KÜRd gerillalarım gelsin diğer tirada basın reportu
/tr/ - sayın APO edition
ben islamcı pontus rumuyum kabul olur mu???
>t*RK PİÇi ol
>facebooka t*RK PİÇi olmayan herşey sansürlenip atanlar hapse atılsın girme
>trchan t*Rko PİÇ honeypotu olsun girme
>twitter t*Rko PİÇ dolu + 7/24 t*rko devleti izlesin girme
>ekşi t*RKo PİÇ dolu girme
>bütün forumlar t*rko PİÇ dolu girme
>reddit t *rko PİÇ dolu girme
ulan t*rk köpeği senin ne işin var 4chanda
Yapıştır KOÇUUUUUUM
Wurduğu yerde gül biter mi????
I got haircut and moustache trimmed
saçımı kestirip bıyıklarımı düzeltim
diğer tirada giden t*Rk orospu çocuğudur
bari /KÜRDİSTAN/ yapaydınız amq t*RRRRRkoları
anime.
kamalı domaltam
@LL@Xa kayam
m/hoyu sikem
vay anadolu piçi way
küçük kamal kalfa mıdır??
Devlet çanları bulsun o zaman görecem ben göt yangınını
Memleket battıkça interneti iyice kısacaklar. Yoncalı hadi neyse ama o redditdeki ibnelere fena çökecekler benden söylemesi profiliniz falan varsa mesajları silin :D
malın kadar yarağın olcana fındık kadar amın olsun
dağlardan başka arkadaş yok
sildim bile reddit IP veriyo :D
tunay eren uyar piçini fetöden şikayet ettim dosya açtılar tc dönsün hayatı sikildi ibnenin
Dewled çanları biliyo oqlim
Her boku verir. Tüccara karşı mı gelinir.
Ciddiyim feci ceza yağdıracaklar sosyal medya üzerinden. Boka gittikçe daha da azacaklar başka çareleri yok. Hatta mart sonunda bazı anonlar farkına varmıştır pek çok hesabın sahibini gözaltına aldılar. Daha da devam eder bu. Hele kur falan aniden azarsa gör o zaman cümbüşü. Twitterda dolar yazanı içeri almazlarsa şerefsizim.
Ax tunay ax burcu gibi tatlu mu tatlu bi kızı bıraktın. Vefasız o herif
Ne boş flexlediniz be txrk kxrt piçleri
çana sikiş vermezler 30 tane obez dombili var diye ama ne zaman çanlar t*RKo PİÇ dolar o zmn ketlerler
reddit t*rko PİÇ doldu 1000 user vardı 4-5 sene önce şimdi 3-4 tane t*rko subredditi var paso ifşa vs atılıyor 100k+ t*rko var
whatsapptan iki kişi arasındaki mesajlaşmayı nasıl okuyacaklar ki?
>mart sonunda bazı anonlar farkına varmıştır pek çok hesabın sahibini gözaltına aldılar
Ankara kuşu ile mustafa selaniki mi diyorsun?
oqlim t*rkolar direkt 2FAyı kırıyor
whatsapp telegram vs SMS verificaiton ile çalışıyor
t*rkler senin tel no yu biliyorsa(e devletten TC kimliğne kayıtlı) direkt operatörünle görüşüyorlar, sim kartını klonlayıp ketliyolar(mesajlar syncleniyo :DD)
geçen 2 gazeteci ketlendi öyle a nlattım bu olayları başka çanda ama t*rk piçi eğitilmedi
2fa açık olan herşeyini hacklerler çok basit. gmail şifremi unuttum yapar,senin sim kartı klonlatır operatöre, smsle gelen şifredeen direkt ketler.
تركيا عربية
>amerimutt'da çalıştığı şiriketin müslübok patronunu internet üzerinden bulup "tuncay isimli gavad bir tırko çalışanınız, sahip olduğu imageboard üzerinden ISIS propagandası yapmaktadır ilk önce size ilettim gereğini yapmazsanız FBI'a ileteceğim saygular :DDD" diyerek mail atma
>fetöden şikayet et, bokistandan medet um
VAXXX KÖPEK VAXXX
yatin iki tiradi de sageleyin sabah a 12 de
bida açarsınız rus janny siqer belamızı yoksa
Atesle oynuyor cocuk habersiz, ismi cismi zaten belli bandan gotu yanan biri. Burada irkcilik misojenizm falan var diye sikayet etse aninda iptal ederler vizesini.
Su hep tirad silmesine yol acan imaji diger tiradlara at. Direk siler o zaman :D
Yok tipik kamalcilardi ama simdi baktim onlarda alinmis :D Oha :D
Eskiden kendi aralarinda boyle fena hesaplasmazlardi, soylunun istifa oyunu simdi bunlar vay aq.
Doğru. Geçen bülbüldeki bir kamalcıda paylaşıyordu f*tih t*zcan kendisinin ismini soyismini bildiğini, istediği zaman bolisleri kapısında summonlayabileceğini söylediği için :D Ama eleman tezcanı iyi yakmış yüksek sesle konuşuyordu dalyarak.
do turks believe that was true? they're privy to the most informations about that claim after all