtube.com
Iran’s COVID-19 crisis fueled by politics and religion
youtube.com
ugye csak viccelődsz? ennyire nem lehetsz ostoba
vedd be a gyógyszered skizó
1820 1920 2020
sok sikert
Röhöghettek ha akartok, én is röhögök rajtatok, ha igaz, azért, ha nem, akkor azért.
megártott a sok chemtrail :D
te neked nem a bunkerben kéne verned éppen egy putyin poszterre?
Grafikonjai vannak. Tuti igaza van. Grafikonokat csak tudósok csinálnak.
Hi goys, what's up?
Kibaszott szar lehet nem érteni nyilvánvaló összefüggéseket, nem irigyellek benneteket ;/
Biztos nem, az nem káros az egészségre...
lol
Bunker Dance youtube.com
posztoljatok hugicát