edycja bohaterska
/polska/
Other urls found in this thread:
youtu.be
youtu.be
twitter.com
ty kurwo białoruska, rozpierdole ci łeb
pierwszy
zachodzimy Panowie, będziemy tutaj
Fryzura typowego studenta
Polska proszę.
ja na twoje rozmowy w ogóle nie obrażam bo znam że to jest chyba norma w Polsce: youtu.be
>Białorusin rucha polska edycje
kek
nie brałem dzisiaj urlopu za własny koszt bo zwolnienie lekarskie było przedłużane z powodu kaszelka.
Czemu wyjebali?
Postujcie ludzi których szanujecie, ja zacznę. Szanuję pic rela za zapędzanie białoruskich podludzi do obór i palenie ich żywcem
płacą 100% za chorobowe?
W obliczu Boga Wszechmogącego Najświętszej Marii Panny i pani końsul Rzeczypospolitej Polskiej w konsulacie podpisałem deklarację przynależności do narodu polskiego. Czy wiadomo panu co to oznacza?
Nie, 80% do 12 dni, jeżeli będziesz chory ponad 12 dni to będzie opłacone ostatnia 100%. Ale oni robią wszyscy co mogę dlatego żeby nie przedłużyć termin horowania.
Jak jest w Polsce?
jajebe polaczki wstydźcie sie. ja rozumiem ssać kutasa panu Niemcowi albo Francuzowi, ale kurwa wieśniakowi ze wschodu?
u nas zawsze 80%. Przez pierwsze 33 dni placi pracodawa, potem ZUS
On tu postuje dłużej od ciebie
Jeżeli otrzymujesz lekarskie zezwolenie z powodu chorych dzieci to jest opłaconie zawsze 100%.
Wcześniej za wszystko płacili 100% ale Łukasek jak to się zmienił żeby oszczędzić pieniądze dla sobie
co tak zdeh?
Chciałbym prosić pana zachować się dostojnie jakie należy przedstawicielu polskiego naróda. Bo Polacy jest dość miłymi uczciwymi osobami. I nie ma u pana powodu a nie dla agresji a nie dla nienawiści.
Będziemy się zachowałi jak kulturalny ludzi poproszę.
Już oglądałeś? To prawdziwy plan, aby porzucić gospodarkę i stworzyć cyfrowy obóz koncentracyjny?
czy ten debil wierzy we wszystko co zobaczy w internecie tylko dlatego że jest napisane po polsku
zostaw go on tu postuje dluzej od ciebie
otóż nie pozdrawiam
lurkuje od grupki na steamie i pierwszego pluga
to jest po prostu proba wyboru temata
mam koronawirusa zuchy
a dowód jest?
tak mam 18 lat
chuja masz najwyzej
macie już sperme?
a jak mam korone to co?
to nie postuj tu
Ale mnie boli wszystko
>maryla jest szpetna i paskudna, 1/10
>folaut 3 jest o niebo lepszy od folauta new vegas
>wiedźmin 3 to bardzo dobra gra i zajebisty rpg
>cyberpunk2077 będzie grą 10/10
>warcraft jest zdecydowanie lepszy od smrodliwego warhammera
>w warcrafcie alliance jest lepsze od hordy
>to insomnia wystalkowała testovirona
>karachan to marna kopia 4chana
>wons to sul i miał prawo do donejtów i atencjonowania się, moderacja oraz cały kurahen powinien go przeprosić, złożyć się na jakieś 10k zł i podarować mu kasę, pozwolić na legalne streamowanie gierek na kurahenie
>joker to chujowy forsorak z grupek
chuj mnie to wykopowy