to show ten czas
/world of polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
github.com
twitter.com
w końcu będzie jakiś dobry content w tym pierdolonym kiblu, brawo wowik
Szczerze mówiąc nie Interesowało by mnie w ogóle Cuberpank gdyby nie była to Polska produkcja i gdy nie promował to Keanu Reeves.
Bo do wszystkich Gierek takiego gatunka oprócz GTA i Mafia (tylko 1 i 2) miałem zawsze wyjebanie.
>wowik po raz kolejny udawadnia że jest najlepszym posterem
ten general będzie żył dopóki on żyje
przecież gta i mafia to jedyne gry typu gta i mafia
godne uwagi oczywiście
Wowzer wpierdala tak dużo że jak przejdzie na dietę to będzie kolejny krach na giełdzie
przypominam że wowik to napływ z kara a co za tym idzie bez kara ten general to kurwa smrud zajebany niewarty splunięcia
wowik kocham cie dawaj jedziesz z kurwami
>on mysli ze bosak bylby inny od pisu
ale wez pokaz jakie masz zdjecia na swoim profilu zebysmy wiedzieli dlaczego te kurwy sie tak ponizaja
śmierć k*bietom
nieironicznie to
oczywiście, że by był. każdy byłby inny od pisu, z wielu powodów ale głownym jest kult jednostki w postaci jarka
jak myślicie, ilu hindusów pościąga konfederacja jak wygrają?
Nieironicznie ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY.
to fajny tu sie zrobił wykop jak zawsze w niedziele
tyle co pis
JEBAĆ KEYNESISTÓW
Jak jesteście Keynesistami to wam zapierdole kurwa tak was kurwa nienawidzę kurwy jebane
Got this match in Pooland. What's a good opener in Poolish? No memes
bosak robilby dokladnie to samo co robi pis, ale jako ze nigdy nie byl w rzadzie to moze sobie krytykowac, np. krytykuje podatki albo ze nie udalo sie od rosji uzyskac rzeczy ze sledztwa od tupolewa, ale gdyby on rzadzil i by widzial budzet i jak ciezko z rosja dyskutowac to by dokladnie takie same decyzje podjal, a swiatopogladowo czy gospodarczo sie od pisu nie rozni
t. Warsaw Enterprise Institute
hej wlasnie sie zesralem ale cudem nie smierdzi
youtube.com
8:00
ocb nie jestem za bardzo w temacie jutuberów czemu idubbz się zesrał na jakiegoś podwieka który był fanem content copa?
wypierdalaj
>PiS-owcy nieironicznie chcą żebyśmy w to uwierzyli
heh taki niepoprawny politycznie i wgl ;) moj kandydat bo po prostu mowi jak jest ;) lewaki dupa cicho
bo jego kurwom przyprawia mu rogi a on nic z tym nie robi
That makes no sense
no ale gdzie tu wchodzi temat podwieka
witam pozdrawiam
"elo ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić"
co ty pierdolisz
nie głosuję na bosaka, ale różnice są widoczne gołym okiem, na jakiś wrak każdy ma wyjebane oprócz pisu a konfederacja na pewno by nie wprowadzała jakiś 500 plus i innych trzynastych emerytur
Pic releated był bardzo mocna proponowany. Ale to się mnie w ogóle nie spodobała pierwsze czastka, a druga część nawet nie pobrałem.
Grałem jeszcze w jakieś Sabateur jak jakiś tam członek podziemia francuskiego zabija wszystkich nazistów w Paryżu i ratuje to miasto. Tancerze ma fajne piersie i tyle.
Grał także w grę o wojnie z dyktatorami na wyspach i w Ameryce Południowej. Zapomniałem nazwy Tam możesz latać nawet samolotami i helikopterami. Tak sobie.
witamy kolege
.
Cool, what does it mean?
Just Cause
dwójeczka fajna była, w sensie latało się fajnie, skakało na linie itd., grafika i mapa fajna. ogromny teren do eksploracji, ciekawy dosyć
Dlaczego lewaków na /polsce/ tak piecze dupa na samo wspomnienie o Bosaku?
nie lewaków tylko pisiorów
chyba, że to dla ciebie synonimy to przepraszam ugułem że to napisałem
JE VUILE POOLSE KANKERVARKENS
GA NAAR JE VADERLAND
i love poland
based
"Do I need to look after you, entertain and spend money, or will we have sex right away?"
Wszystkie te artykuły to clickbaity mające na celu wywołać szok i oburzenie swoimi nagłówkami i treścią żebyś wszedł, obejrzał gorylion reklam, dał się strackować 458504 skryptom JS, zarejestrował się na platformie do komentarzy przy pomocy swojego konta Google lub Facebook i wyszedł wkurwiony szukać innych artykułów o podobnej treści żeby zrobić to samo.
Dajesz się manipulować jak małe dziecko.