/ro/ - Firul nostru

Ediția Fritz Lang
Precedent

Attached: Metropolis-1927-di-Fritz-Lang.jpg (1438x1078, 514.05K)

Other urls found in this thread:

knaben.xyz/search/?q=city burials
youtube.com/watch?v=WboggjN_G-4
limbaromana.md/index.php?go=articole&n=3818
twitter.com/NSFWRedditVideo

fpbp

/thread

mersi

Unde-i toată lumea?
Au fugit toți la căpșune și acum sunt prea buni pentru /ro/?

Eu-s aici da n-am ce scrie

nu stiu, poate faca laba saracii
na, nici eu

A lansat azi Katatonia un album nou, dar aștept să vină în magazinele noastre, apoi dau comandă.
Ați făcut vreo achiziție în ultima vreme? Eu îmi schimb pickup-ul, m-am săturat de vechitura pe care o aveam și de cum îmi distrugea discurile.
Am primit acum ceva vreme un set de boxe 5,1 de la un bumăr ce voia să scape de chestiile din garaj nefolosite, afacerea secolului.

Attached: tta_05.jpg (600x507, 51.38K)

>vinil
care e avantajul fata de fisier mp3 pe computer? se merita sa dai ~30 de euro pe un album?
ps daca vrei albumul digital il poti gasi aici
knaben.xyz/search/?q=city burials

de achizitii, mi-am cumparat niste carti de citit. totusi, prefer sa gasesc carti online ca fisier pdf, deci n-am luat prea multe

Simt diferit muzica atunci când totul este analog și nu-i nimic digital. Are mai mult suflet, mai ales dacă e ceva vechi făcut înainte de apariția computerului personal.
Mai e și felul în care se aude. MP3 e conceput să nu ocupe mult spațiu, așa că dacă vreau să se audă bine, trebuie or FLAC ori WAV. Un album digital în FLAC poate avea și 1GB de memorie. Am Disintegration descărcat și e un fișier de vreo 600MB.
Dacă aș considera muzica un fel de software, atunci nu se merită să dau bani pe ea, dar e ceva mai mult.
Ori discuri de vinil, ori CD-uri, îmi place să le colecționez. Mă gândeam și la casete, dar aștept să revenim la normal.
O să aștept totuși să cumpăr albumul, mersi mult.
Ce cărți?

2001 a space odyssey
poesii de mihai eminescu (asa era scris "poezie" pe vremea lui)
povesti si amintiri din copilarie de ion creanga

despre muzica, as vrea sa cumpar niste colaje si albume de manele, dar nu prea am gasit online.

Am văzut Space Odyssey, frumos, dar mai mult mi-a plăcut Solaris. Restul cărților mă fac puțin nostalgic.
> sa cumpar niste colaje si albume de manele
Chec, lângă una dintre cârciumele de roacheri de la mine din oraș e un magazin cu CD-uri și casete de manele. Voiam să intru acolo de curiozitate, dar n-am apucat.

n-am vazut solaris da am vazut stalker, au fost regizate filmele de acelas regizor (tarkovsky). trebuie sa fie bun, stalker merita macar 9/10

Este. Printre singurele filme la care am plâns. Stalker e 10/10, cel puțin pentru mine.

in sfarsit un om care imi intelege gustul personal in filme. sa mor eu ca toata familia mea sunt normalai care se uita la avengers infinity war si cred neironic ca e un film bun, sau prostii de genul din hollywood din ziua de azi. ei nu inteleg meritul artistic unui film, sau mesaj sau alt ceva. daca iti place stilul asta recomand бpaт regizat de balabanov sau apocalypse now daca iti plac filmele de razboi

Înțeleg ce zici. Prietenii mei sunt majoritatea normâlâi și normal că merg cu ei la filme. Am văzut Avangers, Deadpool, Siderman și alte rahaturi din astea cu pelerină, tot felul de comedii romantice de fătălăi, Baby Driver sau Suge-o, Ramona. Partea neplăcută e că atunci când văd ceva interesant, cum a fost Le Mans 1966, ori nu au toți bani ori nu pot eu să îl văd din diverse motive.
Ultima oară au mers la Miami Bici, dar fără mine că eram ocupat. Vorbeau constant despre cât de reușit a fost și cât au râs. Îmi plac comediile, Marea Mahmureală e printre favoritele mele, dar Miami Bici mi se pare o aberație.
Ce filme am văzut recent, Gaslight și The Fountainhead, cel din urmă după un roman de Ayn Rand. Recomand filme germane ca Aguirre, mânia lui Dumnezeu sau Fitzcarraldo, ambele de Werner Herzog.

asa e csf. daca iti plac comediile sa te uiti la monty python sunt geniali tipii

*Spiderman
Era de fapt unul cu Superman, e ușor rău de tot să-i încurc.
M-am uitat la Viața lui Brian de Paște. Partea mea favorită
youtube.com/watch?v=WboggjN_G-4

bazat, uita-te la the holy grail

Nu l-am văzut pe tot, trebuie să mai eliberez ceva spațiu pe hard disk, apoi îl văd.

>trebuie să mai eliberez ceva spațiu pe hard disk
lmao ai un folder de 600gb numit "scoala" sau ceva de genul, nu? ;)

Nu.
Am un folder de 400GB, "muzică" și unul de 200GB cu toae sezoanele din Top Gear.
Folderul școală e inexistent. Am unul de l-am denumit "hentai" unde am programe scrise în C++.

asta cu c++ e pe bune sau chiar stii limba? am incercat sa invat dar e prea greu coaje. un program de 30 de linii in c++ poate fi scris in piton in 10 linii

Învăț treptat. E clar mai dificil, comparativ cu alte limbaje. La început mi-a fost mai greu, dar treptat am reușit să fac câte ceva.

bazat, eventual as vrea sa fac un joc video, ceva simulator de viata la tara. stiu multe jocuri facute de oameni ordinari fara corporatie dar nu stiu daca ce vreau eu sa fac e chair realistic

...

Mult noroc. Clar se poate, nu trebuie să fie ceva prea complex la început. My Summer Car e făcut în mare parte de un singur om și e unul dintre cel mai reușite jocuri video pe care le-am jucat.
Eu de nevoie a trebuit să învăț. Sunt mai mult cu fizica, poate să fie ori foarte abstractă ori foarte concretă. Programarea, pe de altă parte, mă face să gândesc prea mult ca un robot, nu-i chiar pe placul meu.

fix pe my summer car vreau sa imi bazez jocul. in loc de doar o masina sa fie folosita pentru curse, ai putea avea mai multe, o masina specializata pentru raliu, alta pentru drag racing, alta pentru offroad etc. as avea si un feature de multiplayer, si un feature potential de a castiga bani prin lucratul pe ferma. in msc nu sunt destule metode de a face bani, as adresa problema asta

Mi-ar plăcea o variantă românescă a jocului: unu de 19 ani e lăsat de părinții care au plecat la rude în Italia să repare o Dacie 1300.

da, dar n-ai voie sa ii zici dacie 1300, poti avea un model bazat pe dacia 1300, dar trebuie sa ii pui un nume ciudat gen cadia 3100 ca te ia copyrightul. in my summer car, toate vehiculele sunt bazate ca model 3d pe vehicule reale, satsuma pe datsun, hayosiko pe o duba toyota, etc. sugereaza-mi te rog niste idei cu feature-uri de facut bani in joc, aspectul asta probabil e cel mai important din joc. alta chestie ar fi pe ce vehicule sa fie bazate vehiculele din joc

limbaromana.md/index.php?go=articole&n=3818

Doamne, mi-aș fi dorit să fiu mort