küzel melike baskısı
/tr/
my guess is they're supposed to represent turks and kurds? LOL
GELMEYIN ULAN AMERIKASUYUMA TURKO PICLERI
kusucam galiba
öykünün amı ne renktir??
nice boobs, cross, and hair. the rest is ugly
>çocuk yapmak
ne zaman bunu düşünsem "onu kaybedebilirim paronasıyla yaşayamam" diye düşünüp vazgeçiyorum
bu dünyaya tohum atmadan göçücem galiba
resimleri nasıl görürüm
I don't like small noses
twitter.com
HABDEBNIGND HABBENIIINNNG HABEDINGNG GERÇEKLEŞİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRR HABENINGE HABBEND!!!!!!!!!!!!!!!!
AHAHAHAHAH
lel
AHAHAHAH
AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH
oqLim komunist serverında geriLLa larpı yapan normi larpı yapıyorum
Hello friend, these barbarian turcos keep coming to my beloved ally of kurdistan. I'm trying to stop it friend.
You can come anytime.
FUCK YOU TURK
FUCK YOU PIC
fuck you t*rk fuck you köpek
Christians represent
sıqmadı mı oqLim
i binge taken like four meds. one after another. my head feels like exploding.
nooo dont die who's gonna fill our foreign flag quota then?
bi tur da peline çektim
youtube.com
kalk oynayalım d*aspora köpeği
uLaaaa kel gitti uLaaaaaaaaaaaaaaaaa
morrowind oynanır mı???
discord gelin oqLim
>10000 lira maaş alan Türko olduğunu imbili
bannerlord oynanır mı
Gelemiyolar zati dolar 7 liraya dayandı.
>neredeyse hep onlineyim ^_^
>Son görülme:2 Saat, 12 Dakika önce.
Tayyip bunu iyi azarlamış demek ki.
bu ülkeden ve insanlarından nefret ediyorum.
Ula piÇçç benim kafam tek hapla bile yarrix gibi oluyo sen 4 ilacı nası alıyon???
flex yapınca bokistanda yaşadığımı unutuyorum
Bu milletin 21.Yüzyılda medeni ahlak ve felsefi bilinçten içinde zerre ukte olmayan bölgelerde 'ghetto' kültürü adı altında yetiştirdiği bu 'aptal' insan sürüsü nasıl yetişir,nasıl eğitilir,sağlıklı medeni kültür bilinci beyinlerine nasıl işlenir inanın bilmiyorum.Hadi yaşamlarında kendi sığ ve kirli dünyalarına karışmayalım diyelim,Yahu evine ekmek götüren,seni her koşulda şartsız bir şekilde savunacak ve kollamakla yükümlü devletin memuruna bu halde yaklaşmak nasıl izah edilebilir ? Hangi sorumluluk bilinci oturmuş vatandaş bunu yapabilir..Sadece bununla kalmıyoruz dostlar,bu yozlaşmış beyinlerin kıt kanaat 'raconlarına'kurban giden çok insan var.Maruzat mı olur bilemem,hoş görmenizi talep eder,bu tür aksak insanların psikoloji ve genel kült tabaka bilgisine sahip olmadan benimle aynı şartlarda vatandaşlık yaşamasını istemiyorum.
Sen mi ben mi.