sisate device edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
mangaseeonline.us
youtu.be
twitter.com
skupljaju li se zastavice po intu vise ili je to stara mema
veci nos nego sise
jos jedan dan na eksju gdje ce crvatici da spamuju svoj dnevno hr tier fore i luce guzobol po eksju
kako ko, ima pun kurac proksija a i cijeli int je pao u kvaliteti jebote ne znam kad sam nesto zanimljivo nasao na katalogu
slazem se bato
ja sam migrirao na druge bordove a cini mi se da cu polako da odem i sa chana (opet frf)
budi ja
>izpusim zadnje dvi cigare jutros
>sjedim u sorcu bez donjeg vesa i majice cjeli dan
>odlucim se da idem po cigare
>sva roba osim dugih majica i trenerki mi je prljava
>obucem trenerku i duks
>krenem po cigare
>kako hodam niz stranu kurac mi se trese u trenerci jer nisam obukao donji ves
>stavim ruke u djepove i uhvatim ga da ne mlatara
>digne mi se
>odlucim da hodam polako umjesto toga
>prolaze dvi cure preko puta ulice
>gledaju me
>sigurno razmisljaju "zasto je ovaj lik u dugom rukavu i zasto hoda ovako sporo"
>panika.jpg
>pocmem se znojit
>jos malo do ducana
>imaju kamere pa me hvata panika
>znojim se i zadihao sam se
>"dobar dan izvolite"
>zaboravim po sta sam dosao
>m-moze (vidim cokoladu iza)
>moze dorina sa rizom
>izvolite h-hvala
>sjetim se da sam htjeo cigare ali imam dovoljno para il za cigare il za cokoladu
>sramota me pitati da zamjenim
>trenujtno jedem dorinu sa rizom znojav
sta vi radite?
NOVO
youtube.com
HOБO
koje bordove
>onak ook kad no zumerkska mljekara
da li je bolje izgledati pametniji nego sto jesi ili gluplji
ova se raspala ko jugoslavija
sad jedna hit sesija, pa mozhda padne rivjuara ovog hita
mangaseeonline.us
adv,trv,lit i biz zbog mema
zavisi koliko si pametan ili glup
ako mislis da mozes da se overklokujes onda je bolje da izgledas malo pametnije nego sto jesi a ako mislis da nisi bas previse sposoban ona je bolje da izgledas gluplje i iznenadis ljude
uvek je bolje da izgledas gluplji nego sto jesi, osim ako nisi vec prirodno glup
Ako izgledas gluplje devojke ce misliti da ti je krv otisla u kurac pa se nisi dovoljno razvio u glavu.
bila si moja avantuuuura~
samo na jednu (1) noć
ja ne pricam puno pa izgledam samozatajan i pametan al sam zapravo debilcina teska
frfara to je taj autizam
jel ovo zenska ili twink
ovo
ne sjecam se kad sam zadnji put s nekim pricao uopce jednostavno ne znam sta da kazem
ni ja ne pricam puno pa svi misle da sam debil
ovo isto
>NATO vojska
cim pitas nije ti bitno
wtf i love cave trolls now
imam 20 ne mogu se seliti
ali mozda se ljudi ne bi zajebavali s tobom ako imas solidniji nastup recimo u auto osiguranju ti ne bi pokusavali uvaliti nepotrebne gluposti ili te sef ne bi zvao da ostanes prekovremeno precesto
ja mislim da je bolje izgledati pametnije ali znati da si glup jer mnogi susreti se nikad ni ne razviju dalje od prvog utiska
imam 23 ne zelim se seliti jer stekam pare za investicije
Jebo ti mater cuj 20 godina rano ti ici od kuce
Ja bih zube sebi klijestima cupo u zamjenu da sa svojih 20 nisam zivio kod porodice.
Postace ti tijesno ubrzo, krenuce ti majka rodjena smrditi i nervirati, sa ocem ces gledati kako da se pobijes ili kako da izbjegnete da se pobijete, sestru ces htjeti samarati, sa bracom ili neces ni komunicirati zdravo ili cete se ko psi gristi.
Neprirodno je da ljudi od 20+ zive sa majkama i ocevima.
Jeste da je vrijeme sjebano da ne mozes nornalno poslije skole ili fakulteta odmah pripravnicki se zaposliti, bez brige hoces li biti prijavljen ili ne, hoce li plata kasniti ili uopste doci i da na kraju tako sam mozes izdrzavati zenu, sebe i jos djecu praviti.
Ne preostaje nsta nego vani zaraditi i onda doci kuci na prazno imanje ili ga kupiti, napraviti svoja 4 zida i kopati rovove i tunele okolo.
Naci neku blentacu iz crve he pokupiti i ko onaj mnogobozac roker robijas praviti djecu ali ne kurciti se ko i on. Nervira me dosta toga kod njega ali u drugim stvarima se slazem sa njim i vidim svoju buducnost slicnu.
Shvatio sam u zadnje vrijeme da ja uopste ne zelim biti imucan, ne bih znao sta da kupim skupo
Nista od tog mi ne bi trebalo
Neku noc idem kuci i slusam 2 klosara preko puta, prolaze kraj bjesnog mercedesa, kaze kad bih imo ovakav jedan, odmah bi ga prodo za sestinu vrijednosti. U pravu je. Koji ce mu kurac bjesan mercedes i sta se ima jebati sa konjima dok ne potrefi cijenu da je zadovoljan
Tako i ja. Presto sam i izlaziti. Presto i napucanim kuravama prilaziti. Krenuo ih ponizavati i u sukobe sa njihovim orbiterima ulaziti, javno im govoriti da picke nece dobiti ako ih brane od mene.
Vjerovatno je doprlo do nekog, valjda.
Presto sam i trenirati. Presto igrice igrati, prodao soni za 300 maraka.
Ne znam sta se desava, vjerovatno atmosferske promjene me jebu
koliko teksta oci me bolu
znaci samo da imam neku sisatu klinku da mi skace po kurcu svaki dan i moj zivot bi bio savrsen
Keknuh molim te reci mi da je ovo parodija neka
youtu.be
-lik nema pojma o pojmu
-nit papire ima kamoli da prica