get in here slo bros
for now: 220 infected | 1 dead
we are on hot trail for now. For 3 days we are constantly filling our general threads. keep on boys.
get in here slo bros
for now: 220 infected | 1 dead
we are on hot trail for now. For 3 days we are constantly filling our general threads. keep on boys.
>boys
kek
evo bumpam prvič kero na je kmal pri 300
nižje davke in zelo liberalne zakone o orožju prosm Janez
torej, zadeva in z njo karantena bo najverjetneje trajala leto in pol. Sem prav razumel?
For the complaining fag in the previous thread once again:
pejte spat
based slovenithread
sej bi res mogu it pod tuš pa spat...kako se rešim te Yas Forums spirale REEEEEEEEEEEEEE
upam. 1,5 leta nič faksa je krasno :)
lahko noč dekliči.
ugasni telefon/komp
namorm
spat hodim dopoldne. Kaj ti bo sonce ko pa si ujet v bajt? Šitpostanje je zdaj moje življenje.
Postajte anime tiddies
based
Kam boste dali truplo sostanovalca, ko ga pogrebna služba zaradi preobremenitve ne bo mogla pobrat?
Jaz sem grem kadit vsaj se dva
Cudne stvari letajo danes po zraku
Aaaah....kak je fajn pisat v slovenscini.
Naj razglasijo ze super izredne razmere!Pol pa da vidimo kaj bojo cigani jedli
Vitamina D ti bo zmanjkalo. Vitamin D je uporaben ker skrbi za absorbacijo vitamina C. Tak da sonce skrbi za naravno proizvodnjo le tega. Nadomestis ga lahko z ribjim oljem ali sintetičnim vitaminom D.
>t. Cvg general PhD
nehajte objavljati te anime pičke. kak lahk to sploh gledaste ?
>for now: 220 infected | 1 dead
hope it goes down
more older people more asses for Bosnians to clean so this country can completely flush out its working force
kaj fehtal pa kradl tko k do zdej..kakšne stvari letajo po zraku razen korone?
most cuck thing ever
Z očmi
Pa kako ce sad bosnjo iz njemacke?!?
Ajaja nicth gut Haso nicht gut.
Best of luck sloveniabros, wish you the best, unironically
lejga. spet se je en dobil ko po čefursko more govorit. pa nemške riti tut očitno rad ližeš ?
anime website
>fuzbal canceled
kako naj zdaj zivim
nisam Haso, nisam Musliman ja sam kebab remover 9000
what does Germany has to do with it?
We need more luck, especially Serbia. Cunt Brnabic didn't even take it serously till yesterday. Also that old fag with "smesan virus"
I'm suprised that Bosnia took more precautions and took it more serously than Serbia
lejga tega ko je biu dost pametn da je spizdu iz Slovenije
its in you forever since its basically airborne AIDS
Well 3 days ago they laughed, now they did all appropriate measures, not even gonna shittalk the government, they responded in a relatively timely matter to the exact extent they should have responded to. Despite everyone shitting on them for not taking this seriously up until 3 days ago, they took it seriously in the end when it mattered. The response is unironically commendable
bro, being a cunt like this on Yas Forums ain't gonna solve anything. make sure to do it irl and not speak čefursko irl
>1,5 let profesionalnega leta stran vrženega
veš da se bi zarad tega upokojil 1,5 leto kasneje? Oz. kot smartboi bi mogel varčevati v lastni fund 1,5 let dalj da bi bil na istem, ker državna pokojnina bo itak za drobtine
Naj ti bo zaradi stevilk.
Jaz sem se srbsko se v soli ucil pubec.
Ce govorim njegov jezik on pa ne mojega sem v prednosti.Halo kaj mislis je prednost albancev??
Ljubljanscina pa je tak sama cefurscina se...neja fukaj ker tu gori se gre za INFORMACIJE in HUMOR
Nikoli se tega ne rešiš.
nikoli ne govorim čefursko. na živce mi gre ker smo tam kjer smo glih zaradi takih pedrov ki takoj ko tujec pride v slovenijo začnejo po njegovo govorit. pa naj bo nemc al avstrijc al italijan al čefur. nobenega ponosa nič, ni čudna da propada vse če so taki ljudje.
kar se čefurjev tiče mi ne greste na živce dokler ne prideste sem. ko prideste sem vas ne maram več
amin brate
kako mislis "ucio Srpski u soli"?
Pa kaj mate vi s to čefursko debato. Postajte kaj zanimivega. Nočem tega 12 mesecev poslušat.
>upokojil
kaj sanjaš mi ki smo zdaj na faksu nebomo penzije sploh vidli. bo preveč davkov šlo za pakistance in šiptarje ohranjat. če sploh čez 50 let bo slovenija še obstajala alpa evropa sploh če bo. ker tak ko gre naprej bomo somalija precej hitro vsi.
prednsot albancev je da kamor grejo ohranijo močno zavest in jezik in se sam med sabo množijo in ustvarijo enklave bedak. pa trgujejo z drogo
yea, but still, it just proved that they're not bright at all
even here in RS, few hours before the first case appeared, someone from narodna skupstina rs said that the virus is a world conspiracy to fuck world economy bla bla then someone came from italy and they all shut up
Ne, nimamo dovolj denarja da bi zaprli vse za več kot 2-4 tedne.
Germany closed borders.
A sad svi lepo polako kuci....
...jok ne mozes
PAPIREn BITTE
kot sem rekel, drobtine. Faks ti rabiš čimprej naredit, zato da loh začneš delat pa od svoje borne neto plače poj izdatno varčevat da boš sploh lahko živel na stare leta
Deutschland hilfe!
ne
Zakaj?
1978 rojen
4.razred Osnovna sola
Srbsko-Hrvatski predmet
stakani z mlekom
if the cefur speaks Slovenian with you?
i bolje, da još i dijaspora širi virus
eh ti šezmerej deluješ na predpostavki da bo čez 50 let karkoli sploh podobno temu kar je danes. kaj boš varčeval če bo 15 vojn umes pa se bo 10x demografska sturktura izmenjala. nismo več v časih ko si vedel da bo čez 50 let sistem in družba in svet podobna. mi živimo v časih ko lahko jutri vse propade. živimo na koncu, sam čaka da poči in se konča
Zdej je ona qt babnca šla, je thread ratal ful low energy. Kaj bodo kej Američani s svojimi bagri tu ko so ukinil one vojaške vaje?
>1,5
Prednost albancev in ciganov je da oni tebe razumejo.Ti pa njih ne.
Zelo pomembno.Bos videl se.
ima još netko od vas Tomose doma?
če je v moji državi ga ne maram. ni važno če je 250 IQ in govori boljše slovensko kot jaz.
ni čudno nek 42 letnik ki se mu še zmeri joče po jugoslaviji da bo lizal riti vsem. hah kak predvidljivo. (pa vem da se lažeš in nisi dejansko 42)
ok doomer
Dalnega leta 95
So jih? defender Europe 20 is still a go, se mi zdi.
motor za barko in tomos automatik ja.
kojeg si imao?
simpa je automatik , zamalo ga dobio al završio na smetlištu prije
imam doma 2x Tomos 15SLC
Neki se je govorilo da bodo spremenili, kaj točno ni podatka. Sicer pa če je že ime Europe Defender mamo mi tut zdle en problem, bi kr pasal met mal ektra pomoči.
aaa ok
niđe veze brt
Still here, just posting as a dude
Hej septembra bom komaj 42!
Take it easy
Jaz mam ze zeno in dva otroka, 15 let delovne dobe ostalo na crno!
Muaaahhahahahah ki ste vi pubeci se!!!
Reset se dogaja!
Vzemi kredite!Vse gre na NULO!
Aja pa ono mosejo treba OBAVEZNO v luft spustit,zazgat bilo kaj virus magari
Pa ne moremo imet moseje pa kaj ste normalni al kaj!?!?!!?
Točno tak je bil. Ga že davni ni več RIP. Dobil od bratranca kot darilo.
K. E. K
hja jaz je nisem sezido. mislim pa da mošeja ni neka ultra prioriteta. je 100 stvari hujših ki jih je prej treba popravit.
Sej zdej smo itak sam se ene 3 gor... Kok casa mislte da bo se corona? A ni slo zdej kitajcem ze na bols?
Je pa res ironija, dohtarji so korono prvo skupili. Zdej se vsaj ve kam ti hodjo na počitnice. Krvavec ne poteši več.
četvorke su neuništive bile, valjda najbolji motor koji su napravili
vidim rep je skraćen malo haha
ja bi svojeg registrirao al mislim da trebam kategoriju za motor
youtube.com
ja sam kitajci so popolnoma ukinli vse pa so rabli 1 mesec skoraj da se zmanjšuje. mi pa še vedno v službe normalno hodimo. pa oni so tudi po ulicah špricali pa ljudi v bloke zapirali itd.. poglej si kake webmje kako se speicalne ekipe razkužujejo pa vse točke kak so naredli
sam vlada neče zapret ker potem morejo oni financirat vse plače. zdaj sam upajo da jih vreme reši. sicer naši niso sposobni obvladat situacije in posledic.
shape.nato.int
Bomo vidli kaj bo. Ne zaupam burger vojski, tako da sem skeptičen o njihovem delu ter bilo kaki pomoči.
Ma to je fop stari.Financna kriza bi morala udarit ze decembra!
EU je razpadel saj vsaka drzava ukrepa po svoje.Tak da bye bye EU!
Dobil so jo od pacientov...pa tud ce bi hodil na drage pocitnce... mislm da si jih zasluzjo..
>verjeti kitajcem
Uradno jim je šlo na boljše šele po treh mesecih. V EU bo še dlje ker nimamo jajc da bi pustil ljudi v kritičnem stanju umreti.