Polish Corona Polish bros you need to see this

youtu.be/6nH6ed1pBi8?t=257

Żydek z banku stwierdził, że "W Polsce wcześniej spłaszczyliśmy krzywą więc walka z epidemią będzie trwała dłużej niż w innych krajach europy takich jak Szwecja czy Niemcy i obostrzenia będą dużo gorsze".
Jako powody podaje również brak i długi czas oczekiwania na szczepionkę i brak taniego i sprawdzonego leku a nawet jeśli by były to musiały by być tanie i dostarczone do całej populacji.
Oczywiście udaje, że nie wie, że istnieje już skuteczna terapia, która jest tania, przetestowana i masowo dostępna ponieważ mamy fabrykę leku Arechin, rząd nawet 13.03 "zabezpieczył" lek dla szpitali i na recepty dla ludzi pod kwarantanną.
Jak myślicie czemu im zależy na przedłużeniu kwarantanny i wprowadzaniu kolejnych coraz gorszych "obostrzeń" ?

Attached: kek.jpg (400x400, 25.16K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=fKNJVHgnQyk
twitter.com/SFWRedditVideos

This is a better summary.
youtube.com/watch?v=fKNJVHgnQyk

Fuck off with this sliding shit cunt.

>Oczywiście udaje, że nie wie, że istnieje już skuteczna terapia, która jest tania, przetestowana i masowo dostępna ponieważ mamy fabrykę leku Arechin, rząd nawet 13.03 "zabezpieczył" lek dla szpitali i na recepty dla ludzi pod kwarantanną.
>Jak myślicie czemu im zależy na przedłużeniu kwarantanny i wprowadzaniu kolejnych coraz gorszych "obostrzeń" ?
lmao jeśli ten lek działa to czemu wciąż z każdym dniem więcej ludzi umiera na koronę na całym świecie?
Przykro mi to mówić ale nie zawsze Żydzi stoją za wszystkim złym na świecie(aczkolwiek niewątpliwie za sporą częścią)

'Never let a crisis go to a waste'. Also whats up with uko flag?

Attached: 1552943287597.jpg (1024x1021, 251.26K)

>Przykro mi to mówić ale nie zawsze Żydzi
To Bill Gates nie jest Żydem? :O

Attached: 1585139502288.png (2456x3631, 3.17M)

Kurwa chyba mi sie udalo bo zaczelem aplikowac 3 miesiace do Polski na jakies stanowiska za 6-8k netto x>

Chuj, pomecze sie w UK jeszcze zanim wyjade do Azji.

A w maju glosuje na Dude i PiS jak zawsze bo jestem patriota.

No i chuj.

Lek działa, jest coraz więcej badań anegdotycznych, opinii lekarzy potwierdzających jego skuteczność. Właśnie mają miejsca badania kliniczne i lekarze dali już teaser, że wyniki są podobne jak w badaniach anegdotycznych.
Wydaje mi się, że z jakiegoś powodu chcą przedłużyć tą "pandemię" w naszym kraju żeby nam dokręcić śrubę ale nie wiem czy jest to powiązane z realizacją roszczeń w jakiś sposób czy to inna agenda.

>Jak myślicie czemu im zależy na przedłużeniu kwarantanny i wprowadzaniu kolejnych coraz gorszych "obostrzeń" ?
Bo jebane p0lskie normiki na to zasługują. W końcu karakan bierze bydło za pysk i żadne protesty neolibków i prywaciarzy tego nie powstrzymają.
Bardzo dobrze.