edycja mocniejsza niż stal lotnicza
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
twitter.com
co tu się odjebało
tl;dw?
Kiedy Zapytaj Beczke
Wszystko zalezy od warunków.
Jak mi klient wywędrował do innego dostawcy to mnie ten nowy dostawca chciał podebrać jako "eksperta". I oferowali sporo więcej pieniędzy, tylko ze na B2B.
Jak się zacząłem dopytywać o warunki to rzucali mi jakimiś ogólnikami że zajebiście i w ogóle chcą mnie tylko na pierwszy rok jako eksperta przy wdrażaniu a potem do innego systemu bym poszedł.
A jak się zapytałem o ilość dni urlopowych, które przewidują dla ludzi na B2B to było wielkie "Yyyyyyyyyyy".
Potem się dowiedziałem ze pracują w takim systemie że nie mają dedykowanych ludzi do monitoringu i każdy z nich od czasu do czasu przychodzi w weekendy do pracy i jebie w nocy. To wtedy jebnąłem śmiechem i kazałem im sperdalać, powiedziałem ze mogę co najwyżej jako konsultant robić przy przekazaniu wiedzy i za każdą godzinę ich zafakturuje, kwestia tylko stawki godzinowej.
B2B jest spoko jak masz wąski zakres specjalizacji w technologii, w których nikt nie robi, bo wtedy dyktujesz warunki i oni nie mają wyboru. Jak jesteś od gównotechnologii jak kurwa klepanie w Javie, gdzie na twoje stanowisko jest w Polsce gorylion średniaków gotowych robić za mniejszy hajs to sobie taką umową dupę mozna podetrzeć. Z UoP masz mniej kasy ale luz w dupie.
tak zwany zbieg okoliczności... a może...
wrota wrocie, drzwi drzewia? dzwia?
drzew, drzewie?
panie boczek wyjaw mi pan sekret stojaka pazdziocha mendy jednej bo nie wytrzymie
miliardy złotych żeby "udowodnić" że metal przetnie drewno
super... no i co dalej? dalej nie wiedzą co sie odpierdoliło?
wiadomo co się odpierdoliło, oficjalny raport to określa
zła pogoda + źle przystosowane lotnisko + błędy kontrolerów i pare innych rzeczy
samolot leciał za nisko i się rozjebał, normalne
w to wierzą lewacy i totalsi
również błąd pilotów
czemu zdeh?
bo kurwa szukam tych opowiastek co mi nie dali
>polaczkowy humor
fajnie pizdado
eso by u grubasa nie poszlo nawet w 320x200
to eso? nie wiem nie gram w gówno jebane
co sie dzialo w serwerowni zostaje w serwerowni
co sądzicie o kraju "Polska"?
nie znam goscia
dobra edycja
dla ciebie
otwieram trzecie piwo
gry robione szybo ktos oglada
byłem raz polakiem ale mi się nie spodobało
Dosłownie ja
zaspermiłem sobie umysł nie potrafię dwóch dni bez walenia konia wytrzymać
nie walę już 3 albo 4 dni i czuje dobrze człowiek
grałem ostatnie 2 tygodnie w warbanda i bannerlorda po 10 godzin dziennie i mi się przejadło
jakie są jeszcze jakieś inne gry
przepraszam nie ma innych gier