Kera je najboljša novinarka? >inb4 Kaja Sajovic ali Ana Jurc
Jaxon Davis
You're gonna die in your frozen third world shit hole :)
Benjamin Moore
Porocam za Maribor in Prlekijo: Ljudje so skapirali da je zabave konec.Na facah se jim vidi. Kaj pa mora hodit po cefurskih glavah mi ni glih jasno? Zakaj ne grejo v albanijo,bosno,kosovo??Saj so vsak vikend doli? Zdaj pa so vsi tu nasopani v stanovanjih in hisah??Bolj je pandemija VEC jih je??koji kurac
Ja sej res prznam no sam tiste dva sta mi res posebna
Austin Bell
How this pic was made: A lohk das rit na mizo? A takle? Ja ja super,pa prste lizi! A tko? Ja ja odlicno! Caki, mami me klice?!
Mason Anderson
fantje. je še kdo tukaj ki upa da bo ta stvar dejansko trajala čim več časa. zame 1 mesec ni nič, jaz hočem da pride do preobrata pa ne samo ekonomskega.
Logan Barnes
v kolikor bo ta stvar trajala dlje od meseca ali dveh bodo sledila odpuščanja delavcev. Takrat se bo šele začelo. Sledili bodo protesti, ki znajo preseči tiste (Gotof je) izpred desetletja.
Landon Jenkins
Jaz.Pa imam zeno in dva otroka. 41 let star. Samo moja ne bo zdrzala tega pritiska. Nobena zenska ne bo. Zenske bodo zahtevale prihod tuje vojske,samo da bo vse spet po starem.
Alexander Ross
Js zmerej upam na čim večji happening, preveč mi je dolgočasen ta modern čas
Nolan Cooper
sam upam da nam nebo vreme odgnalo hapeninga. zdaj že 3 dni vpadajo številke:
85, 140, 180, 219, 253, 273
Kayden Jones
Jaz mislim da bo leto 1990 samo v OBRATNO SMER! Prej se je privatiziralo, zdaj pa se bo nacionaliziralo!
niti ne. Js upam da ne bo prehudo (problem z oskrbo trgovin, karantena v hišah..)
Sem bil kar comfy in za zdaj še ni nič takega
Adrian Thompson
ker testirajo manj ljudi, sam tiste z resnimi simptomi al neki takega. Mogoce se motim
Grayson Allen
Ne stejejo vec
Gabriel Russell
Nic ni odvisno od nas. Tak ko bo v Nemciji tak bo pri nas. Pa lahko mi delamo kaj hocemo. V nemciji je trenutno apokalipsa, Libanon Bejrut varianta.
Matthew Lewis
Dejansko so bli ukrepi dost na mestu, čeprov mal pozni. Pa zdej se bojo še stopnjeval. Zna bit da bo na koncu happening canceled. Nevem prezgodej je še da bi lahko reku. Če bi se koronica s komarji širla bi pomojem o tem že vedl
Kevin Garcia
>Frozen
Ryan Sullivan
baje da ne, ampak WHO je že za kar nekaj stvari rekel da ni panike pa se je izkazalo da je panika.
Nemogoce je ustavit propad EUR valute.Vsaka drzava ukrepa po svoje, dnar pa mamo isti? Dolarjev tak ne mores vec kupit kot 100 na dan.Ko se bodo oni z Mercedesi in Bmwji tega zaceli zavedat bo pizdarija.Saj bodo vidli da so nic.
Jace Murphy
green id = slovenian blue id = čefur red id = šiptar brown = poojeet pink = trannie
Jaz bi en hud potres ali vulkan.To sem tudi moji povedal pa je cist popizdila "kaj si fukjen!spet tvoje nebuloze!otroke mas k pameti se spravi!" Ma pri katastrofah letas okrog resujes se povezujes....((epidemija)) je pa cista sterilizacija naroda.moje mnenje.
Austin Hughes
nop, zdrav za zdaj
Zachary Smith
Na Facebooku Livestreamajo sveto mašo. Predlagam da sprejmeš Kristusa, ker le on je odrešitev.
kaj pa je tolk privlačnega pri snegu. Idealno bi blo da od božiča do novega leta sneži pol pa nič
Aiden Ortiz
Ma nic sploh ne morem razmisljat. Kaj pa bos? A planiram morje? Delo v avstriji? VSE BI DAL SAMO DA BI TI NOVINARJI UTIHNILI (TV,RADIO,NET) Novinarji so kot eni zupniki postali ki nam govorijo kaj naj delamo. Ko cujem te moderatorje na radiu bi jih lastorocno zadavil
Isaac King
Hitro naj en pogleda stranske učinke za paracetamol
Carter Harris
nimam rd poletja in jeseni. Mrzl vreme je pa prau comfy
Matthew Perez
Trde erekcije in povešene sise
Logan James
Tlak se ti malo dvigne,znojis se malo... Drugace pa se narkomani s tem zadevajo ko ni robe.Ni slabo.
Liam Mitchell
>še kar se meče po slovenski greznici >nima še lepe azijke
>ove čefur detektiran. ni čudno da imaš rajši ciganke, ko pa si sam minimalno 60% genetsko cigan
William Fisher
Wut? Nisem se slisal ene zenske da bi kaj slabega rekla za posevnooke.Pa saj se na dalec vidi da so male in grde.Kaj bodo te to sinfale?Da vidis kak lepe visoke blondinke sinfajo..uf