Nastavak jučerašnjeg zabavnog jugoslavenskog dijaloga. All Croatians welcome, including the dreaded Eastern, orthodox Croats known as Serbs, the yin to our yang.
Kakve su vijesti u vašim kasabama? Baš čitam najbolji portal Index pa vidim da u Dalmaciji nema niti jedan zaraženi, što je vjerojatno laž u nadi da se spasi sezona, što god to značilo u ovom trenutku jer je višemjesečna karantena očita i sigurna ko srpski ratni uspjesi. Uostalom, šire se glasine da sezonci dobijaju produženja godišnjih do kraja travnja tako da ljeto 2020 propada.
Možda se vrate periske sad kad ne bude turističkih fekalija.
Why are you replying to me retard after I specifically stated I do
David Sanders
Jesi ti glup ko kurac prirodno ili si iz zagorja?
Bentley Thompson
Because I own you gypsy
Chase Taylor
Same way for someone from inland states having a beach hous property in California or Florida. Prices are sky high.
All costal properties everywhere are expensive. Also, I personally wouldn't want to live in mediterrenean climate. I need to have proper greenery around me, not those low bushes and pathetic excuses for trees they have down there.
Samuel Rogers
Dijasporid. Slatko.
Alexander Clark
You don't own jack shit you loser
Jayden Ross
Baranja gang, swamp and rivers
Robert Brooks
Izvrstan ti je come back daj mi reci: jel tebe isto jebe u mozak kad se Chad jebaci ka ja vrate na lito i izjebu ti sve uzduž i poprijeko dok ti hodaš s puntaricom i blokićem od klade do klade i seres nešto ispod brade da te nitko ne čuje?
Liam Roberts
>orthodox Croats known as Serbs Dobar. Duvaj ga.
Sebastian Morales
moram na posao u 14
jebeni wagie ree
Ryan Walker
Zašto bi me diralo što ti radiš tokom ljeta? Anone, je li ti projeciranje ikad upalilo? Jesi li ikad uspio nekome reći scenarij da je ostao baš paf da je rekao "kako je samo znao"? Ovako možeš pisati scenarij svake minute i nikad nećeš pogoditi.
Eli Rivera
Koliko dobijes mesecno?
Joseph Kelly
18. znaci u srijedo
Daniel Scott
oko 1500€ sve zajedno
Kevin Wood
Čitam pogrešno.
Tyler Phillips
Bog cuva Srbe a vi krivoslavci vidite sta cete hehe
Michael Hill
Naravno. Cijeli Balkan je Hrvatska, osim Grka koji su Turci ali i to ćemo osvojiti pa će Carigrad ponovno biti naš.
Landon Martin
Koji posao?
Charles Brown
Jel stvarno još nema slučajeva Korone u Crnoj Gori? Šta mislite ljudi jeli zbog litije?
Aiden Murphy
New topic about these Turk monkeys again? Quit it Serbs.
Jaxson Jackson
radimo za stvari lijevanje. car industry basicly. bice kurac kad bude kriza
Mason Torres
Kod nas u glavnom gradu stanje redovno. Nemamo još ni jednog. Većina zaraženih u BiH su iz RS-a , izgleda da neće na Bošnjake virus.
Valjda je do higijene šta ja znam
Juan Sullivan
Inače interesuje me ako može neki Slovenac da odgovori,koliko od Slovenaca su Liberali/Levičari?Jer svaki Slovenac do sada šta sam upoznao je bio mega liberal?čisto me interesuje jel je neki državni fenomen ili samo u većim gradovima?
Brandon Barnes
Prodajete samo Njemačkoj ili?
Hudson Bailey
people on the sea are the most annoying croatians ever thats why northern and eastern croatians are way better
Eli Cruz
Svi cemo umreti
David Jones
i italija, nesto ide i u varazdin 80% jeste njemacka
Noah Butler
savisi dje si bio. Ljubljana i primorje je punim liberalno. ali opet zavisi sa kojim ljudima razgovaras. A ne zaboravi da si ti iz makedonije znaci niso ti svi ljudi kazali sta stvarno misle.
Jose Garcia
Ma baš to lažu nas, kako to da Zagreb,Karlovac, Osijek, Rijeka svi bilježe slučajeve a Dalmacija ništa...pa svi znamo da je Split grad slučaj
ok, čekao sam na ovo od 2012 i ron paula. nekako malo depresivno sad kad je tu, bed je na poslu glumiti da me briga i pretvarati se da marim i želim da prođe, nije ni neka estetika koa i svako plastično kinesko smeće, ali se poklonjenom zubu ne gleda u konja.
evo ja produktivan lijepo je ovako kad mogu radit stvari svojim tempom na jebenom faksu inače izgubim pola dana i još iscijedi dušu iz mene jedva išta uspijem odradit kad se vratim doma jedino vikendom valjda ovo pokaže ljudima kako je 90% predavanja karina beskorisna ne treba mi neki suhi starkelj govorit šta trebam znat imam jebenu literaturu i mogu sam a tjeraju te da ideš jebem im djecu
domaća još ne ona neka amonijakom okupana znači vrh
>divljači jao pa sad se može van ić u lov dobro si me podsjetio još mogu sigurno se provuć da ne platim odstrel jest da sam karina od lovca
Istina a 90% copy paste translate iz knjiga na engleskom
Isaac Fisher
50% ovih če umrijet
Camden Flores
san svakog uhljeba ti na faksu rade tipa 10-15 sati sedmično sa studentarijom i ostatak vremena dangube niko ih ne nadgleda mogu ladno hladit jaja cijeli jebeni dan a plaća znači masna samo tako
Jaxson Cooper
zbog cega ovo rade jebem ti low IQ govna
Nicholas Perry
>bumeri se nabili jedni uz druge OH NO NO NO
Thomas Roberts
Bio sam u Ljubljani i u Mariboru tako da iskusaj mi je sa ljudima od tamo,ali sa ljudima s kim sam pričao rekao sam im da treba da budu Slovenski nacionalisti,a oni me gledaju ko da sam ubio čoveka,bukvalno Slovencima ja kao ne Slovenac sam im propagirao Slovenski nacionalizam.Meni me to stvarno zbunilo jer su se ponašali kao što ni liberali ovde ne bi se ponašali.
Wyatt Bell
Literally no mask and all boomer.
Thomas Lopez
Are Croatians white?
Nathaniel Cox
ma žive u jebenom Bjelovaru i oni misle da će ih korona... i onda završiš a nemaš pojma uplašio se narod u medijima samo bruje o karanteni jadni ovi ostali koji nakon posla odu u trgovine ma zapravo ko ih jebe svako za sebe
ja nemam, ali je dobro za zajebanciju. problem je kad dođu historičari s referencama na drkaroše iz bizanta koji su kao izvori a ono falsificirana govna. kakvi yugoomeri.
Lincoln Russell
yesn't
Ryder Jackson
Ustashe vratite se u pravoverje dok jos nije kasno
Noah Phillips
nadan se da zagreb i sve povise zadra pocrkava lp
Connor Jenkins
True but actually nobody wears masks here people are walking all over the city in smaller numbers but still nobody gives a fuck perhaps someone has that weak surgical mask but that is shit Yes from what I have seen and I have been in your country too yes whiter than you
Išel sam po pivu v dućan i sad sem se vrnul i neki zajebanti su kupili sve Corone. Ovo je prvi put v životu ne samo da sam videl nekog da kupuje Coronu v Hrvatskoj, nek da je potpuno rasprodana. Fala Bogu pa je bilo još žuje i tomeka.
ljudi nedostaje mi zastava sr jugoslavije kako ne biste verovali lepa simetrija i bela boja u sredini bez poganih grbova i govana na njoj cak je i SFRJ bila lepa sem sto je petokraka bila malo overkill ali takva vremena bila a ovo na sta smo danas spali je teski krindz slovenija,hrvatska i srbija ruzne zastave a iste boje se provlace ove ostale meme zastave i drzave ne racunam, ne zna se koja je gora i koja je veci mem