kurva anyátok
Kurva anyátok
>halló? igen, Hitlert keresem!
hitler nem elérhető sajnos, meghalt
Krumplifejű szerb cigány vagyok.
úgy látom, hitlerrel együtt a /ka/ is meghalt
Eddig is csak a skizo székely tartotta életben
aszuka gödrök
hitler vagyok
anya jól hátbadöfött
megbeszéltük hogy felmondhatok a gyári güriben feltétel nélkül
ma estére vittem volna be a felmondási papíromat, erre elkezdi hogy addig nem kéne amíg nincs másik munkahely és így nem engedi
rosszul vagyok :(
emlékeztesd hogy annak is van feltétele hogy ne nyilvánítsd cselekvőképtelenné, dugd öregotthonba és költsd animefigurákra az élethosszon keresztül összespórolt pénzét
>Magyarok
>Spórolt pénz
Te mit?
korcs
ne haragudj, de nyilvánvaló, hogy csak így mondasz fel
kurva anyád
tanyasi fos
You are not from Kazakhstan.
schizo
A Lilu úgy kommentálta ezt a képet hogy "pain with pleasure"
Szerintetek mire gondolhatott?
A nagy fekete faszra gondolt, olyan nagy hogy szétrepeszti a punciját viszont olyan élvezetet okoz amit egy pici fehér fasz sosem tudna
Pedig szinte biztos hogy a Shane Tusup bassza és az fehér fiú
Az csak a béta eltartó, van fekete bikája is
hahahaaha, nyomás vissza dolgozni!
ijesztő hogy ezek a csalik MINDIG működnek, kivétel nélkül, ugye nem magadnak válaszolgatsz
Vedd be a gyógyszered skizó
a túl sok kávé nem egészséges
elkezdtem leadogatni a jelentkezésem ilyen ügyfélszolgálatos munkákra
végül is az is jobb mint ez a fos
csak az a baj hogy az angolon kívül nem beszélek semmi nyelvet
Remélem az angolt legalább indiai akcentussal beszéled
A felvett alkalmazottak 85%-a huszonéves idegennyelv vagy irodalomszakos csaj amelyk meg van szorulva anyagilag és kurválkodás helyett ezt csinálja. És az angol nem elég, vissza se hívnak.
kussoljál már, szűrve
több mint három héttel ezelőtt rendeltem magamnak 70 kilónyi tárcsasúlyt az itthoni kézisúlyzóimhoz, erre ma írnak nekem, hogy sajnos a kívánt termékből egy darab nem maradt már európában, talán leghamarabb május végére tudnák teljesíteni a rendelésemet, úgyhogy ha nem baj, ők most törlik is a rendelési igényemet, legfeljebb nézzek vissza az oldalukra pár hét múlva, hátha addigra megoldódik a készlethiány.
ánonnak esetleg van tippje, honnan rendelhetnék még itthonról súlyokat?
több mint három héttel ezelőtt rendeltem magamnak 70 kilónyi tárcsasúlyt az itthoni kézisúlyzóimhoz, erre ma írnak nekem, hogy sajnos a kívánt termékből egy darab nem maradt már európában, talán leghamarabb május végére tudnák teljesíteni a rendelésemet, úgyhogy ha nem baj, ők most törlik is a rendelési igényemet, legfeljebb nézzek vissza az oldalukra pár hét múlva, hátha addigra megoldódik a készlethiány.
kurva anyád
>szűrve
>több mint három héttel ezelőtt rendeltem magamnak 70 kilónyi tárcsasúlyt az itthoni kézisúlyzóimhoz, erre ma írnak nekem, hogy sajnos a kívánt termékből egy darab nem maradt már európában, talán leghamarabb május végére tudnák teljesíteni a rendelésemet, úgyhogy ha nem baj, ők most törlik is a rendelési igényemet, legfeljebb nézzek vissza az oldalukra pár hét múlva, hátha addigra megoldódik a készlethiány.
cuki, nagymellű zsidó tradfeleség