/world of polska/

to show ten czas

Attached: Screenshot_2020-04-12-17-30-09.png (800x1280, 170.65K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=C_gm1l-3oo0
github.com/czaczar/karachan-filters
twitter.com/SFWRedditVideos

w końcu będzie jakiś dobry content w tym pierdolonym kiblu, brawo wowik

Szczerze mówiąc nie Interesowało by mnie w ogóle Cuberpank gdyby nie była to Polska produkcja i gdy nie promował to Keanu Reeves.

Bo do wszystkich Gierek takiego gatunka oprócz GTA i Mafia (tylko 1 i 2) miałem zawsze wyjebanie.

>wowik po raz kolejny udawadnia że jest najlepszym posterem
ten general będzie żył dopóki on żyje

przecież gta i mafia to jedyne gry typu gta i mafia
godne uwagi oczywiście

Wowzer wpierdala tak dużo że jak przejdzie na dietę to będzie kolejny krach na giełdzie

przypominam że wowik to napływ z kara a co za tym idzie bez kara ten general to kurwa smrud zajebany niewarty splunięcia

wowik kocham cie dawaj jedziesz z kurwami

>on mysli ze bosak bylby inny od pisu

ale wez pokaz jakie masz zdjecia na swoim profilu zebysmy wiedzieli dlaczego te kurwy sie tak ponizaja

śmierć k*bietom

nieironicznie to

oczywiście, że by był. każdy byłby inny od pisu, z wielu powodów ale głownym jest kult jednostki w postaci jarka

jak myślicie, ilu hindusów pościąga konfederacja jak wygrają?

Nieironicznie ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY.

to fajny tu sie zrobił wykop jak zawsze w niedziele

tyle co pis

JEBAĆ KEYNESISTÓW

Jak jesteście Keynesistami to wam zapierdole kurwa tak was kurwa nienawidzę kurwy jebane

Got this match in Pooland. What's a good opener in Poolish? No memes

Attached: Screenshot_20200412-173758.jpg (1440x3120, 607.87K)

bosak robilby dokladnie to samo co robi pis, ale jako ze nigdy nie byl w rzadzie to moze sobie krytykowac, np. krytykuje podatki albo ze nie udalo sie od rosji uzyskac rzeczy ze sledztwa od tupolewa, ale gdyby on rzadzil i by widzial budzet i jak ciezko z rosja dyskutowac to by dokladnie takie same decyzje podjal, a swiatopogladowo czy gospodarczo sie od pisu nie rozni

t. Warsaw Enterprise Institute

hej wlasnie sie zesralem ale cudem nie smierdzi

youtube.com/watch?v=C_gm1l-3oo0
8:00
ocb nie jestem za bardzo w temacie jutuberów czemu idubbz się zesrał na jakiegoś podwieka który był fanem content copa?

wypierdalaj

>PiS-owcy nieironicznie chcą żebyśmy w to uwierzyli

heh taki niepoprawny politycznie i wgl ;) moj kandydat bo po prostu mowi jak jest ;) lewaki dupa cicho

bo jego kurwom przyprawia mu rogi a on nic z tym nie robi

That makes no sense

Attached: Screenshot_20200412-174108.jpg (1440x3120, 633.94K)

no ale gdzie tu wchodzi temat podwieka

witam pozdrawiam

github.com/czaczar/karachan-filters

Attached: kuraken fred.png (1183x316, 64.97K)

"elo ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić"

co ty pierdolisz
nie głosuję na bosaka, ale różnice są widoczne gołym okiem, na jakiś wrak każdy ma wyjebane oprócz pisu a konfederacja na pewno by nie wprowadzała jakiś 500 plus i innych trzynastych emerytur

Pic releated był bardzo mocna proponowany. Ale to się mnie w ogóle nie spodobała pierwsze czastka, a druga część nawet nie pobrałem.

Grałem jeszcze w jakieś Sabateur jak jakiś tam członek podziemia francuskiego zabija wszystkich nazistów w Paryżu i ratuje to miasto. Tancerze ma fajne piersie i tyle.

Grał także w grę o wojnie z dyktatorami na wyspach i w Ameryce Południowej. Zapomniałem nazwy Tam możesz latać nawet samolotami i helikopterami. Tak sobie.

Attached: watch_dogs-1920x1080.jpg (1920x1080, 663.36K)

witamy kolege

Attached: 1584231596528.gif (20x20, 1.04K)

.

Attached: female cheating.jpg (4624x4760, 3.96M)

Cool, what does it mean?

Just Cause
dwójeczka fajna była, w sensie latało się fajnie, skakało na linie itd., grafika i mapa fajna. ogromny teren do eksploracji, ciekawy dosyć

Attached: unknown.png (711x660, 389.51K)

Dlaczego lewaków na /polsce/ tak piecze dupa na samo wspomnienie o Bosaku?

nie lewaków tylko pisiorów
chyba, że to dla ciebie synonimy to przepraszam ugułem że to napisałem

JE VUILE POOLSE KANKERVARKENS
GA NAAR JE VADERLAND

Attached: polacken.jpg (400x600, 60.05K)

i love poland

Attached: 1584266708488.png (700x522, 1.06M)

based

"Do I need to look after you, entertain and spend money, or will we have sex right away?"

Attached: 1586107394035-int.jpg (286x336, 23.16K)

Wszystkie te artykuły to clickbaity mające na celu wywołać szok i oburzenie swoimi nagłówkami i treścią żebyś wszedł, obejrzał gorylion reklam, dał się strackować 458504 skryptom JS, zarejestrował się na platformie do komentarzy przy pomocy swojego konta Google lub Facebook i wyszedł wkurwiony szukać innych artykułów o podobnej treści żeby zrobić to samo.

Dajesz się manipulować jak małe dziecko.