Any fembots or robots from Croatia, Serbia or Bosnia here?

Any fembots or robots from Croatia, Serbia or Bosnia here?

Attached: 2000px-Flag_of_Croatia.svg.png (2000x1000, 61.54K)

yes, w-why?

He didnt ask for trannies

>tfw no fembot gf iz zemllje bivse Juge
FUUCKK BOLI BRACO MILA
Zar nisu onako vecina devojaka na Balkanu turbo stacies

Attached: 412124124.png (412x547, 295.88K)

tako se i meni cini
Vecina djevojaka koje vidim ili znam su stacies

>tfw no serbian fembot gf
gotovo je..

Attached: f0df46c3404d3b45cdd8a15a03039a3a.jpg (480x720, 71.73K)

Tako vam je to, inceli moji.
Balkanske Stacies pripadaju Balkanskim Chadovima.
A vi samo nastavite drkati :P

just go to Yas Forums to find slavs

Nije lako biti robot na Balkanu (Generalno ceo Eastern Europe) sve normalfaggovi a ironicno mesto je idealno da budes robot posto je jebeno mizerno , depresivno i beznadezno ... Cak i na jebenim Balkanskim discord serverima ista fora , par jebenih e girls i gomila simpova koji ih orbituju i bukvalno se sve vrti oko njih , ne moze ni da se sprdas sa ljudim i diskutujes el odma upada neku truli e girl i upropasti sve time sto sere nesto o sebi i ovi se svi prebace na nju ... Nema nam nade Balkanbots

Attached: 1585461498770.jpg (496x653, 83.55K)

Jos neki student /comfy/ ovde zbog korone?

Attached: Not_Normal_021.png (360x450, 269.39K)

Gde comfy svet se raspada oko tebe , gledas na tv-u kako bukvalno odvoze leseve u kamion na kremaciju a ti mora sedis kuci i ucis neka sranja ... Ko ce se pokupi posle tokom ispita , sigurno ima nam nabiju ispitne rokove samo tako

Attached: 1584340620988.png (480x480, 316.22K)

Mene usralo sto sam u srednjoj nasao robot squad, ovako su svi 90iq niggeri

Nabice nam u buljicu ispite, al za sad me boli tuki
Zivim bogu iza tregera, ni bog ne zna da ga svrbi ovde, kamoli Korona.
Ucim redovno, igram dnd preko roll20ja i imam vremena za hobije

Korona je bukv najbolja stvar koja mi se desila

Po zanimanju hrvat, odselio u njemacku sa dvajstri godine, oko godinu i pol neetovao nakon odustajanja od fakulteta. Cetvrta godina ovdje, radim, zivim sam, bio sam nasao dzi ef (female) (slovenka) (BPD), sad imam dzi ef (female) (amerka) (mentalno stabilna) (ne zajebavam se). Posto radim u javnoj sluzbi zivot mi je unatoc "karanteni" isti, ionako nisam nista radio osim poso kuca poso i tu i tamo trgovina. Konacno sam se pokrenuo sto se produktivnosti tice, spavam 22-06 i nadjem vremena za aktivnosti osim drkanja i forcena. Zivot konacno lici na nesto. Sve je stabilno, nemam pravih problema. Vrlo kul, hvala ti Kanye

Cek, sad si u Americi?

Send trumpbux pls

Mora uprkos ovome da vodim dnevnike i pratim vezbe od kuce i saljem profesorkama na mejl ...FUCK JUST LEAVE ME ALONE REEEEE
Al sem toga shits comfy yooo , livim ko jebeni neet , zensko nisam video odavno , tacno da vidim sad zensko ima se digne miasma napaljenosti i testestorona i da guta sve naokolo . Taman sam video irl fembot na faks koja je uvek sama i oblaci se kao anime girls sa thigh socks i to i taman kad se resim da je spopadnem i pitam da blejimo i gledamo nasiljne 80-te anime OVA's zajedno ono jebena pandemija ... Life dabuje na mene u potpunosti , nije mi sudjeno biti srecan eh bros

Attached: 1584109908566.jpg (393x492, 32.66K)

My best fren is a croat fembot. Does that count? She's not doing so well Corona-chan got her so freaked that not only shes in mental ward but in isolation. Is fren going to be okay?

Ma jok bre. Otisao u njemacku, nasao americku e-gf, bude se doselila ove godine. Zbog ove sojrone nam je mogucnost sastajanja trenutno ogranicena al sta ces.

au tebra kolko ces ti biti JUSTED
srecno u svakom slucaju

kako ste jadni

ko ovde gleda Janka?

Attached: 83907726_219590185745893_6256139463041894319_n.jpg (640x640, 71.04K)

Are you the same person that made the thread on crystal cafe?

Luxembourg here, but hello regardless and nice to see you again..

Attached: 90567515_4334491199910064_8303580261858148352_o.jpg (1536x2048, 392.72K)

ogulin here

Bosnian fembot reporting in! Taking break from uni. Comfy af.

zeljar
jel ti kisla gloooooova

Ako ima netko iz Karlovca, javite se Tinu u chelichanu. Reci mu da zelis naucit varit titan. Lik ce ti platit 5k kuna mjesecno i jos ce te nauciti varit titan i radit titanske bicikle. Kad prvi put izadjes s posla nakon sto si uspjesno zavario titanski zglob, svi tvoji problemi ce vec biti rijeseni.

'N ti nedilju, evo zoven ga odma.

Jel itko ovdje koristi Tinder? Kakva ste iskustva imali do sada?

Attached: 1570034749910.jpg (986x1230, 386.61K)

TRAZIM FEMBOT IZ ZAGREBA

Dragi anone , da koristimo tinder i da smo imali pozitivna iskustva sa njim ne bi smo sada bili ovde .

Attached: 1585084649807.png (495x433, 19.39K)

>Nema nam nade Balkanbots

Nema nade dok visis na glupim discordima, nemoj to sebi da radis prijatelju.

Stavio sam manga sliku i pricao s 10 godina mladjim klinkama, briti gud pet/pet.

trenutno imam tinder, imam ga vec 2 sedmice i ukupno imam oko 200 matches. problem je samo sto se ne znam ponasati i uplasim svaku osobu koja mi posalje poruku lolol.
iskreno jebeno mrzim tinder ali sam previse jebeno usamljena i ocajna pa je vrijedno bar pokusati idk

Da. Vrlo origigi komentar

Attached: 1513109825551.jpg (641x641, 72.58K)

B E O G R A D
E
O
G
R
A
D

Nije originalno, da ne poveruje covek.

beograd?? pls explain??

Glup Yas Forums meme, zaboravi.

Zivo me zanima kako ti to uspeva da ih uplasis ?

Attached: 1584984733139.jpg (668x924, 159.9K)

saljem im slike sebe posle povracanja, previse sam autisticna (certified sperg with diagnosis) i oversharujem previse, to plasi ljude kad konacno shvate da sam zapravo retardiorana i da se ne zezam

Ili pazi buraz, jebeno onako, zapravo izadjes napolje, potrudis se da zapravo nadjes jebeno drustvo, potrudis se da nadjes devojku....

Ceo jebeni Yas Forums i cela ova sugava jebena kultura je tako jebeno entitled.... ustani sa jebene bulje i zapravo se potrudi za nesto u zivotu umesto da ocekujes da ti se samo da na tacni debilcino jedna

to zapravo zvuci veoma zanimljivo , autisticni ljudi su uvek fun

Attached: 1584536909562.jpg (249x234, 10.03K)

predajdaj autizam smrdin dzi ef i nitko nece biti ozljedjen

Based opinion , nah ako zivis negde gde nema zive duse stvari zapravo nisu tako jednostavne
I ovako kad si medju ljudima ne moze da ih forsiras da se druze sa tobom , jednostavno ih ne interesujes posto nemas nista da nudis sto zadovoljava njihove neke potrebe

Attached: 1584399454282.png (400x400, 142.2K)

ubi se kouperu

Smesno kako propali normiji ponavljaju iste stvari na kom god jeziku da pricaju, cak i sa istom jezickom opremom (previse psovanja da zvuce zajebano). Samo se ti pravi da si 'ustao s jebene bulje', to samo ovde neko moze da ti poveruje.

Ovaj user je u pravu , da je tako kao sto pricas ne bi ti raspravljao sa nama na mongloain basket weaving forumu

ajde ne seri

boze odnesi me da bog da pocrkavali svi kolektivno izadji napolje socijalizuj se nadji posao jadnici napaceni ko vas je povredio da mi je znati

Yes, am Bosnian

ma ne kuzis ti, oni sv stacie i low iq niggeri osim mene i ne gledaju anime

>propali normie
lmao fair enough, nek sam normie... nije mi to jebena poenta, poenta mi je da stagod da jebeno trazis, neces naci ovde nema teorije, sad izbor je jebeno tvoj da li ces provesti ostatak zivota tako sto ces da places ovde ili ces da se zajebavas negde drugde

delimicno upravu, iako iskreno nemam sta bolje da radim tokom karantina

Pa da , lako je da podjebavas robote kad si normie , istina je da normalfaggovi poplaveli Yas Forums . Zamisli kad na board za socijalne outcastove imas ljude koji ti pricaju da su tvoji problemi socijalnog zivota proseravanje ... Oh the irony

Attached: 1584766222232.png (800x770, 333.15K)

kad secem/vozim se tramvajem zagrebom i vidim da me neki debeli vratobradi gleda uvijek zamisljam da posta na r9k

Poenta je da ovde mozes da budes ti i da diskutujes sa ljudima slicni tebi sa nekom dozom razumevanja i postovanja i da se pri tom osecas dobrodoslo ... A ne da ti neko prica kako su svi problemi u tvom zivotu prouzrokovani tvojim akcijama il sta vec i da ti neko prodaje finocu , da je tako izaso bih kao sto kazes napolju "da se druzim sa ljudima" i trpim razna podjebavanja i ponizenja i osecam totalno nedobrodoslo , samo hostility podmukli od njih

ako si na 4chanu uspeo da nadjes razumevanje i postovanje ja ti iskreno aplaudiram, iako mozda samo Yas Forums ima ono sto bi ti nazvao razumevanjem i postovanjem, meni to iskreno vise lici na ogroman circlejerk... you do you, nisam ti cale, ali meni ovo bas i nema puno smisla buraz

Otkud si?

ajde ne seri picko jedna razmisli sta ce ti bit u buducnosti i do kad mozes bit incel i nitara ko ce da te hrani kad budes imao 70 godina sta ces bit sam pricat sa ostalim nitarama na 4chanu . Poanta i je da izades a ne da se skrivas u svojoj sobi a to sta se ti osjecas nedobrodoslo si si sam kriv jer se neznas izborit za sebe . Sve oko tebe su izgradili ljudi koji se nisu bojali i isli su naprijed usprkos svemu.
Znam kako se osjecas jer sam bio na tvome mjestu ali ima i drugi put i mozes se izvuc.

iz republike srpske

A kurac. Jel imas barem discord ili tako nesto?

ye, ali cu da pisem na engleskom ako me dodas. vise volim da koristim engleski online

krrkrrr#8468

Aaaaa dragi moj osudjujes bez ikakve osnove , nisam neet nit incel , na protiv , studiram i radim , ali kazem cinjenice koje su vezane generalno za socijalizovanje i to . I veoma se bojim sudbine i pesimistican sam jel sam svestan da mi zivot nije nista duzan i nista drugo u zivotu ne preostaje sem da se "grajnduje" i nista me ne ispunjava i generalno se osecam veoma mizerno uprkos tome napredujem u zivotu . Lifes too tiresome

Attached: 1585349469878.jpg (428x428, 17.09K)