>Ze względu na upływ czasu i zmiany które nastąpiły przez te 28 lat, nie da się odtworzyć tamtego klimatu, a łatkę kultowości otrzymuje się po latach, a nie w dniu premiery. Zastanawiam się tylko czy jakaś refleksja się w waszych głowach kiedyś zrodzi, bo skoro dorośli ludzie idą na film i oczekują, że będzie dokładnie tak jak 30 lat wcześniej i w dniu premiery filmu stanie on się kultowy to może czas się obudzić.
znowu spędze 3 godziny pisząc cv które można zrobić w 10 minut
Jaxson Allen
Syszeliscie ze w Ace Venturze powycinali niektóre fragmenty z tym transem jak go demaskował?
Wyatt Bell
SJW
Joseph Taylor
pamiętam jak za dzieciaka to oglądałem i była scena jak pokazali majty a tam coś było (nie chuj lmao) i nie wiedziałem o co chodzi a wszyscy byli zdegustowani w chuj co ona tam miała?
Sebastian Baker
słyszeliście że pfrttttt brappppp pruuuuu jestem oburzony
znowu wszedłem na polskiego twiterra i znowu się zakochałem, tyle tam ładnych julek, np. tutaj patrzcie na tą ciepły uśmiech, ładna buzia, widać że podeszła by do anonka i przytuliła od tylu i powiedziała że kocha anonka i czy nie chcę herbatki bo idzie zrobić a wieczorem pod kocykiem byśmy się tulili i oglądali Harrego Pottera
a ty wiesz że te filtry na zdjęcia to strasznie mordy wykrzywiają żeby były kawaii
Landon Gomez
chyba raczej byś oglądał jak chodzi na marsze kobiet i rucha sie z murzynami bo na twitterze są same SJW lewaczki
Gavin Nguyen
>dostajesz cv-ki do przejrzenia >większość 2-3 strony >praktyki i praca najdalej na czwartym roku studiów >sam z trudem wypełniasz jedną stronę >jakby cię starzy nie wyjebali z chaty, siedziałbyś tam do trzydziestki
>on nie wie że locha przejmuje poglądy polityczne ze spermy w cipie jedno dobre jebanie i będzie stać w polu pszenicy w sukience
Chase Powell
Właśnie jedna ze scen które teraz sa wycięte.
Hunter Hernandez
jak wejść na polskiego twittera?
Jack Hall
twitter.pl
Noah Cook
W chuj makijażu/filtrów
Isaiah Walker
Tak samo jak na kara
Lincoln Robinson
>twarz jak księżyc >grzywka zasłaniająca kości policzkowe >oprawki duże jak światła w moskwiczu
za każdym jebanym razem
Samuel Rodriguez
Od ďiśaj będę pisać bez używańa dwuznaków
Ayden Brooks
to, wyobraźcie sobie jak siada na kutasie murzyna z erazmusa
Connor Ortiz
co to kurwa za jakiś wstyd mieszkać u rodziców? i nie kłam kurwa że ''hurr durr 3 strony'' bo w polszy NIKT nie znajduje pracy na 4 roku studiów, ani praktyk
Ian Howard
>w polszy NIKT nie znajduje pracy na 4 roku studiów, ani praktyk ja pracuję od piątego semestru
Isaiah Lee
>w polszy NIKT nie znajduje pracy na 4 roku studiów, ani praktyk o chuj ty chyba munduroznawstwo kończyłeś
Nolan Lee
>Samorządowcy nie udostępniaja Poczcie list wyborców bo mysla ze zablokują Naczelnika >Naczelnik daje Poczcie baze PESEL Szanujecie hłut Naczelnika?
nie pracujesz larperku. a ty gówno znawstwo. mam już was kurwa dosy
Benjamin Harris
>włosy krótsze niż metr do śmieci
Xavier Morgan
w polsce nikogo nie stać na wynajem mieszkania za 2k i nie stać niektórych na internet i nikt nie ma pracy na 4 roku studiów ale są wieżowce i uber eats
Elijah Scott
dosyć* gówno zjebie obowiązkowe, to znaczy nie płatne.
Jason Kelly
o kurwa jakie kompro xd
Colton Jones
u mnie na roku dosłownie nie było nikogo kto poszedł na obowiązkowe praktyki niepłatne ja pierdole co za debil
Austin Garcia
szanować tego skurwiałego, autystycznego kurdupla? niby kurwa za co, za to że znisczył ten kraj? mam ochotę rozkurwić tę jego obleśną mordę młotkiem, a jego maseczke z kotem wsadzić mu w osraną dupę
Ryder Turner
woah, na prawdę uważasz, że praca od piątego semestru to tak wielkie osiągnięcie, że bym to larpował? ja pierdole typie
Kayden Myers
czemu mi kurwa niektóre strony nie działają a niektóre działają