לא נורא שימשיכו, כל ההתנהלות שלהם בתקופה האחרונה רק מלבה את השנאה כלפיהם
זה לא מקרי שהחלה הפעלת תח"צ בשבת בכמה ערים חילוניות וערס כמו רון קובי נבחר לראשות העיר במקום עם צביון דתי כמו טבריה
עוד קצת ללחוץ והציבור החילוני יחל בגל מחאות, אם לא גרוע מכך
/ישר/ - /ISR/ - /إسر/ - /ИЗP/ - /イスラ/
לא הולך לקרות כלום, יש מלא ליכודניכים שמעדיפים צביון יהודי דתי שמאשר חופש או שוויון ולכן הם בסדר עם קצבאות אברכים מונופול כשרות וחוסר תחבורה ציבורית בשבת כל עוד זה "שומר על ישראל מלהיות לא יהודית".
How many of you are incels and simps?
>On Yas Forums
100%
אני לא רואה מספיק שנאה מנורמים
הבני זונות האלה מתעלמים מהוראות,מפיצים את הווירוס חופשי בבתי כנסת ודרעי החלאה הזה מביא להם כסף במקום לתת אותו לעסקים או אנשים שאשכרה עובדים ?
לא אכפת לי משום צביון, אני לא רוצה שכסף שלי ילך לאידיוטים שלא עובדים ומשתמטים משירות
Israeli techno remixed by a dude from Germany
youtube.com
אבל זה כן קורה, פעם גם לא היתה תח"צ בשבת ברמת גן ותל אביב
מספיק שחלקים נרחבים מהציבור החילוני יחלו בהפגנות כמו שהחראדים עושים, או ישביתו את המשק לאיזה יום יומיים כדי להבהיר מי הבוס פה
חוץ מזה אני חושב שהרבה ליכודניקים בוחרים בביבי למרות ההתרפסות שלו בפני החראדים. הליכוד תאבד הרבה מנדטים ביום שביבי יעזוב
באמת? אני דווקא רואה ששנאה מצד נורמים כלפי חראדים הולכת ותופחת
>הליכוד תאבד הרבה מנדטים ביום שביבי יעזוב
יש לו עוד לפחות עשור נוסף אם הוא לא יכנס לכלא בגלל המשפט.
כן הנורמיז לא הולכים לשנוא אותם והם הולכים לשכוח מכל מה שקרה פה שבוע אחרי שהקורונה תגמר
אני מקווה שאתה צודק איך לי כזו יד על הדופק של הנורמים בארץ.
אני רק מקווה שזה ישרוד עד הבחירות הבאות ויבוא מישהו וינצל את זה למושבים בכנסת, ליברמן אולי.
מזה אני מפחד,אנשים עובדים מובטלים עכשיו והם נותנים כסף למשתמטים
חברים סיימתי OUTSIDER ו EXPANSE מה שווה לראות עכשיו ?
המשפט של נתניהו כבר החל, עד שיתקבל פס"ד חלוט זה עניין של שנתיים מקסימום שלוש, אין סיכוי שהוא ימשיך עוד עשור
ובכל מקרה, הליכוד זה פח אשפה גדול בלעדיו, ובלי הליכוד הכוח של המפלגות החרדיות מצטמצם מאוד