Slovenia Corona/General

Shraria edition as requested

Attached: 986701.jpg (800x533, 153.13K)

meni je ta država najbojš. ne zgleda neko cheap sranje narjeno v slikarju. sam grb bi mal povečo imo.

Attached: zastava.jpg (295x199, 10.68K)

lol, iz kje je ta slika?

Kaj vi kej delate v karanteni?

Attached: korona kekec.jpg (926x521, 49.96K)

>no information in the OP
You had one job

Attached: 1560280712251.png (645x773, 11.39K)

Attached: Screenshot_20200319-225257.jpg (1080x1920, 254.79K)

pa tak grb v uradnih stavbah bi zelo lep zgledu

Attached: grb.jpg (512x362, 49.76K)

>Shraria
One job

lol meni je A1 poslal ta sms. Zgleda nisem dovolj pomemben da bi mi vlada to poslala

Zakaj točno moramo mi meti peščene črnuhe? Slovenija nima nič z njimi.

čeprov orel označuje cesarsko oblast, tako da bi bila to v zadnjem stoletju precej prazna simbolika

Pojem ob oknu

telemach, se kr ni smsa, a sm izbrisan?

Delam nočne. Doma bom začel pucat stanovanje pa računalnik bulil.

se orpavičujem, me že skrbelo da bo šlo v arhive prej kot objavim pa sem malo prehitro
Oprostite mi dragi anoni

Kill every Muslim.

nima veze. kranjski orel je edn najstarejših slo simbolov. to soulless sranje ko mamo zdej so sam komunisti narisal zato ker niso hotli orla dat ker so domobranci svojo verzijo meli. ker domobranci so se vsaj pod slo simboli borili ne pa partizansko govno

zato da bo privat sektor mel pocen delovno silo. Vsa retorika z odprtostjo pa solidarnostjo pa to sranje je scam. Vse je v interesu kapitala. Prejšnji sistem nebi nikol pustil tega sranja.

>telemahovci niso slovenci
Based

Zanimivo. Sem na A1 isto pa mi piše VLADA RS.

Zdaj bi pa rad videl kdo bo vso rajo držal stran od ulic. 8.5k policajev za 2m prebivalcev, somethings gotta give.

Potme pa tou, zaj če je na sredini grb ali nej.....

Attached: Flag_of_the_Slovene_Home_Guard.svg.png (800x480, 23K)

V prejšnjem sistemu bi že vsi stradali.

Even Daesh doesn't want Slovenia, you are a shithole.

Attached: Stay informed doge.png (976x980, 1.24M)

še nekaj. kaj je zdaj s temi številkami ? zmeri manj jih je. jaz se mislil da bo to večji hapening. bi hotu tako stanje karantene vsaj do junija met

Attached: kolzer_slo2.jpg (550x599, 145.78K)

Kaj pomagajo slo. simboli če se prostituiraš hotlerju.

Attached: rupnik2.jpg (600x450, 57.38K)

lahko bi tudi imeli to namesto orla

Attached: karantanski panter.png (400x400, 49.27K)

ta tvoja verzija zgelda ful bol čeap od tiste ki sm jaz poslal. orel je popolnoma drugačen in grb tudi.

Vsi korona pacienti bi se zdravili v naravi, na golem otoku.

tfw bigOt id

Attached: 1574460848810.png (600x800, 820.71K)

To je nastarejši SLO simbol.
Ampak edini problem je ka ga en del Austrije že uporablja.

glih sm hotu... to premaga vse druge ideje

my fellow western European :)

Attached: mfw.jpg (800x533, 232.9K)

Maš družino cirka 5 ljudi. En je okužen in se je testiral. Ostali kažejo znake okužbe a se niso testirali. V statistiko gre samo tista prva oseba pa čeprav jih je kužnih 5. Po tem principu trenutno dela Slovenija

Meni tudi ustreza trenutno stanje, a glede na to kaj počne z duševnim stanjem mojih staršev me čedalje bolj skrbi za njih.

Tou je domobranska
Pa tudi jez san prvi tou postal na prejšnen threadi
Pic related

Attached: fad139ee906e91c668cc1847815eae08.jpg (700x700, 73.48K)

rupnik je lepo reku. če je treba za slovenski narod jest drek ga bom pač jedu. s hotlerjem je šou sam zato ker je blo bujš ko pa s komunisti. je izbral manjše zlo.

Hitler je bil slab, ker je bil proti židovskim parazitom.

pretty rich coming from a sandnigger

Se spomnim ko je Slovenija igrala z Argentino, pa so oni Argentiski boomerji prinesli domobransko zastavo na tekmo. Je bla štala na RTV in Popu nasledji dan

A jih nimamo sam 5 al neki.

ja ta zgleda vredi, sam je pa skol prevč načičkana. grb v sredo pa tista verzija grba ki sm jo postau sam mal večja bi bla idealna kar se mene tiče

Takoj podpišem

dobr je fantje, ekipa gripa po fejsu spama da je vse v italiji laz, zih je legit

Attached: pic-selected-200319-2307-39.png (559x761, 184.3K)

>manjše zlo
Misliš hotel naš je rešiti proti
Titoju, Brain drain ki se je zgodil,
Komusem.Jewslavija, Sranje v katerem smo bili do zdaj ker je Kučan v ozadju vse vladal doklerč nej zaj JJ prišel...

Poznam prijatelja ki jo je prinesel na stadion enkrat. Pa so potem varnostniki posredovali.. kaki kurci ej

Pa ja se strinjan z tebov

Slovenia Corona/General
Domobranska izdaja?

Attached: xi-51-dobrova-13_8_44.jpg (800x478, 128.88K)

To potrjuje dejstvo da je Rupnik gradil obrambo pred Krauti pa Makaronilarji, da ne omenjam da so vsi že leta 43 vedl da bojo Nemci zgubil

Zakaj se Hrvaščina sliši tok perverzno?

such a disgusting picture. we shall burn some mosques once border crossing is no more forbidden.

Imagine thinking that sharia law would be worse than globohomo law.

Attached: wojack-sad.jpg (1024x576, 85.15K)

Včasih sem bil commie, dokler nisem ugotovil, da so mojemu pradedu priredili nacistični državni pogreb potem, ko so ga umorili oznovci, pa da so ga vaščani vasi v kateri je delal kot kretničar in bil pokopan takoj izgrebli zavitega v zastavo tretjega rajha in izpostavili truplo - potlej sem se začel nagibati rahlo bolj v desno.

Attached: 1926.jpg (397x558, 33.06K)

Evoga, OP tudi obveščen

Attached: AC2AD8F3-959E-4D26-8434-94C2B3E9F9D8.png (1125x2436, 762.85K)

Samo na žalost ni imel podpore Židovskega Chruchila in Roosevelta uni so rajši meli Titoja.
+
Če bi nan Rupnik zavladal po ww2 bi mij dobili Trst, samo zato ga nejsmo dobili ker smo bili Komunisti.

sam res. Ko poslušam srbohrvaščino imam avtomatično občutek da govorim z nižjim IQ-jem.

>mok Hrvati en drugemu govorijo 'kužiš?' zdaj pa so dejansko ratali kužni

Attached: clown.jpg (474x266, 12.98K)

mislm ja sej je res, znotrej domobranstva je bilo vedno neko neutemeljeno upanje da bi zamenjal stran na stran zaveznikov. Sam je blo nesmiselno ker niso mel nobenga dejanskega nadzora nad situacijo. Nemška vojska je dobro poznala elemente nezaupanja in jim ni dala nobenega prostora za nezvestobo.

>maš zlato črevo
>fašeš korono
>krepneš
>razlog za crkot:hemeroidi

Me zanima kako bo azil bil obveščen če ne razumejo po naše.

Does Slovenia have the Jew Noahide laws in place like we do here in the USA?
Some Rabbis state that Gentiles that don't bow down to the Noahide laws should be executed.

Attached: Mssad.jpg (400x218, 31.66K)

najbol na živce mi gr ko rečejo da so bli izdajalci naroda ker so šli z okupatorjem.
komunisti ki so najprej sodelovali z ruskim okupatorjem potem pa s srbskim pa niso izdajalci ? tuid OF so popolnoma infiltrirali srbi ko so kar naenkrat poklali vse slo poročnike in jih namestili s srbi.. enih 650 semizdi ko sem enkrat bral članek

men se slis res lower class. moja teorija je da zarad podobnosti jezikov tok preziramo juznjake. Ker jih lahko razumemo sam nam zvenijo kot eni brutish simpletoni ki so popolnoma nesposobni kakersnekoli uglajenosti. Poj mas pa se primere ki nm zvenijo kot retardirane napake kot npr. da je miza stol

never heard of anything like that.

Nah, we're not important enough to be noticed by the jews.

>miza=stol
Moj obraz je postal Vidna zmeda

kaj ni čudno da je tak kt je. najbol žalostno je da bomo mi ratali isto sranje kot oni čez ene 15 let. jih je že zdaj ogromno. pa vlada neče že od leta 2000 popisa nardit ker so preveč usrani, ker vejo kaki nizek procent slovencev bi bil

Attached: iqmap.png (1338x1167, 1.15M)

Še ko v mislih berem tekste v srbohrvaščini je moj notranji glas takrat najbol retardiran možen. Ne vem zakaj.

I mean what sayed
But I hate Juden, like just you know kill zem all.

we got rid of our jews in the middle ages. Whatever little of them were left, they were done away by Hitler.

A razumeš ti situacijo? Mi smo zasužnjen narod, judoslovanske elite kontrolirajo medije in šolo in tako perejo možgane goyimom. V revoluciji so pa klali vse potencialne konkurente za prevzem oblasti

ruščina mi je zanimiva da imajo
stol - miza
stul(kot nemški Stuhl) - stol

Zanimivo.
>zasužnjen narod, judoslovanske elite
(Cough, Cough) Kučan...
>kontrolirajo šolo
ja za tou je dokaz moja učitlejica ZGO.

polhn teh lažni prijateljev je med slovenščino pa srbohrvaščino
>umoran = utrujen
>zgodan = privlačen, se mi zdi
>sitan = pretočen

Lih delam neko nalogo za faks pa vidim naše cenjene žide
>Vsaka država ima žide, ki si jih zasluži

Attached: 4chanjuden.jpg (1920x1080, 304.32K)

Poglej si vse židi kontrolirajo vse, vključno z šolo. Da ne govorimo da so banke vse okupirane.
Neumnost, slovenija je bila revnejša od Avstrije , ter recimo Zagreba, Reke in Trsta vendar smo tudi imeli židovske parazite samo manj, ker smo bili manjši.

Attached: Capture32.png (1285x1042, 120.96K)

Small head = low iq?

alpa med slovenščino in slovaščino
otrok v slovenščin je suženj v slovaščin, sem že parkrat opazu nasmehe slovaških turistov v agencijah, k ogledajo tist del s popusti

And we can thank for that the Habsburgs.
Zatou san Habsburški lojalist pa Monarhist generalno.
Pa hrvaški: Molim te npr.

A niso neke govorili da bomo dobil eno cheap delovno silo iz filipinov? Zdej bojo tist ki so delal v avstriji pocen delovna sila.

Attached: magnificent-japanese-babe-in-a-mint-green-bikini.jpg (690x390, 52.07K)

Vsa šola je židovsko pranje možganov. V prejšnjem sistemu so nam nabijal o marksizmu in da smo (jugoslovani), danes pa da je slovenija za vse niggerje in da smo rasisti če ne želimo postati manjšina v svoji državi

Attached: Capture.png (1401x825, 1.58M)

Mislil san nekaj drugo kak že HR rečejo
Ljubim te?

Volim?

Attached: Flag_of_Slovenia.png (1200x600, 36.18K)

Kak fucked smo? ARNES oni dan ni premogel 700 uporabnikov na eučilnicah
Zdravstvo ni pripravljeno kr so sami klovni
Policije je premalo
Italjanom se jebe za naše meje

pa baje da slovaski vetr fuka medtem ko ns piha

>tfw mas beta loser vetr

Attached: 1426895554542.png (499x499, 608.19K)

Ma ja neke govorice so ble po medijih brez neke utemeljitve. Če bi kkšne hude filipinke uvozil nebi blo tolk bad, sam nečelno je pa naš sistem res avtističen. Naši grejo na sever pol rabmo pa nove. Kapitalizem je res najučinkovitejši sistem.

my take on the Balkans' low IQ is that they were very strongly influenced by muslim culture so they began to practice marriage to blood relatives. Another example of same is their better personal hygiene compared to other Europeans, as I've seen on Yas Forums maps, in imitation of daily muslim ritual ablutions before praying at the mosque.