JANKO GANG edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
m.youtube.com
youtube.com
twitter.com
Izvadio se kurac i drka se na Moranu Zibar
Ne mogu da dočekam dan da se odselim iz porodične kuće. Postaje zaista nepodnošljivo, pravdaj se gde i ideš i sa kim, šta tamo radiš, a otac me je upravo napao jer sam bila crvena od depilacije, ne verujući mi da je od iste. Ljudi definitvno polude s godinama, a vala i ja ću pored njih mlada poludeti.
kakav andjeo!
>njegova vas nima svojega lastnega kola
Zlovenacki se pise tako sto napises normalnu recenicu onda randomizujes slova
andjeo ?
>jedem solatu
>pazim da mi ne kapne na mikico
>svejedno kapne na mikico
ajj jebem ti život več
takav aranzman je obicno bio na hotelskim terasama u dobra stara vremena, ne znam kako je sad, valjda pustaju dubstep i bodu se u vene
Znachi premisljao sam se dali da postam tu sliku
ko bi, Bošnjo, vedel, kako se Slovenščina izgovarja bi izgubil svoj uuuuuuum aaaaa je to mrbit hobotničina lovka men se meeeeešaaaaa
Ja neironično isti problem imam dbi rješenje je ne izbijati iz sobe i izbjegavati se na svakom koraku
>i bodu se u vene
zasmejal sem se irl
Jedna pjesma za moje drugare sa Balkana :)))
m.youtube.com
O ne priziva djavola
vidi se da je amerikanizovana kao i njen brat majmunko
ni švoh, to bi moral bit na radiu center in kar je še tega
Vidi se iz a a a a traktora
a veš k ti konice prstov začnejo smrdet po nikotinu jajks danes se je to zgodilo daleč prezgodaj
Po cemu
jbt umro kobe bryant
Srđan M. (37), zvani Homoljski Arkan, iz Laznice kod Žagubice danima je, kako se sumnja, planirao otmicu bivše devojke D. S. (53) iz Bora, a prijateljima je pričao da mora da joj se osveti jer mu je slomila srce i ispraznila novčanik.
Srđan M. je osumnjičen da je 21. aprila oteo D. S. ispred borske bolnice, odveo je u kolibu u šumi, brutalno je pretukao i ostavio vezanu bez hrane i vode. Dok ju je tukao, navodno joj je rekao "da će sada imati dovoljno vremena da razmisli kako se on osećao kada ga je ostavila". Nesrećna žena je posle tri dana uspela da odveže konopac s ruku i potraži pomoć u policiji.
- Međutim, ona je iznenada odlučila da ostavi Srđana i iselila se iz stana. Njega je to baš povredilo, danima posle toga je po selu pričao da će joj se osvetiti i da će ga zapamtiti - priča poznanik osumnjičenog za Kurir.
Koma :/ moja gf ga je inace obozavala. R.i.p. velika crna mamba!
Prema njegovim rečima, Srđan M. je pričao da će na društvene mreže okačiti golišave fotografije svoje 16 godina starije bivše devojke.
- Na taj način je želeo da je osramoti. Imao je čak ideju da te slike dostavi medijima. Ogovarao ju je po selu, nazivao je kurvom i kovao osvetu. Nažalost, izgleda da se odlučio za najdrastičniju i najbrutalniju varijantu - otmicu i mučenje - pričaju meštani sela Laznica.
- Pričao je da se jednog jutra probudio i da D. S. nije bilo u stanu. Ubrzo je shvatio da ga je napustila, ali i da mu je uzela 12.000 dinara. Govorio je da je mnogo povređen, da mu je srce slomljeno i da ne može da shvati zašto ga je ostavila bez reči - kažu sagovornici Kurira.
Srđan M. je prilikom otmice imao pomagača. Naime, on je zamolio jednog druga da ga odveze iz Bora do Žagubice, a kada je ugledao D. S. kod doma zdravlja, naredio je prijatelju da stane, a on je izašao i preteći gasnim pištoljem ugurao ženu na zadnje sedište, a prijatelju rekao da vozi.
- Preplašen čovek odvezao ih je do početka šume i ostavio, ali Srđana nije prijavio policiji jer ga se plaši - kaže izvor i dodaje: - Voli da mafija po selu, kači neke zlatne krstove oko vrata, kajle, naziva sebe Arkanom. Hapšen je više puta i osuđivan.
Tvoj gegster nadimak je homo arkan
U startu kakovan to sto kara babe mu jos gore
za vikend cu da verovatno da se napijem pa da saljem kurac redom
falit ce nam njegovi postovi sad kad ide u zatvor
ovo ali necu se opijati i jebat cu svoju gf
kako da jebem bivsoj sestru da joj se osvetim
Jel to cuveni taksista?
ajde sada iskreno, zasto ne volite mene i Janka?
postaj ovdje sliku bivse
dosta mi je hejta slusaj
brz sam kao gepa husa
ne Vlada Drašković je puno puno puno puno krupnija riba i po mnogima je bio glavni konkurent Kristijanu Goluboviću (kojega je smjestio u zatvor) za nadmoc nad balkanskim (i sire) podzemljem
ranije nismo pravili idole od prenkova i skrivenih kamera.
ostali sadrzaj je potpuno trivijalan.
doduse pisao sam vec o tome, jutjuberi i ostale poznate licnosti su platno za projektovanje, janko moze biti sta god ti zelis da on bude. zdravije je baviti se sobom
mirko svemirko
tl;dr zumeri su dosadni bas su smor generacija
pa dobro nemoj tako
>