Edycja jebania i srania
/polska/
Other urls found in this thread:
youtu.be
pl.wikipedia.org
twitter.com
govno
to. ruski wie
Zresztą nie rozumiem co komu daje robienie z seksu wielkiego tabu
Bo rozwiązłość kurew narusza strukturę społeczną
elo przypierdalacz
Nic
Twoje nieruchanie narusza strukturę społeczną.
kurwy będą się kurwić i tak więc po co facetom wpajać przestarzałą mentalność
I dated a guy from Yas Forums (soc) for about a year. He (and his family) were incredibly immature. I just checked and he's still out there posting multiple memes a day, despite being a medical doctor. Also still ugly. I feel disgusted that I ever let him near me. I met someone else from there before him but deleted his contact details immediately as he was a weirdo (b).
>soc
>b
there's your problem, what the fuck
"okazywać na żądanie"
Jak to jest traktowane przez polskie prawo a czy naprawdę nie muszę dawać do ręki policjantów?
Na Białorusi policjant zawsze przy prośbę osoby daje swoją własną legitymację i pokazuje swoje dokumenty. Bo wiadomo że może policjantem nie być a być ubrany tylko.
youtu.be
Czy tamcię policjanty robią wszystko według polskiego prawa? Prawdopodobnie to nie zgodnie z polskim prawem tak się zachowywać bo to podobnie do jakiegoś wieśniaka...
>okazywać
Tak. Okazać to pokazać a nie dać
a dlaczego ten policjant wtedy wyrywa dowód z ręki kierowca? 1:44 fimika
takie życie user
niezgodnie z prawem, ale niedoedukowani i myślą, że mają władzę absolutną i jak coś powiedzą to obywatel musi to zrobić.
bo myśli że ma do tego prawo
Po prostu myślałem że być może kierowca jest pijany i robię wszystko dlatego że by pozbawić odpowiedzialności... A jeżeli nie jest pijany to uczynił jakoś inne przestępstwo.
Ale ze strony drugiej policjanty zachowuje się nie dostojnie i niezgodnie z prawem. Bo jeżeli kierowca zrobią coś złego to nie oznacza że policjant nie będzie się zachowywał jak należy. Dlatego pomyślałem że być może problem nie w kierowcy w ogóle.
wstałem do korpo zdalnego w VARSAHVIE
typ co podkładał głos pod żołnierza w tf2 zdeh na korone
postować dojce
wyobrażacie sobie teraz gnić w mieszkaniu 50 m a nie w domku z działką?
no elo. powracam z przewidzianej banicji
widzialem i posiedzialem na party vanie wczoraj troche
"w terenie zabudowanym w pełnym umundurowaniu nie ma obowiązku zachowywać legitymacja służbową"
A inne twierdzi że muszę złożyć legitymację jeżeli tego prosi kierowca. Kto ma rację?
A jeżeli to naprawdę nie jest policjant a tylko jakieś larperz bandyta.
czekolada dla cb user o///o poczestuj sb
w mundurze nie musi pokazywac. ale mozesz nagrac jego ryj. u nas nie ma pocjanto-larperow. byli w latach 90.
*próbuje*
>gorzka
to ze to jest indoktrynacja marksizmu kulturowego a nie edukacja, edukacja seksualna juz jest prowadzona jako wdż i uczy dzieci ze gumki i aborcja to zlo, czyli prawidlowo
mmmmm
heh wiecie bo jestem user czyli mam opinie przeciwną do tej popularnej ;) chłód hehe
pl.wikipedia.org
Do you know any pagans?
Is there any interest among poles in their traditional pre-christian beliefs?
Would you like to see a revival of paganism in poland?
also, forgive my use of english. I just discovered that wikipedia page and got really curious about what people thought.
kurwa wszyscy sie chwala dziecmi na fb, a ja jeszcze nawet nie zaruchalem
no to o to się pytał user
Sklepy z elektroniką otwarte czy koronka?
Bo nie chce mi się czekać kilka dni aż do mnie dojdzie przez internet.