COVID-19 stats
>4 deaths
>440 confirmed infected, 151 in the capitol alone (insert sweating pepe)
previous bread
COVID-19 stats
>4 deaths
>440 confirmed infected, 151 in the capitol alone (insert sweating pepe)
previous bread
Other urls found in this thread:
rajs opico kot insekt
JANŠAAAAAAAAAA BAAAAAAAAAD
Nevem kje je tisti ki se vsako zanko pritožuje nad vsem, ga še danes nisem zasledil
Communism bad edicija
Anoni! Saj ste si priskrbeli ventilatorje zase in za svoje družine, kajneda?
>on bi se raj z opico ravsal
ne, imam chad genetiko
>oh no no no no non
>aha ha ha ha ha h ah
šarec BTFO
>Slovenija in Srbija dosegli dogovor o vračilu Srbov, ki so obtičali pri nas
SUPER! Kar vsi nazaj!
Če rabijo pomoč pri transportu imam vozniško za C kategorijo, jih lahko vozim v cisterni.
>V UKC Ljubljana osem kritično bolnih
Vrjetno starejši al pa taki ki imajo kronične bolezni
bump
bump
Hello
I enter and exit Slovenia daily.
AMA
STAY OUT
kdaj isto za albance
Out of where?
Slovenia you retard
That doesn't make any sense, Italy has more cases...
I would rather stay out of Italy...
it makes sense because you're bringing the virus over
nekompliciraj s tem
hantavirus že bil 2012, zdaj ko so vsi v izolaciji to nebo nič
Deja vu
Italy is in a strict quarantine with fines from 500eur up and closing down entire non essential business sectors
Slovenia is just dicking around with adjusting salaries and compensations for state employees
>kitajska pošilja pomoč celemu svetu
Pripravi se na 2x pandemijo. Če to ne bo dovolj bodo pa še 3x spustil.
A se testira tudi umrle? Recimo da nekdo umre v družini doma. A se ga nato testira ali ne?
Jst sm incel
si rekel že v prejšnji niti
a nam hočeš še kaj drugega povedat?
zakaj?
Ker so vse ženske kurbe
zato, ker je levičar in je vlada šarca gladko popušila kurac
t. mentally ill tranny
Jst sm vocel
če bi bil tranny ne bi bil incel, ker potem bi bil ženska. 20% moških ima sex z 100% ženskami če nisi chad je over
Pri kateri starosti ste imeli prvi poljub in prvi seks?
Jaz: 21, nikoli, nikoli
sem te našel po dolgem
21,14/15,17
>poljub
6-7 (nisem siguren)
>sex
13-14 (nisem siguren)
>reading comprehension
dddd, uhhhh, incel haha, buzzword, zero arguments zero brains
dejansko je bol 96%, 4%. 4% moških seksa s 96% ženskami
22, 18, nikoli
Chad. Razkrij nam svojo skrivnost prosim
Kako je sploh še možno za nas robote da pri taki visoki starosti kdaj stopimo v razmerje s punco, če smo zamudili vse ključne dele odraščanja? Veliko najstnikov 7 let mlajših od nas ima tisočkrat več izkušenj z dekleti kot mi
Če je Janša tok dobr predsednik vlade, zakaj mi še kr ni zrihtu gf?
16
18
Ni ravno skrivnost. Druži se s punco. Samo vidva, nič tujkov. Manj ko te pozna, boljše je, ker ne ve kakšen luzer si v svoji stalni družbi. Lahko jih je najdit na netu. Včasih je bilo težje. Počasi stopnjuj kakšne loviš. Ne takoj iti za 10/10 ker ti bodo padli špageti. Začni s 6 ali 7/10.
26
N/A
N/A
ni chad, je skurbiranec
ne moreš. je konec. youtube.com
tdui če bi jo dobil, bi te varala, ločila od tebe in verjetno otroci nebi bili tvoji.
>Druži se s punco
Še nikoli se nisem. Dobesedno ne vem kako to zgleda. Ne vem kaj punce zanima. Za njih sem neviden. Že 2 leti sploh nisem spregovoril besede s kako punco moje starosti.
Ne sprejmem blackpillov
jst sm izkoristu cajt k smo mogl cakat med predavanji na faksu da sm s sosolkami hodu na kave ipd, pa izi debato furas k lahk zacnes s temo o faksu k oba isto skoz dajeta pol pa itak preneses na random shit
nevem če priznam nisem najbolj grd, mi je že dosti punc reklo da se kar privlačen, to pa ti potem olajša vse
drugače pa recimo
>nesmeš bit neki creep
>neboj vsiljiv
>poskusi ugotoviti kaj si želi, kaj ma za interese
>če si pišeta jo ne bombardiraj z sporočili, če neodpiše neodpiše pač to to, če boš ji potem še 100 sporočil napisal pa nevem kaj poslal si gotov
>slovenians
>white
>germanic
kekek
>croatians
>mix from romanian people
kek
>s sosolkami hodu na kave
Na mojem faksu je procent punc cca 1%
Jaz tudi nisem grd. Na tinderju imam 93 matchov (in sploh nimam dobrih slik). Vseeno sem irl za dekleta kot da ne obstajam
jst sm tut na stronjo hodu clovk, jih ne rabs 100, drgac mas pa filozofsko zravn, tiste so pa itak degenerate ce ze hocs fukat
Zato pa si ustvari kak profil na dating app. Jaz sem tako treniral da sem si ustvaril profil v tuji državi, sicer svoje slike in sem poskušal flirtati online da sem se naučil. Zato ker sem se moral sprijaznit da mi ženske ne bodo vedno kar padle v naročje. Ko sem se počutil samozavestno sem si ustvaril profil z lokacijo v domačem okolju. Potem pa spet na delo. Slej ko prej boš kateri všeč.
Boš že sprejel blackpill prej ali slej. Ali pa bos dobil zebsko in te bo varala. Potem bos se bolj verjel v blackpill. Blackpill is the onlly truthpill
poglej Moja želja ni fukat, želim si resne punce.
Begone
?
rabiš samozavest, če že oddajaš energijo kot navadni beta-male ti to vse oteži
tudi če te kaka odfuka al kaj te pač odfuka, stay strong pa najdeš novo
pojdi nazaj na reddit na r/incels
>Moja želja ni fukat, želim si resne punce.
well shit, k jo najdes se men sporoc ke si najdu
pa če maš že 93 si že mel kaki zmenek al kaj?
nekaj že delaš narobe pri tolko številki
Hahahaah ko bos pred smrtjo lezal potleh se bos spomnil da sem imel prav. Ti si sevedno na muh self improve stage. To je bluepill. Crknil bos sam brez picke. Sploh ce imas 93 matchov pa nic hahahah.
Take ki imajo tinder me ne zanimajo. Naredil sem si ga samo da preverim če sem grd
pic related
>rabiš samozavest
Verjetno imaš prav
Potem pa kakšni pošlji sporočilo. Mal poglej na njen profil kaj ji je všeč. Začni čisto preprosto
>"Hejj, kako si? :D"
Protip: ženske imajo rade smajlije. Ne jih šparat