Night edition
>341 cases, 1 death
>hanging out in public spaces forbidden
>300,000 masks arrived
>getting a drivers license in these times got forbidden
Night edition
>341 cases, 1 death
>hanging out in public spaces forbidden
>300,000 masks arrived
>getting a drivers license in these times got forbidden
Other urls found in this thread:
sobotainfo.com
24ur.com
24ur.com
twitter.com
Our neighbors going to shit
Iz Italije poročajo o skokoviti rasti smrtnih žrtev, ki so posledica koronavirusa. Danes so zabeležili 5986 novih okužb in 627 smrti
>sobotainfo.com
Španija je isto čisto v kurcu ampak so tudi sami prispevali ker so imeli masovne zbore in prireditve v času ko je virus že pustošil po Italiji
>pustošil
kako bi se ta izraz prevedlo v anglescino?
Devastated
Also bump
Ravaging/ravage
ja to sem gledal neke threade prej, še malo pa bodo prehiteli italijo
sploh za ta izraz še prej nisem slišal kek
lmao how did you manage to get 3 times more infected people than Croatia when you have much smaller population
what a joke of a country
A je veliko kravala na normiebooku kar se karantene tiče?
We still live to suffer another day
nobody gives shit about young people and expect us to die with them
The way testing works. Our infected were mostly doctors, so then they had to test people that were in contact with them.
we test our people unlike you
niti ne, saj ga tak noben skoraj neuporablja več razen boomerjov
Corona patients saying its just a flew
24ur.com
hi
Štrom se bo pocenil
24ur.com
Gotovo je že kdo vprašal ampak kako da imam zaenkrat samo eno žrtev? Sej ne da se pritožujem
Daj ji čas. Traja da te zdela.
Sicer pa računajo da smo par tednov za Italijo...
ker smo slovenci blagoslovljeni
Identificiraj se pošast!
lepo, nekak morejo kompenzirat da so ljudje zdaj nevem kolko več uporabljajo elektroniko
nekaj takega kaj pravi user, bomo videli kak bo čez teden/dva
samo tak kruto kot tam pomoje nebo ker so že zdaj celotno gibanje omejili, italija pa ni tako hitro
kuk si star šmrkavc? odpri kako knjigo
Več starostnikov v domu ostarelih je zbolelo, 4 v kritičnem stanju. Ne kliči hudiča.
govorim skoj samo v narečju, knjige pa berem v nemščini takda me za tvoje arhajizme nezanima
>Ne kliči hudiča.
Mati narava bo poskrbela, da se mal zrečmo. Verjetno nas situacija ne bo kaj dosti izučila, rabl bi nas več pocrkat
Krače morjo bit
Kar začnimo pri tebi
Ni na teb da odločaš, moj boomer prijatelj.
Mogoče me bo doletel, mogoče ne. Vsekakor sem spravljen s sabo in svetom tko da grem loh tud dons na drug svet.
>Nekaj zaloge hrane imam, tako da lačni ne bomo, vsekakor pa grem raje na tržnico kot v trgovino. Tu je le manj ljudi na kupu, pa še hrana je domača, slovenska. Solati iz Italije, ki jo prodajajo v tujini, ne zaupam ravno,« se nasmehne upokojenkaRozi Golob
>na tržnico kjer vse okužen okol leži
Tržnice bi mogle bit zaprte
Lahko pa sam odločaš, pojdi lizat kljuke če te tok mika, al se boš pokaku pa se raje mal bolj konzervativno obnašal?
pa kdo si uzame cajt za to naredit ? pa sm mislis da smo tukaj na rchanu sami desničarji ? očitno si iz redita ali kako ?
a ti živiš v koreji za stalno ? kak si dobil državljanstvo ?
>pojdi lizat kljuke če te tok mika
Glede na tvoj islamposting ITT bi loh to teb reku
Dejstvo je: na svetu je preveč ljudi, kvantiteta prevladuje nad kvaliteto, z uničevanjem okolici si kopljemo grob - direktno povezano s številom ljudi in obsedenostjo s tehnologijo.
Korona virus je širše gledano zdravilo.
Pol pa kar upaj da te rukne.
pa sem mislil*
Upam da tebe
Luka..
ti veš da maš ljudi ki niso ne desničarji ne levičarji?
torej kaj delaš tukaj ? zakaj ne greš na 100 ostalih strani kjer tvojih mnenj ne cenzurirajo. tukaj smo tisti ki nas povsod drugje bannajo
Mal jezn ratu, hehe? Sej si sam pravu da si pripraljen umret, tok kakaš da kar zaudarja, fuj fuj ;)
kaj se pije janezi
>an angry čefur made this post
pa jebem mater MOL tankšteli, da ne prodajajo piva ob 10 do 22.00
kaj mene briga če te bannajo
zapravljam svoj čas tu, general thread je torej se ne pogovarjamo o osebnih političnih preferencah user
Bazen je zaprt, v njem je korona.
green id = slovenian
blue id = šiptar
red id = commie
brown = čefur
violet = trannie
rolling
roll
spizdi nazaj na redit bedak. od tukaj lahko zavoham da si peder levčarski
nisem ne eno ne drugo, takda si popravi vonj ti avtist
bazen je že zaprt od 2010/2012
Kdaj bo Janša uvozil japonske medicinske sestre?
smrdiš po reditu. verjetno si tudi ti že kdaj naredu post podobn temu
ti smrdiš po avtistu, kak dolgo si že na tej strani?
čimprej upam, pa čimveč. da bojo kurbe tukaj razpizdjene. pa levičarji tudi ker so japonke namesto pakistanskih posiljevalcev
Guys you're going the way we went, that means a week late after Italy.
We began by closing restaurants, schools and kindergartens.
Soon thereafter it was mandated that all companies that could put their workers in remote did so.
Macron ordered us to stay at home, except for : sport alone in the close vicinity, going to the groceries, going to the doctor, go with the dog for a poop. You had to fill a form (signed and date) otherwise it was 35€.
Today it is 135€.
People went apeshit in the supermarkets with pasta, rice, toilet paper, the usual.
The roads are not close, but people are controlled everywhere and you'd better have your paper.
Some people from Paris wanted to escape to their "datchas" before the lockdown but it made things worse for people living there.
>za njega je avtist zmerljivka
odjebi levičar. pojdi sprintat plakatee od luke meseca pa plači članarino da se bo lahk v mercedesu vozu, ker on je tak močno za proletariat
kva zej folk sploh uporablja za social media? mam samo facebook sam ugotavljam da je folk mojih let migriral nekam drugam, sam pa ne čutm potrebe po dodajanju svojga digital footprinta? Dej mi naštej alternative, k me firbc matra
we'll be fine pierre, we're more compliant than the average francais
daj umiri se no. Če želiš cenzuirano diskusijo oziroma še en echochamber nisi nič boljši od reddita.
Raje ga prepričaj da se nam pridruži
Folk, učer ob 10ih zvečer sem bil na balkonu na čiku, uleti na avtobusno en audi, ven pride 5 balkanoidov in začne igrati fuzbal sredi ulice
Kako lahko povprečnega normija redpilamo, da če hočemo biti druga švica, moramo genocidirat jugoviče?
No papers here yet. Just a group of 5 people restriction for now.
how are nigers in paris suburbs and lyon gona react frenchbro ? u gona hve chimpouts with more than 10000 cars burned and shops looted without army on streets with allowance to shoot them
nečem prepričati. naj crkne izdajalec pa naj spizdi od tu
Pozdravljeni
Na reddit slovenia discordu je nekdo objavil link do te strani in me zanima zakaj ste vsi tok proti čefurjem in židom?
kaj si glup? kolkokrat ti naj povem da nisem za levico al to kognitivno nemoreš donest bedak en
Instagram večinoma
>Na reddit slovenia discordu je nekdo objavil link do te strani
proof?
zdravo, Yas Forums je tabla miru. Tukaj je talilni lonec prijateljstva.
ah faking instagram, to je ta traveling in 5 star hotel 3rd world 'find myself' experience s zlajnanmi citati
>"Janez, sedaj bova izmerila pritisk in srčni utrip"
Kolk bo pokazal?
Screenshot
model, pustostiti ni noben "arhajizem" ampak dokaj pogosta beseda ki bi jo mogu posznt vsak 15 letnik
se 2 let pa bo!
OC
V mislih se mi zdela ideja zanimiva
lahko greš še bolj v depths of hell kot recimo tiktok, samo to je cringefest
v našem narečju to noben neuporablja, za vaše regije pa lahko predvidevaš da nevem