Edycja prezydencka
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
fakt.pl
twitter.com
POland more like PENISland
nie moge sie doczekac az oddam moj glos na jedynego uczciwego kandydata andrzeja dude, mam nadzieje na prawicowa dyktature zeby te wszystkie folksdojcze kwiczaly
user rozumie
Nie szkaluj
No halo, wstawać, co tu tak cicho
no wlasnie nie wiem
Śpiuchy jeszcze pod pieżyną, zamiast wstawać jak przykładni obywatele
To. Mogliby szaleć tu. Tyle słońca, choć czekam na deszcz aktualnie
Wolf Brigade to chujowa historia desu
nie wiem o czym mowisz, tylko muzyke poslalem
Łajej, deszcz to by było zbawienie. U mnie pokropiło wczoraj w nocy ale tyle co nic. Jakby zaczęło lać bez przerwy przez tydzień co najmniej to bym się ucieszył bardziej niż jak leżę na udkach mojej kruszynki
Jeszcze niedawno pamietam maje, gdzie lało cały miesiac a teraz ciup ciup jak wytrysk 80 latka. Kiedys było
A teraz to z domu nie można wyjść bo pylicy możesz dostać od tego suchego piachu i kurzu. No niechżesz to niebo się na nas zeszcza w końcu
No ten motyw żólnierza to z mangi czy anime Wolf Brigade
myslalem ze po prostu jakas nazistowska muzyka, tak w ogole to prawda ze wszyscy fani anime to neonazisci czy tylko taki mem?
No to z Japonii, bo żółtki mają/mieli totalny fetysz Niemiec.
Jak działa tak zwane chodzenie z kimś w naszym pięktnym kraju?
co znaczy chodzenie? w sensie z dziewczyną czy chłopakiem pedale?
po co wspominasz o chłopaku pedale? chyba oczywsite że mi chodzi o normalny związek
nie mów do mnie pedale
raczej jest powazne, zwiazkowe, dzieciorobne, przygodnego seksu to co najwyzej w klubach sie szuka
a temu o chuj chodzi
Tak zwane chodzenie działa tak że bierzesz kruszynkę za rączkę i sobie idziecie razem na spacerek przez park, potem na lody a potem bierzesz ją do siebie i oglądacie aniBe i rżniesz ją na ostro w pusie.
Pozdrawiam.
fakt.pl
Jakościowe dziennikarstwo.
Pewnie ten który to pisał musiał wysrać jakiś artykuł a że akurat spermiarzył na instagramie to taki temat wziął.
>wejdz na jakiś bulwarowy szmatławiec
>narzekaj na jakość dziennikarstwa
jak do burdelu idziesz to narzekasz że nie dziewice?
DYKTAtura. hehe pasuje do p*lski
co jest do chuja jeszcze mi się kręci w głowie od wczorajszego picia
zrobilem mema zeby zrobic beke z kucy, ocence