Kurva anyátok

Kurva anyátok.

Attached: alma.jpg (1000x902, 121.02K)

Other urls found in this thread:

index.hu/kulfold/2020/04/21/egyesult_allamok_elelmiszerbank_sorban_allas_elelmiszersegely/
foter.ro/cikk/egy-japan-holgy-akit-meghoditott-a-szekelyfold-a-magyar-nepi-kultura-utazo-nagykovete-video/
m.youtube.com/watch?v=yHm9hyNLdYg
civico.eu/news/by-surrendering-to-autocracy-in-the-fight-against-covid-19-hungary-poisons-european-ideals/
szekelyhon.ro/vilag/nagyszombati-anarchia-vajdahunyadon-rendorokre-tamadtak-a-lakok
youtube.com/watch?v=dZiP4whMfLY
twitter.com/AnonBabble

apple

Éljen Adolf Hitler!

hát ezért kár volt

pol pot vagyok

Based.

A világ legnagyszerűbb országa
index.hu/kulfold/2020/04/21/egyesult_allamok_elelmiszerbank_sorban_allas_elelmiszersegely/
Igazam van, tesik?

Zsidó

a cél már nem az 5 legjobbnak lenni európában (ja és ne feledjük, hanyatló nyugaaaaat) hanem hogy olyan legyünk mint szingapúr, egy diktatórikus adóparadicsom kikötővel

krasznahorkai is a hack

megint a dugják a helyeskét a negyediken de most nem ússzák meg, kiverem a hangokra

takarítsd már el innen ezt a geciszar lárpot nyomorék

hh?
nem énmiattam szegények

a baráti szívesség mikor csap át a másik kihasználásába? lassan kezd nagyon kellemetlenné válni, hogy egy haverom rajtam keresztül akar a vállalkozásának új megrendelőt szerezni: a főnökömmel már megosztottam az ötletét, amivel "mindenki nyerne", ő viszont nem tartotta annyira forradalminak a dolgot, úgyhogy a haverom most azt szeretné, ha a középvezetőket is megkeresném a prezentációs anyagával, hátha valamelyiknek "nagyobb a képzelőereje".

ha olyan jó az ötlet, miért nem keresi meg a ti cégeteket közvetlenül?

>ingyen pénzt csinálni valakinek
nem, üzletben nincs barátság, egyszerűen mondj nemet, az ilyen emberek
1, szélhámos, rajtad lesz leverve amikor kiborul a bili
vagy
2, sociopata, azt is elfelejti hogy ismert amikor sikeles lesz

mert nem a mi cégünknek akarja eladni, hanem a mi cégünkön keresztül az egyik ügyfelünknek, úgy, hogy a kivitelezést a mi cégünk és az ő vállalkozása aztán közösen végezné

leszarom

tesik hogyan lehetek programozó?
hol kell elkezdeni?

ülj le a gép elé

legyél autista aki szereti a számokat

baszni akarok

én is

a kereslet megtalálta a kínálatot

>Éljen Adolf Hitler!

Hitler vagyok.

miért

programozz valamit

A magyar büszke turáni nép.

Attached: Screenshot_20200421-154713_Spotify.jpg (1080x1920, 761.72K)

foter.ro/cikk/egy-japan-holgy-akit-meghoditott-a-szekelyfold-a-magyar-nepi-kultura-utazo-nagykovete-video/
m.youtube.com/watch?v=yHm9hyNLdYg
> Seiko Tanizaki úgy kezdte, hogy meg akart tanulni magyarul, mert az olyan különleges. És most ott tart, hogy Sepsiszentgyörgyön él családjával és a magyar népművészet szószólója.

Orbán kaf.
civico.eu/news/by-surrendering-to-autocracy-in-the-fight-against-covid-19-hungary-poisons-european-ideals/

szekelyhon.ro/vilag/nagyszombati-anarchia-vajdahunyadon-rendorokre-tamadtak-a-lakok

Te postáztad polra is hogy lázadnak a cigányok, vagy tényleg történés van?

Ne csinált tesi, lélekölő munka ez

>Te postáztad polra is hogy lázadnak a cigányok, vagy tényleg történés van?

Attached: 465228FD-7FF1-44E6-9052-10C022DBD2B1.jpg (500x500, 35.36K)

Fdeszbuzik szerint ez normális?

youtube.com/watch?v=dZiP4whMfLY

>Ne csinált tesi, lélekölő munka ez

Attached: 005C8DAF-347A-4F50-BD61-9899312A3ACD.jpg (2232x1256, 1.33M)

az relatív