edycja rozczarowania
/world of polska/
Other urls found in this thread:
dobrze że sam nitki nie zrobiłem
ale postuj wowzer ich odpowiedzi bo tak to nie ma sensu
nie moge sie doczekać aż Polska zostanie potęgą i podbije i zniewoli niemców i ruskich
tera prawdziwe bingo
Przeklejam bo się nitka skończyła.
Białko nie jest zamiennikiem dobrej diety. Przy intensywnym treningu siłowym powinieneś suplemenentować białko 0.7 grama na kilogram wagi. Z posiłków średnio 70g białka i do tego mniej więcej 60g z białka w proszku.
Kupiłeś najlepsze białko na rynku, 50zł/kg to niewydolność wątroby. Nie radzę kupować żadnych tańszych niż 120zł/kg.
Gwarantowanym przepisem na mięśnie to spanie, jedzenie i trening. Im więcej trenujecie tym więcej jecie i w półtórej roku można wyglądać jak gigachad.
polskie szmaty nie rodza, dlatego nie bedziemy
co za isabelle?
lecimy
isabelle_(animal_crossing)
od razu się człowiek lepszy czuje jak taki krydż czyta
o ty chuju, myślisz że mnie tak łatwo załatwisz?
czemu miałaby być wyjątkiem?
nie wiem pewnie dlatego że animal crossing to popularna gierka i dużo jest r34 czy coś kurwa
ufff
to niby tak jak z lolą, że niby każdemu się podoba
>zydzi zli
nigdy nie grałem w animal crossing bo jestem polakiem i mnie nie stać na Nintendo
uff nie musze sie zabijać
i dobrze przynajmniej nie jesteś sojakiem
pamiętacie jak user mówił, że korona w Polsce nie dobije 10k?
mam złe wieści
pamiętacie jak obyty mówił że nie dojdzie do 1k i polska jest dobrze przygotowana
>mam złe wieści
jakie?
jestem beta w chuj. taki wygląd mój
kiedyś wsadziłem sobie w dupę stalową rurę. nie było tak przyjemnie jak sobie wyobrażałem
uff
ja pamiętam jak pierwszy raz wsadziłem sobie palec głęboko w dupe i też nie było przyjemnie
zapach najgorszy. trudno zmyć, nawet przez rękawiczkę
>jeden z nich został zagubiony
>kiedy szpital przystąpił do dezynfekcji wnętrz omal nie zagazował pracowniczek laboratorium
dosłownie hitler
whoa dzięki todd
opinie na temat piekła kobiet?
o kurwa xD
nom bo zmuszają je do tego