/ro/ - Firul nostru

Ediția labagiului
Precedent

Attached: coomer.png (518x617, 474.71K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=MZlH-WV75GI
twitter.com/NSFWRedditGif

neața

Neața
E prea frumoasă vremea ca să nu merg la plimbare, ies mai încolo să iau bere.

să vedem cine a luat cvinții

și eu poate o să ies puțin în grădină, să iau o gură de aer.

Grădină de bloc sau de casă?

de casă, boss

Bazat.
Nu știu ce m-aș face sacă aș sta la bloc.

Boier.

Voi ce parere aveti de noua generatie?

Attached: Screenshot_20200422-132532__01.jpg (1080x823, 240.84K)

Crinji rău de tot
>folosește gomuniști în sens peiorativ
>REEEE, bogații răi, săraci buni
>se autocenzurează, nu are suficient tupeu să scrie pulă
>așteaptă ca politicienii să facă ceva pentru el
>ascultă rap
>scrie fără diacritice

>plec de la corporatie, ploua afara
MUIE PSD
>cad cu trotineta electrica in drum spre antrenamentul cu personal trainerul de la World Class
MUIE PSD
>la World Class sunt niste (((necivilizati))) care vorbesc tare in vestiar
MUIE PSD
>personal trainnerul intarzie
MUIE PSD
>dupa antrenamentul pe care am dat 200 de lei pentru 30 de minute ma duc sa imi iau un smoothie, dar este inchis
DEJA PIERD CONTROLUL, M-M-MUIE PSD
>ma duc sa imi caut o trotineta electrica sa ajung acasa, dar nu am gasit nici una, chem un Uber
M-M-MUIE P-P-PSD
>ajung acasa, credeam ca prietena mea este la workshopul de dezvoltare personala tinut de un alpinist care a urcat Himalaya in curul gol
>dar o gasesc in pat cu un sri lankez, sri lankezi pentru care am militat activ pe facebook
N-N-NUUUUU
M-M-MUIEEEE PSDDD
R-R-ROMÂNIA ȚARĂ DE CĂCĂT
V-V-VREM O ȚARĂ CA AFARA
R-R-REZIST

Attached: 20200318_092115.jpg (602x648, 98.01K)

Chec, băiețelul neaoș de soia într-o singură postare.
Norocul meu că nu prea sunt din ăștia în orașul meu.

ăsta-i așa de bulangiu, poponarii l-ar bate cu dildă peste cap.

San Andreas style

>tu si bug mafia aveti perfecta dreptate
nu mai pot

Attached: 8a7.png (1534x1600, 1.51M)

>tu si BUG Mafia aveti perfecta dreptate
Am nechezat.

N-am ascultat BUG Mafia vreodată, la ce se referă?

bug mafia fac "rap" cu pseudo mesaj spre societate, ceva gen "da pula, jefuiesc si fur cupru ca tiganu, dar asta e findca scoala mea generala nu ma educat." "trebuie sa aducem jegurile din parlament la justitie". dupa asta mai scot si cantece gen "da bre gang shit boom boom bust a cap in yo ass aducem curvele si ne imbatam gasim un poponar pe strada si il batem". bug mafia pur si simplu suge, in special cand ii compari cu parazitii.

Cei dintâi fac gangsta rap, iar cei din urmă conscious hip-hop, dacă aș fi să-i categorizez cumva.

bug mafia alterneaza intre gangsta rap si conscious rap constant, si nu ajung la un nivel de indemanare nici la conscious nici la gangsta rap.
plus ca e cam crinj sa ii vad cum fac larp ca sunt ceva mari interlopi care jefuiesc banci
youtube.com/watch?v=MZlH-WV75GI

Înțeleg.
Dacă ai nevoie de școală ca să te consideri educat, n-ai nevoie de educație ci de dresaj. Mereu am văzut educația ca o dorință internă a unui individ de a cunoaște lumea în detaliu.

>Voi ce parere aveti de noua generatie?

>Click facebook profil zoomer.jpg
>Născut în 2004
>A terminat la Şcoala vieţi
>Lucreaz la Nu Lucrez îmi trăiesc viața la maxim
> "În iubire nu asculta sfaturile altora, fă numa ce te îndeamnă inima"

Attached: zoomer.jpg (768x1023, 69.06K)

>bug mafia alterneaza intre gangsta rap si conscious rap constant
Da, e normal, fiindcă anumite teme comune. Bine, n-am ascultat B.U.G. Mafia de foarte mulți ani și nu mai știu ce fac, în schimb mai pun uneori "Slalom printre cretini" sau materialul solo al lui Cheloo.

Oare de ce îmi aduc aminte de orașul Cluj când citesc postarea asta

Attached: cluj balul bobocilor.jpg (939x627, 125.22K)

>virgini vor să vadă aproximativ cum e să ți se sugă așa că păcălesc niște thoate boboace în jocul lor
Nu știu dacă sunt bazați sau nu...

ultima data cand am fost in cluj era in prin 2008, inainte de globohomo si toate astea incepand in cluj. cum e acuma?

mi-se pare crinj rau de tot. aicea in anglia nu s-ar intampla nici cand ca lumea de aici e mai decenta

Drept îț zic mie parcă mi ciudă o țîră că n-am avut bobocele așa frumoase și așa dornice de banană

>lumea de aici e mai decentă

Postați careva pozele alea care tot apar pe int cu englezoicele grase, urâte, îmbracată scump da ce stau printre gunoaie și manancă fast-food

Decentă până când vine vineri seara. Ultima oară când am fost în Cluj a fost acum cinci ani, dar n-am stat să observ lumea prea în detaliu.
Din poza aia, doar prima pare ok și asta pentru că nu i-am văzut fața, restul par mediocre.
Eu în liceu n-aveam vreo treabă cu nimeni, boboacele erau banale, alea mai mari nu-mi trezeau nimic. Faptul că ieșeam cu elevi de la aproape fiecare liceu din oraș mai puțin al meu nu ajuta...

ziceam de publicul in general, nu de englezi. vezi, englejii ar fi mult mai indecenti, dar cand vine vorba de ceva eveniment public, trebuie sa se comporte cat de cat ca in public sunt multi musulmani, vreo 5%. musulmani astia fac mare scandal pe internet, in presa etc daca vad indecenta in locuri publice. singura exceptie sunt puburile ca musulmani se feresc de pub ca de ciuma. din cauza asta gasesti cel mai mare nivel de indecenta in puburi