kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
portfolio.hu
koronavirus.gov.hu
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
index.hu
index.hu
hvg.hu
twitter.com
hitler vagyok
korcsler vagyok
krindzsler vagyok
KDNP!
Sónen Batto vagyok
Libsimod
41 az már idős, mer orbánisztán
nem értem ezt a memét
mért ilyen inkompetensek a szarbánék?
Megint magyarországot támadják a sorosbérenc internetfelhasználók a vilaghálón?
miért postázod ezt a videót állandóan?
Megint magyarországot támadják a sorosbérenc internetfelhasználók a vilaghálón?
hogyhogy?
65 éves várható élettartam mellett végülis tényleg az
azonosratyi
tudtam én hogy a libsipostás meg az e-celeb-postás ugyanaz
meg a jszpm is természetesen
34 hónapja vagyok tier 3-as sub
szerintetek megengedné hogy kinyaljam a segglyukát?
nyilvánvaló hogy nem
Térjünk vissza erre a 120. hónapnál
milyen érzés lenne kinyalni ezt a popsit???
Kérdezd meg Fed-et
vagy Scarra-t
vajon megvan még a kukija?
gúj
jöttök lolozni? :D
>Ha megnézzük, hogy a világban milyen minőségben foglalkoznak a transzneműség témájával, láthatjuk, hogy ez a téma a civilizáltabb államokban egy megfelelő módon kezelt helyzet és prioritás. Már csak azért is, mivel folyamatosan növekszik az LMBTQ emberek száma – ennek társadalmi és spirituális oka is van –, ezáltal pedig ezekkel az emberekkel törődnie kell azoknak is, akik nem érintettek. Így a példaképként megnyilvánuló szakemberek, politikusok nagyon nagy hatással vannak a társadalomra.
>Elképesztő számomra, hogy Magyarországon emberek úgy döntenek, hogy nem tartanak a jelenlegi tudományos kutatások irányába, vagy nem fogadják el a tudományos tényeket. Lapos a föld, nem létezik a relativitáselmélet… Mindenre mondhatjuk, hogy nem igaz. Hangsúlyoznám, hogy ismét egy olyan helyzet alakult ki, amiben egy magyar politikus arra veszi a bátorságot, hogy szembemenjen a közvélekedéssel, az emberi, a spirituális vagy keresztényi hozzáállással, és ezekről tudomást sem véve, vagy nem is ismerve ezeket, „jó keresztényként” ítélkezzen – ami ugye a kegyelemről és az elfogadásról szól, de ilyen esetekben ez rájuk nem vonatkozik – és boszorkányüldözést kiáltson, mert úgy gondolja, hogy ellehetetleníti ezeknek az embereknek az életét.
imádom amikor az ilyen istentelen degenerált génhulladékok előveszik a kereszténykártyát:D
LOL
>folyamatosan növekszik az LMBTQ emberek száma
Nem, csak a nyitottabb légkör miatt többen merik bevallani. Eddig nem merték, ezért többnek tűnnek
>keresztyénkártya
Ez valami amerikai import szar duma lehet, itthon arányában nincs annyira elterjedve a szektás, fanatikus hozzáállás mint Amerika egyes részein, nem is értem miért hozzák elő folyton itthon is.
kurva anyád