levaki so izumil korona virus da bi ubili starejšo populacijo da bi kapitalizem lahko obstal saj starejši so preveliko breme na proračun in poleg tega pa so tudi bolj konzervativni in vlasujejo za desne stranke..
Kitajska že na polno šiba naročila. Ena naša stranka nam že pošilja velika naročila za dobavo kosov, ki bojo vgrajeni v aparate za na kitajski trg.
Isaiah Flores
ja
Liam Campbell
Tole je vse skp ena Kitajska zarota. ČE VAM PA REČEM DA JE.
Jacob Thomas
slovenke so kurbe.. če mene prašaš so azijke veliko boljša izbira za dolgoročno zvezo ker naše preveč varajo in se fukarjo okol z vsakmu ki jih lepo pogleda.. še posebej naše iz vasi so promiskuitetne in drolje ker imajo simptom malomeščanskosti poleg tega pa so grde in debele. azijke pa mimogrede so poslušne in konzervativne in dobre zveste žene.
Kaj pa za nas na borzi? Kako naj oni svetovalki na borzi razložim da sta mi zadnja dva delodajalca odgovorila da v času izrednega stanja ne sprejemajo novih ljudi. Tudi štempla nisem zato dobil v ono zeleno knjižico.
Jaxon Fisher
Kek
Charles Rogers
Naj bi nas bilo 1500 okuženih
Cooper Long
Dober format za thread. Predlagam da ga obdržimo, tud zato da lahko folk filtrira če hoče, glede na to da je to zdej že kar stalnica.
nisem. Takoj po srednji sem šel delat. Delal sem v skladišču v baumaxu kot voznik viličarja. Potem pa sem se preselil za leto v tujino skupaj z družino, oni so tam ostali jaz pa sem z bratom prišel nazaj zaradi hiše in tako dalje. Tu sem od septembra lansko leto
Ej a je še kdo tok razpizen na pičke da bi najraj šou v celibat? Js usak film k pogledam vidim mojo bivšo, ker je tok glupa da je njena celotna psihologija pobrana iz ameriških filmov.
Prosim tudi samozadovoljevalce da objavljajo manj žensk, ker mi žila na čelu poka
Pa niso vse slovenke take, res pa da jih je precej. A si vsaj biu v blizini kake azijke kdaj?
Nism mislu slovenk ampak not bad. Kako si glih device najdu?
Jeremiah Gray
Moral se boš sprijazniti z dejstvom.
Carson Bennett
>ker je tok glupa da je njena celotna psihologija pobrana iz ameriških filmov.
Uf tole pa zveni že malo preveč znano
Julian Robinson
To je neko globje sovraštvo do moderne ženske, emancipirane, nima veze z mojo bivšo, tut na Tinderju k jih gledam me kr glava boli.
Luis Wright
jesus fucking christ, izbriši tinder in pojdi ven, sicer je polno kurbic, ampak če maš vsaj malo keša, živiš na svojem/avto in treniraš boš dobil skor vsako.. pač začni malo po gostilnah hodit in se socializiraj retard
Michael Watson
K enkrat vidš ne morš odvidt my fren
Cooper Hernandez
Nevem kaki so to nasveti, mogoče na vaseh, v Ljubljani rabiš proper game da dobiš ženske.
Austin Sanders
vse so si bolj kot ne enake, razen če prihaja iz res tradicionalne družine in so vsi doma lovci in še malo verni, ampak moderno nastrojeni, pol so ponavadi babe popolne
Thomas Sanders
Te nasveti stila "stvari se kar zgodijo" so približno tako inteligentni, kot če bi rekel "en dan sem se zbudil in sem bil bogat".
Noah Young
Z eno sva bila otroška prijatelja, ena se me je na faksu usmilila moje debilnosti in me vprašala če bi jo čeprav je po njeno cel mesec pred tem z mano flirtala. Vse ostale sem prek neta spoznal, kakor sem že omenil v živo sem preveč avtističen da bi kar osvajal.
Ne sej ne rečem nič, ampak jst nikol nisem mel "instinktivne" sreče z ženskami. Zato jih pa tok preziram, ker se morm tok trudit da dobim vagino, zravn pa še vso tisto glupost iz ameriških filmov. To te nardi v proper mizogina.
Jacob Ortiz
Ja une glupe študentke. Pejt v Cirkus ali pa v Topa, ne bojo te not spustil niti, pizda
Zachary Barnes
based 1.97 chad
Liam Nelson
>družbene veščine so enako kot zadeti na loteriji
ni čudno da ne dobiš fuka glede na tvoje sklepanje
Gavin Stewart
>Indija in Afrika nista prizadeti od virusa
enkrat za spremembo sem srečen da živim v državi kjer je celo poletje 40°C
Luke Rivera
Sej te dejansk štekam user, was just a meme. Nisem delč od tebe.
Dylan Brown
To nisem reku, da se jih naučit, ampak definitivno ne tako da hodiš v fitnes