Ediția Runescape
Anterior:
/ro/ - Firul Nostru
Other urls found in this thread:
youtube.com
inpolitics.ro
adevarul.ro
youtube.com
libertatea.ro
evz.ro
libertatea.ro
twitter.com
bump
ai cosit firul prea devreme domnul meu
bump oricum
n-are nimic, bine că ne-am luat de o grijă. nu e nevoie să-mi mulțumești
youtube.com
Ba trebuie sa vedeti video-ul asta. E atat de bazat si rosu-pastilat.
bazat
băi da numai eu cred că preoții de la noi trag un pic spre fascism?
AAAAAAAAAA NU VREAU SA DEVIN COZONAC NUUUUUUUUUU
Unii dintre ei da, dar eu nu pot sa ii suport pe ecumenistii aia jegosi si nenorociti.
Bazar si ortodox pastilat.
Cunosc preot pocăit care în timpul săptămânii e automechanic iar de sămbâtă dansează ca o maimuță și dacă te atinge ești lecuit de diavol și de toate. Aia-i bun?
Ca ortodox zic asa, pomohaci si ala de la husi ar trebui impuscati fara nici o mila. Sunt o rusine.
Ce ma, imi arati 3 homosexuali? Sper sa moara pisa-m-as pe ei, toti homosexuali ar trebui impuscati fara mila. Da fie atent ce frustrat esti tu ca imi dai o stire din 2009.
Apropo
evz.ro
libertatea.ro
HAI ÎNCOACE MHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH COZONACCCCCCC
Nu băga de seamă, legenda spune că oriunde postezi ceva legat de religie și biserică apare ateul cu muci la nas să îți arate știri cu preoți homosexuali, de parcă noi nu am ști că există, da culmea e că tot mucoșii apară homosexualii da pentru ei dacă sunt preoți apoi nu e bine :)))
Mănăstirea de la Săpânța
Chec.
Oameni buni, nu vedeți ce se întâmplă? Salvați aluatul!
Acest fir are har. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă aibă în pază în aceste vremuri nesigure
Ce-i nesigur? E sigur că o să avem 20% șomaj și inflație și guvern PSD și taxe mărite.
NU VREAU COZONAC
SAU
Dupa coronavirus se va creea o miscare nationalista puternica in Romania. Vezi Germania dupa WW1. Vezi George Simion.
Da chileală vrei?
cred că a uitat o virgulă
Da, ai dreptate, nu mi-am dat seama inițial.
ACUM VREAU O VIRGULĂ ȘI COZONAC
da' pizdealâ, 'ăi? di ceie nu vrei?