/tr/

2013 7 haziran dolar tayyar 15 temmuzla bu konteynırın ne alakası var ataput enes batur vs burak oyunda dört halife sikiş kürt sorunu barzani saddam avrupa birliği yurtta sulh konseyi galatasaray gomis aleyna tilki karısını siktiriyor kobra ket işid ISIS bağdadinin karısı ülKUÇU amerika amerika seçimleri wolfteam gerçek olsaydı bannerlord çıktı mı transformice bedava çarlar 1 lirayla nasıl karnım doyar 25 liraya bilgisayar toplama gta 5 kaldırır mı recep baltaş xgameria pıçak darbesi bura paltalk değil /tr/ bülbül yüzkitabı finlandiya eğitim sistemi kolpaçino kıyamet bugündür ümmeti muhammed toru gar katliamı kayyum ekmeleddin erdal baba hayrettin mustafa ak alper erözer oqlim kamal küçük kamal atapiç mehmet ali birand doğu perinçek bülent uluer ertuğrul kürkçü bokistan sıkmabaş başörtü sorunu sikiş sokuş ensest kolay vpn bu adada netflix insta olsa yaşarım metin2 emek server joysro likya gel oqlim tektaşak beyazıt öztürk candan erçetin diss rick ross alfa mıdır kakam var ama tutuyorum abdülkadir geylani 22 şehit osbir süleymaniye süleymancılar epic meneler abdullah öcalan gerilla gerilla marşları 18 cm yetmez apoPİÇ napçaz mala gider mi cope çöpe gider koçum keşke bu arkadaşa bir şey yedirip içirmeseydik anime death note izlenir mi 2hu tunay yorekok ikinci davutoğlu hükümeti işid entires mosul işid musula giriyor christchurch katliamı brenton tarrant türkiyede gezdiği yerler ekber şaron titktok i wanna be tracer tiktok cegıd sikimde değil mekanın sahibi ben fero hikaye idris usta sönmez küfür seçim sokak röpörtajları İTler socuckta havlıyor babamın öldüğü yaştayım reddit khonkar sürtüğe bak korona efe gıda dönerci wolfteam bedava çarlar katolik hristiyan deus vult işid savaşıyor işid nasheedları hava nagila süleymancılar yurdunda taciz deniz feneri davası ergenekon balyoz kumpas milli piyango ayyıldız tim karyola baskısı

Attached: 1585351887604.gif (264x264, 965.66K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=xNoQvvlML5k
youtu.be/ao3naM7-MLU
twitter.com/SFWRedditGifs

bok gibi edisyon şimdiden h.o

umarım kimse postlamaz yarrak gibi kalırsın bacısına zevkler yaşattığım

yıllar geçtikçe dahada soğukkanlı 1 psikopata dönüştüm moruQ

nerdesiniz

ananı sikiverirken karyolayı kırıvedim ya :dDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

>göte yarrak LAK girer

Attached: 1580106687185.jpg (460x397, 34.07K)

Benim kopyalı makarnamı çalmayın lan

please don't swear.
OP this is a bunch of nonsense. At least write some interesting shit.

he is schizo, spammer and have gender dysphoria.

Attached: 14712180_1126955427359534_3038115197806968832_n.jpg (1080x1080, 67.05K)

nie yandın

>ohk dolar 1.5 altindayken universite hayatini yasamak

>ohk ucuz bira
>ohk sansurlenmemis internet
>ohk azmamis akp
>ohk festival/alkol yasaklamaya gotu yemeyen yok ve rektorler
>ohk universitede cemaatin ve akplilerin daha kadrolasmamis olmasi
>ohk festivale gelen dunyaca unlu gruplar

Vax zoomer picleri vax :DDDDDD Aciyorum size.

Attached: sddasdsadsasadd.jpg (236x303, 11.39K)

npçz mrq

ayda 300 dolara pic gibi calisip, market birasina 15 lira verip, mustafa ceceli konserine gideceksin aslanim

kamalizmden gotu yanan turko comarlari hayatinizi sikertti :D

sen nie burda postluyon zoruQ yapacak başka bişeyin mi yok

t*rklerden nefret ediyorum

koçum bunlar da akpnin liberal kadroları sayesinde oldu.

Attached: 1587839670055.png (672x817, 668.53K)

azıyorum yine yauww

azdırma beni @LL@x PİÇi indir şu yarrakı

Sikeyim mi?

yok brem, hayatsizim, tunai'in tahtasinda 7/24 durmasini cok iyi anliyorum o yuzden.
:DDD
Bence dis mihraklarinda etkisi var :D Iyice gazladilar hatta desteklediler, destegi 2012 sonu gibi cekince tayyar ozune dondu :D

>7 yıllık çancı
>t*rkiye ve jonnyistanın bütün mekaniklerini kavrama

Kral adamsın w*lla

Azerden Galactic bilinci ogrendim.

o piyon sadece koçum devleti arka planda yöneten başka güçler var.

Attached: Mo2HgSX.jpg (2048x1536, 183.14K)

Attached: perincekpepe.png (1000x1000, 129.97K)

durumum iyi ve okulda istediğim boku yiyebiliyorum ama götüm yanmadı değil.

madem bir şeylerin farkındasın neden low iq npc gibi herşeyi tayyibe bağlıyorsun?

Attached: maxresdefault.jpg (1280x720, 53.76K)

Perincekin planlarina akil sir ermez user. Tek yapabilecegin sey uslan be perincek :DDD diye bagirmaktir.
Siz yine iyisiniz en azindan cemaat yurtlari falan kalmadi, simidiki imitasyonlar eskileri kadar efektif degil :DDD En sanssiz tayfa 2008/9-2013 arasi okuyanlardi. Kadrolasma girla, devlet yurtlari iyice boktanlastiriliyor (cemaat yurtlarina gitsin millet diye), surekli tutuklanmalar, giderek artan otosansur, azalarak biten konser vsler, artan yasaklar, bunlari surekli savunan libos/kurdo ve ab picleri :DD. Tvyi aciyorsun tayyar alkolu banliycaz ogrenci evlerini bascaz diyor acik acik kamal domaltiyor, Geziden hemen once iki ayyas falan diyordu kamal ve asker kacagi ismete :DDD Vallaxi 08-13 gencliginin gotlerini oyle bir harladilarki gezi patladi :DD

BU.

Şampiyonlar ligi final maçını holiganlar ile izlemeyip milanlılara ana acrat küfür etmeyi Rock n Cock ve Sonisphere festivallerine katılmayı, prezarvatif standından prezarvatif almayı, ucuz biramı içip festival çadırları içinde sevişmeyi, dünyanın dört bir yanından gelmiş avrupalı dostlarımla çeşitli gruplara kafa sallamayı,bekaretimin alman bir kız tarafından alınmasını özlüyorum morUQ

zoomer köpekleri gerçekten gençliklerini yaşayamadılar. :DDDDDD

youtube.com/watch?v=xNoQvvlML5k

Attached: Soni-Turki.jpg (550x785, 117.49K)

youtu.be/ao3naM7-MLU

>bokistan zoomer rapi
Boku yemiş gençliklerini özetliyor mrq

Kaçırmışız