2013 7 haziran dolar tayyar 15 temmuzla bu konteynırın ne alakası var ataput enes batur vs burak oyunda dört halife sikiş kürt sorunu barzani saddam avrupa birliği yurtta sulh konseyi galatasaray gomis aleyna tilki karısını siktiriyor kobra ket işid ISIS bağdadinin karısı ülKUÇU amerika amerika seçimleri wolfteam gerçek olsaydı bannerlord çıktı mı transformice bedava çarlar 1 lirayla nasıl karnım doyar 25 liraya bilgisayar toplama gta 5 kaldırır mı recep baltaş xgameria pıçak darbesi bura paltalk değil /tr/ bülbül yüzkitabı finlandiya eğitim sistemi kolpaçino kıyamet bugündür ümmeti muhammed toru gar katliamı kayyum ekmeleddin erdal baba hayrettin mustafa ak alper erözer oqlim kamal küçük kamal atapiç mehmet ali birand doğu perinçek bülent uluer ertuğrul kürkçü bokistan sıkmabaş başörtü sorunu sikiş sokuş ensest kolay vpn bu adada netflix insta olsa yaşarım metin2 emek server joysro likya gel oqlim tektaşak beyazıt öztürk candan erçetin diss rick ross alfa mıdır kakam var ama tutuyorum abdülkadir geylani 22 şehit osbir süleymaniye süleymancılar epic meneler abdullah öcalan gerilla gerilla marşları 18 cm yetmez apoPİÇ napçaz mala gider mi cope çöpe gider koçum keşke bu arkadaşa bir şey yedirip içirmeseydik anime death note izlenir mi 2hu tunay yorekok ikinci davutoğlu hükümeti işid entires mosul işid musula giriyor christchurch katliamı brenton tarrant türkiyede gezdiği yerler ekber şaron titktok i wanna be tracer tiktok cegıd sikimde değil mekanın sahibi ben fero hikaye idris usta sönmez küfür seçim sokak röpörtajları İTler socuckta havlıyor babamın öldüğü yaştayım reddit khonkar sürtüğe bak korona efe gıda dönerci wolfteam bedava çarlar katolik hristiyan deus vult işid savaşıyor işid nasheedları hava nagila süleymancılar yurdunda taciz deniz feneri davası ergenekon balyoz kumpas milli piyango ayyıldız tim karyola baskısı
/tr/
anime
anime
3rd for KUTAHYA
respondeme en /lat/ como que has vivido aki
youtube.com
pıçak darbesi efso sövüyor moruQ
azıyorum
Anüme bostlayın.
dur oqlim azdırma
Şifayı kaptım ve azdım toruq
streamable.com
millet 13 yaşında loli hamile bırakıyor siz hala göt büyütün
beni avustralya working holiday vizesi hakkında habblayın
Çekik gözlü böcek müziği atın
youtu.be
youtu.be
>o hairline
>benden genç duruyor
artık maviku$t+redditte takılıom kusura bakmayın
Sen tam normalibnesi olmussun.
anüsüme diye okuyan kaç kişiyiz?
orospu oldun mahkeme kararıyla
nie oqlim
dur oqlim 31 çekme
yaşamak+hayat overrated moruQ
Ben anana diye okudum:)))))))))))
fellini izlesem varoluşsal sıkıntılarıma çare olur mu???
Tartowski izla oqlim
Aranızda daha önce sikilmiş olan varmı
tarkovski kafa karıştırıyo brem
r/WhiteboyExtinction
gay sexks deneyimlerim oldu
göz teması bile kurmadım
dişin kesiyoken yicen sikin kalkıyoken sikecen moruQ
yaladım yalattım göte LAK diye girdim merak ettiğin 1 şey varsa sor brem
Arttırıyorum, anüsüme boşalın diye okudum.
r/GirlsFuckingBBCDildos
feminist kamalist vegan kız arkadaşım BBC dildo almış ne yap???
anasını avradını soyunu sopunu allahını ataPİÇini muhosunu SİKTİMİN t*rk KÖPEKleri
Gene ne yaptılar brem
çiğköfte sosunu çok seviyorum
çiğköfte sosunu çok seviyorum, o kadar seviyorum ki her sabah saat 7:19'da evden çıkıp önce battalbey'e sonra da oses'e gidiyorum. a101'in çiğköftesinin yanında sos olmuyor o yüzden almıyorum. ama oses'in sosunun acılık derecesi boğaz yaktığı için fazla tercih etmiyorum onun dışında battalbey'in çiğköfte sosundan yaklaşık 1,3 kilo alıp evde nar ekşisi ile tüketiyorum. çiğköfte bittiğinde çiğköfte sosunun bir anlamı kalmıyor o yüzden hemen en yakın bayiye gidiyorum. çiğköfte hemen bittiği için evde yemenin bir anlamı kalmıyor ben de markette yaşamaya başladım eve sadece uyumaya gidiyorum. yaşadığım hayattan memnunum
modumu düşürüyolar+kafamı açıyolar t*rk PİÇlerinin yaşamasını istemiyom hepsi lowlife oRRRRRRRRRRRRRRRRosbu çocukları hepsi poser kendini bi bok sanan hamam böcekleri değersiz PİÇler
Recep ivedik izlerken gozume takilan bir mantik hatasi
Arkadaşlar recep ivedik 3 izlerken aklıma bir şey takıldı recep depresyondayken anteni kırınca televizyon yayını kesiliyor ve evinin önündeki korsan film satıcısı osmana film almaya gidiyor ilk siyah kaplı film olan maymun 3 ü ondan sonra beyaz kaplı olan ıssız adamı alıyor ardından osman ile tartıştıktan sonra beyaz kaplı filmi yani ıssız adamı yere atıyor. yukarı çıkınca ise bir erkek ile kadın arasında geçen aşk filmi olan ıssız adamı izlemeye başlıyor fakat ıssız adamı satıcıya çoktan fırlatmıştı
çin yapımı k virüsü mü kazanır tc yapımı t virüsü mü?
>reddit
Sikeyim ne ara bu kadar populer oldu o siktigimin sitesi.
Tam tersine donmus ortamlar. Eskiden torudan vs aldiklarini 10k abonesi olmayan tece redditinde paylasirlardi, simdi buralara/tahtaya millet redditden geliyor vax.
deep turkish web piçi bizim postlarımızı okuyor
>31 çekerken götümü parmaklıyorum
T virüsünün aşısı 1000 yıldır bulunamadı, daha da bulunamaz
Fellax kim??
Duyum Projesinin yaraticisi, nami diger balikci-izzet.
oha horoza bak
horoz bubasıım evvet ewwet evett