/SICO/ Slovenija Corona General - A real human being

COVID-19 STATS
>4 deaths
>480 confirmed infected
>still on full lockdown

other news
>new government saved boomers, working people etc. in just 7 days, previously thought impossible by the commie ex-government
>snowing

Attached: odrešenik.jpg (1200x756, 265.46K)

Other urls found in this thread:

youtu.be/-DSVDcw6iW8
transakcija.si/
theguardian.com/society/2020/feb/22/ssweden-teenage-transgender-row-dysphoria-diagnoses-soar
24ur.com/novice/slovenija/vlada-ocenila-stanje-najbrz-ni-nikogar-ki-bi-menil-da-so-bili-ukrepi-nepotrebni.html
twitter.com/SFWRedditVideos

theme song
youtu.be/-DSVDcw6iW8

Kje je zdaj tisti janez ki je trdil da snega ne bo v nižinah?

don't know but is lightly snowing in the capitol, cold as a mofo, that lying Greta bitch global warming my ass

Upam da se prikaže kmalu. Rad bi bil deležen njegovega opravičila.

not gonna happen

Upam da je dovolj mož da se zaveda kdaj nima prav. Bomo videli.

optimist

spet nikjer nobenga, kva a vsi delajo al pa a drkajo ''špile''?

iščemo PS mojstre

Attached: ET8m2muX0AUWswp.jpg (1080x826, 148.62K)

Še spijo, user

528 okuženih, 5 smrtnih žrtev

je mogoče slab plac za vprašat tole, ampak, veste kaj se zgodi če poskusim it skoz mejo z študentskim dovoljenjem za bivanje? me bojo metnuli v karantino? a se sploh morem vrnut v slovenijo zdej? in kdaj boste spet dovolili slobodan tok ljudmi in kapitala vi fašistov

klič na ambasado bosančeros, jebo te

me ful strah dbi bojo vedli potem kdo sem in mi se bojo v obraz smejali ko pridem na mejo

>kaj se zgodi
Ne pustijo te, to ni potni list. obravnavajo to kot krajo osebnih podatkov, češ ofd koga si pa to vzeel

haha bosanci so čamuge lmao
seveda ni potni list, sem vprašal v primeru da poleg potneg lista imam tudi dovoljenje

nič nimaš za zgubit. Pa na ambasadi so ponavadi človeški.

Yugos smell funny

>LGBTQ+ prijazni vrtci
A se to res že dogaja pri nas?

Ja

Attached: Capture5.png (1273x884, 103.06K)

ostani tam spodaj v greznici čefur

Celo izobraževanje je multikulti pranje goyim možganov.

Attached: Capture32.png (1285x1042, 120.96K)

v vrhniki so na osnovni nadarjenim otrokom v sklopu dodatnih izobraževalnih ur govorili kak se zamenja spol. je blo v novicah ko so se pol starši razpizdli.

Imajo tudi trans tabore transakcija.si/

Janša je tud komunist, samo bolj stare sorte Rogovc

t.mentally ill levičar

Bolano res, prav smilijo se mi otroci, ki jih brainwashajo da si zajebejo celotno življenje zaradi 'progresivnosti'.
Potem se pa čudijo ko je gender dysphorie vedno več pri najstnikih ki so tako in tako v ranljivem mentalnem stanju
Satanistična agenda

theguardian.com/society/2020/feb/22/ssweden-teenage-transgender-row-dysphoria-diagnoses-soar

>In the autumn of 2018, the Social Democrat-led government, under pressure from the gay, lesbian and transgender group RFSL,
>proposed a new law which would reduce the minimum age for sex reassignment medical care from 18 to 15,
>remove all need for parental consent, and allow children as young as 12 to change their legal gender.

>The unit has been criticised for carrying out double mastectomies on children as young as 14,
>and accused of rushing through treatment and failing to consider adequately whether patients’ other
>psychiatric or developmental issues might better explain their unhappiness with their bodies.

Attached: catt (3).jpg (750x714, 233.33K)

Zakaj so levičarji takšne barabe? Je to odras kakšne represivnosti? Za primer bi dal pomoč šibkejšim, zakar se leva naj bi zavzemala. A ko to stori Janša je to fašizem. Prišel sem do sklepa da ni važno kaj se dogaja, če oni niso na oblasti, je vedno fašizem. Samo oni znajo demokracijo uvest, nihče drug, tudi če so postopki isti.
Kako bi lahko s tem znanjem spravili levičarje na zdravljenje osebnostnih motenj?

BROBLEMADIG

Attached: slopain_transbolni_DlL_lWgXcAEbOfk.jpg (675x1200, 66.25K)

Dober dan dragi polovci

Attached: B222209001.jpg (441x441, 270.47K)

Attached: transsbolni.jpg (1103x911, 267.62K)

24ur.com/novice/slovenija/vlada-ocenila-stanje-najbrz-ni-nikogar-ki-bi-menil-da-so-bili-ukrepi-nepotrebni.html
5. smrt, spet boomer

>t.čefur

si ti tisti goyim ki se pritožuje vsako nit?

t. janšist

Attached: ZJP.png (1357x996, 1.34M)

>t.čefur

>t.čefur

>kek

jap odrkili smo ga spet

Attached: r0021.jpg (291x360, 23.39K)

To so ljudje ki vodijo državo
Kako se lahko VRNEŠ v slovenijo če sploh nisi slovenc?

Attached: kordis.jpg (604x453, 31.14K)

tu sem, povej mi kaj želiš

>t.čefur
Pojdi domov

Ignorirajte samo tega goyima ker tak nič pametnega neposta vsak thread

Attached: goyimslo.png (233x359, 47.28K)

ne vem če bajta od tastarih šteje...

based

>miljonar
khv, neki delaš narobe kolega
1. tinder profil
2. slika volana bmw-ja ali druzga nemca
3. drown in pussy

bitcoin al eth?

uporabi svojo domišjijo

>t. čapac

>ka ste tak bogi tu skos sam jamramte

kaj si ti tisti debil ki se vedno pritožuje zaradi tipa ki išče device ? kot da je stem kaj narobe. tu na Yas Forumsu smo inceli. sprijazni se s tem. tvoj klasieč obesi se ki ga postaš v vsaki niti in ta kurac:
je že nova stopnja debilizma. si mogoče pomislil da ti je tisti človek rekel da si levičar, ker se pritožuješ nad vsemi desnimi mnenji. ja tukaj imamo raje janšo kot levico pa čeprav janša ni ravno najbol desen. da tukaj imamo raje device kot fukarjenje okoli in zdegenriranost.
ljudje ti govorijo da pojdi nazaj na redit ker imaš mnenja ki so bolj kompatibilna z redditom kot pa Yas Forums-om. nevem zakaj siliš z glavo skozi zid in si tukaj.

> čefur ima meltdown

>a si predstavljas da otroka posles v vrtec
kokr je molymeme kdaj smesn ma prov da je to najslabs kar lahk za otroka nardis ko se razvija

Go prep your bull

ti pa vidim da si tisti drugi paglavec, že po tem da si tak triggered da cele spise pišeš

nepritožujem se nad nobenim, gre mi samo na kurac da en in isti tip vsako nit isto govori in vse pritožuje da so levičarji in reditovci čeprav niso

Attached: ss.png (1080x826, 1.02M)

a še kdo meče dnar v bitcoin? printer go brrrr v zda se je že začel, ECB je še v začetni fazi

Kdo bo ustvaroil pro-Janša twitter profil?
Nima pomena če propaganda ne gre med normije

Attached: tčef.png (1080x826, 814.37K)

jaz sem dosti manj trigered kot ti. jaz sem prvič objavil, zato ker vidim da se z enim tipom kregaš v vsaki niti. pa si očitno ti tisti ki te ta tip tako moti,
da v vsakem in res vsakem threadu objaviš isto sliko in iščeš "tistega tipa". meni tudi gre na kurac da se v vsaki niti pritožuje nad istimi stvarmi, in ugani kaj, sedaj si TI tisti, ki se v vsaki niti pritožuje nad istim stvarmi in objaljva iste slike.

te tisti človek ki išče device res tako močno triggera, da moraš v vsakem threadu isto objavljati ?

checkam

Attached: marktwainj.jpg (398x500, 35.89K)

(You)
neberem sploh več ko vidim tvoj id kaj pišeš tak da ti samo piši dragi user kaj želiš :^)

kek

To je dobesedno najboljše za naše elite. Uničit družino, z ločitvami. Mama in oče v službo. Levi birokrati pa (od vrtca do fdv) perejo možgane malih goyimov z globohomo židovsko propagando.
Potem pa ustvarit družbo evro-azijskih-nigerjov ki delajo za zog eu.

Attached: 1543032946961.jpg (714x960, 597.68K)

stay trigered my friend.

pretty good

Vsak € pomaga, ker nimam za koko #ostanidoma

>3. drown in pussy
peezda ne boš verjel, ampak inceli si ne želimo valjat v svinjariji.

Attached: spaget-feels.png (570x800, 552.69K)

napisu je da je miljonar in khv
>beggars can't be choosers

jebeš koko, kolega kar v kurcu zaradi tega ker malo preveč jemlje
osebno mi nikoli bla všeč, pa sem že parkrat poskusil

t. zdegenriranec