/tr/

kalkın ula sabah oldu

Attached: 1457307571420.jpg (312x300, 9.09K)

Other urls found in this thread:

eksisozluk.com/pizzaya-yakismayan-malzemeler--5639213?focusto=104993556
i.4cdn.org/wsg/1586426572859.webm
youtube.com/watch?v=b9JBwNrZEtw
youtube.com/watch?v=nTTVvKQwfdc
youtube.com/watch?v=Jm0BjRhGcss&t=7m59s
youtube.com/watch?v=a_tLm2SjuRk&t=10m35s
youtube.com/watch?v=arOyKXnmuWY&feature=emb_logo
youtube.com/watch?v=lYRZlW4hcgQ
youtube.com/watch?v=H8jUT7xk68o
youtu.be/g0OdmRtuQew
youtu.be/KT6DHRKXnoY
twitter.com/NSFWRedditGif

eksisozluk.com/pizzaya-yakismayan-malzemeler--5639213?focusto=104993556
w@LL@xi tıRxolarda ağız yox

i.4cdn.org/wsg/1586426572859.webm

Attached: IMG_20191209_144716.jpg (620x1020, 84.11K)

youtube.com/watch?v=b9JBwNrZEtw

Attached: proxy.jpg (1997x2778, 1.45M)

yauwwwwwwwwww dün düzelmişti internet PİÇi yine kaFayı yedi amqqqq etheRnette fayda etmiyor amqqqqqqqq waLLa modemin kaFasını kesecem abey

youtube.com/watch?v=nTTVvKQwfdc

üstad HAMUDİ postlayın

Attached: hamudi.jpg (511x468, 26.01K)

ne sissy (m)adamlarsınız amk...

very based pic

fuck atat*rk

youtube.com/watch?v=Jm0BjRhGcss&t=7m59s

çok hablı

youtube.com/watch?v=a_tLm2SjuRk&t=10m35s

ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK'ÜN KOZMİK ŞUURU İLE YAŞADIĞI OLGULAR; VARLIĞININ ÖZÜNDEKİ LİDERLEYİCİ VE LİDER OLUCU AKTİFLİK KEYFİYETİNE DAYANMAKTADIR.

Ona Yüce Komutan vasfını kazandıran bu keyfiyet; sahip bulunduğu kavramın icapları doğrultusunda hareket etmesini sağlarken, milliyetçi ve vatanseverlik olgularını evrensel statüde yaşatabilen ifadeleri irticalen söz söyleyerek vurgulamıştır.

ATATÜRK, Makrokozmik boyutların ihtiva ettikleri yüksek frekanslı değerlerle muhatap olabilen Serbest Şuuru ile İlahi Nizama ait olan Liderleyici ve Lider olucu Aktiflik keyfiyetine dayanan olguları Makrokozmik Duyumlamayla yaşıyor ve bu olguların icaplarına uygun olan etkinlikleri, yeri ve zamanı gelince Yüksek Komuta gücü halinde yeryüzünde gösteriyordu.

Makrokozmik duyumlamayla hareket eden varlıklar makrokozmoz düzenleriyle ilgili olarak İlahi Nizam gereği her bir şeyi gerektiği gibi severler.

Her hadise ve unsurun oluşmasında rol oynayan makrokozmiksel şeraitler, makrokozmik boyutların muayyen zamanlarına uygun mekanlarda ortaya çıkarılmaktadır. Her oluşumun oluşturulma sebepleri muayyen sabitelerle kayıtlı bulunmaktadır. Muayyen makrokozmik boyutların muayyen zamanlarına uygun mekanlaştırılmalar da bu esasa dayanmaktadır.

YÜKSEK VAZİFE STATÜSÜYLE ALAKALI OLGULARI YAŞAYAN ATATÜRK, MAKROKOZMİK BOYUTLARIN YERYÜZÜNDEKİ TEMSİLCİSİ OLARAK VAZİFEDAR ÜLKE ATATÜRK TÜRKİYESİNDE MEKANLAŞTIRILMASI GEREKEN YÜCELİKLERİ MEKANLAŞTIRABİLEN KOZMİK BİR İNSANDIR.

Selam, Turkler

sabah kakası

merhaba. çiftinize üçüncü arıyormuşsunuz başvurmak için geldim.

Ewd poliz bey biraz mala giden yiyecek ve ve ş-şey boktanbuldaki tüm ekşici erkeklerin eşlerinin haritası ltfn

canlı derste hocayı tam ekrana alıp COOOOOOMladım

bıkıtım sizden

Attached: 1580112143653.jpg (235x215, 12.89K)

oyunlara para verilir mi???

oqlim sen iyice deli gibi yaptın kendini

bana lüksleri verin ihtiyaçlarım olmasa da olur

Attached: 1585320563595.jpg (1022x1533, 196.25K)

nie oqlimm

ÖldüRme oqlim ipliği. Zortla oqlim.

yaww oqlimm ben ADAM olmam amqqq

izlenir mi???
youtube.com/watch?v=arOyKXnmuWY&feature=emb_logo

savaş kinoları söyleyin

hack başlasın :)))))))))
youtube.com/watch?v=lYRZlW4hcgQ

ne hacki oqlimm

youtube.com/watch?v=H8jUT7xk68o

Attached: rick-ross-hatersjpg.jpg (1200x1200, 94.63K)

AYYILDIZ TİM moruQ TAM fiŞŞeq yauw

ananı sikerken karyolayı kırdım zbam zbam zbam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

keşke haçker olsam sınıftaki kızların hesaplarını haçkleyip özel foto+mesajları ifşalamama karşılığında ayaklarını koklasaydım axxxxxx be

T*Rk hek teama gir oqlim

polise gider oqlim

İŞTE BUNA İNSANLIK DENİR!

Attached: Screenshot_20200409-161025_1.png (1080x501, 68.53K)

saatte 4 ddos geliyo moruQ

I went to Taksim square, and it was shit.

Adım : TÜRK
Soyadım : İSLAM
Baba Adı : DEVLET
Ana Adı : VATAN
Ruhum : BAYRAK
Kitabım : KURAN
TÜRK Olduğum İçin Gurur,
Müslüman Olduğum İçin Onur Duyuyorum!

Bir karyolaya 2k beton wersem kırılır mı

gavur mu olacaktık koçum nie yandın???

lan şehit kalk ws

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA

makina içi dolu ;))))))))))

oqlimm kaç aydır otizm yürüyüşüne çıkamıyom dışarı çıkılır mı yauwww ????

papaz mapaz ne şekilsiniz Lan siz???

walla ben çıkıyom brem ta sikime amqqqq @LL@x PİÇinin götü yiyosa alsın canımı

Attached: 1507530137439.jpg (236x236, 17.22K)

kolpaçino mu döwer kutsal damacana mı???

vazgeç kanka manyak olursun

On*r Tan*r değil mi bu?

youtu.be/g0OdmRtuQew

Allax bile tıRk piçlerini sevmiyor.
youtu.be/KT6DHRKXnoY

neşid playlist paylaş oqlim

az önce kahvaltı hazırlarken kardeşim yanıma gelip "senin işler düştü mü arttı mı?" diye sordu, ben de "konutta peşinat düşünce benim işler arttı tabi" derken baktım ki gülerek ve bana sus işareti yaparak kaçıyor mutfaktan. meğer benimle değil iş arkadaşıyla telefonda konuşuyormuş. domates doğradığım için bakmadan cevap vermiştim :( zaten geçen hafta da bir sabah yattığı yerden pür dikkat youtube videosu izlediğini zannedip, modern family'de gloria'nın manny'e "manniiyy my babyy" diye bağırdığı gibi sevgimi göstermiştim. evet, video izlemiyormuş, toplantıdaymış. *swh

türkiye cumhuriyeti 14. cumhurbaşkanı kesinlikle berat albayrak olmalıdır. kendisinden daha çok hak eden kimse yok ve olmayacak.

asdasdasdasd

Attached: brfn.png (752x722, 526.34K)

total war da kar zencileriyle oynanır mı???

nasıl kalabalık mı peki knk

oqlimm @LL@x yok aR*P uydurması amqqq onu Zeus atıyor yauww

sokaklarda pek insan yok moruQ genelde marketlerdeler

T### piçleri bütün tuvalet kağıtlarını bitirmiş.

pragmatik düşünmüş olabilir. görme yetisini ciddi bir şekilde kaybettiği için işgörmezlikten ötürü çalışamayacaktır, dış görünüş itibarıyla başka bir evlilik yapma ihtimali azalmıştır lakin çoluk çocuğa karışmak ve normal bir hayat sürmek istiyordur. neticede yaşı ilerlediğinde ve ailesini kaybetmesi halinde hayata nasıl tutunacağını bilmiyordur, bir ton değişkeni var. ya da madem beni bu hale soktu, bir ömür baksın diye düşünmüştür. ya da gerçekten seviyordur. biz bilemeyiz. olayın vahameti ayrı, kendisinin şu anda neler hissettiği, gelecekle ilgili kaygıları apayrı.

oqlimm doğru demiş