razum izdanje
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
di ti se zuri jebote
spor je bio konac, koji si kurac prije 310 pravio jebem ti citavu familiju djubre smrdljivo
najbolje zastava
jel to znak ateizma? ajde nesto o toj slici, ovom izdanju i sto te navelo da bude bas to izdanje?
ne al tvoj post je znak autizma.
pa ja ladno necu imat bilo kakve slike da pokazem djeci, ne sjecam kad sam se zadnji put usliko frf
imas djecu?
Haha, da bas, ja sam ovdje od davnina, uostalom dolazim s mnogo drugih alternativnih imedz bordova, samo sto jos lutam nakon raspada hotweelzovog sajta.
Yas Forums i Yas Forums nisu za mene, iako moram rec da je b bio moj pocetak.
onaj post koji si slikao i rekao da je tvoj je jako glup
Crte su zato sto nikad nisam volio zelena slova, a cenzura je zbog toga sto se trhead oddmah izbrisao nakon izrazavanja takvog misljenja.
>Haha, da bas, ja sam ovdje od davnina, uostalom dolazim s mnogo drugih alternativnih imedz bordova, samo sto jos lutam nakon raspada hotweelzovog sajta.
>Yas Forums i Yas Forums nisu za mene, iako moram rec da je b bio moj pocetak.
nije se zbog tebe izbrisao
Znam, ali zasto je odmah ukinuta rasprava? Zato sam i pitao da li su moderatori novi, jer takvo sta se nije prije desavalo.
konac je bio off-topic ili se previse sralo u njemu
zajebavas jelda
ALO MAJMUNI STARI JOS NIJE NA 310
zar slovenci uistinu?
ima jos uvijek manjka moderacije, inace bi svaki general napravljen prije nego stari dodje do bump limita bio izbrisan.
zamisli izbrisu taj konac i onda neko pita zasto je izbrisan
ovo lol
jebote kakvih debila ima pa to nisu istine.
lmaochuga
Ajde, ovo barem im nekakvog smisla.
Ne bas, ako mi ne vjerujes pogledaj u arhivima Yas Forums boarda, nakon sto se prebacio Yas Forums u plavo, pa ces vidjet kakve si se sve stvari mogle raspravljat.
*su se sve...
ko nas bre zavadi...
Americke picke
vidi
prd
Pogle
prdi ti mama moju spermu kad joj svrsim u cmar
i tebi novopedercino isto
ti si malo lud, pajdo, koji ti je?
reci mi to u lice a ne preko interneta picko vidi sta se desi
jos malo anone
Ignoriraj ga, vidis da je patetican i negativan.
...
pa napisi jos jedan post i nek crkne jebo ga bog
svaka cast momki doslo je do 310
moja zhena