/ex-yu/

avanti popolo izdanje

Attached: 1586179284563.jpg (1080x1157, 130.04K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=12THVlEOkpE
youtube.com/watch?v=lM_RlI5qVXI
youtube.com/watch?v=b4U4vr_Ra3o
youtube.com/watch?v=_vdhxNLesvg
twitter.com/SFWRedditImages

Na krovu jedne zagrebačke zgrade stajao je muškarac odjeven u crno, zaogrnut istom takvom tkaninom. Svima je isto pitanje bilo na pameti: Je li to zbilja bio Maskirani Osvetnik?

znate šta? ne bih. kunem se, ne bih.

temperatura procesora je trenutno 86C. treba mi novi kuler

znam kako je ! isla sam na terapiju dvije godine , ali sam potpisala da ne uzimam na svoju odgovornost , jer j pocelo da me prtvara u gljivu! sjebalo me dosta

još uvijek si gljiva

Prekini spominjati da si zensko molim te zaljubljujem se vec

jao vidi ga radule pusta cetnicku bradurinu a poceo je kao fiskalni konzervativac. uvek cu glasati za njega, bilo bi dobro da udje u koaliciju sa boskom na nacionalnom nivou kao za bg izbore

Ja sam odlazio na terapiju svaka dva tjedna po 1 sat mjesecima preko hzzo zato jer sam chad. I jos bi odlazio da psihijatrica nije otisla radit van
Podsjetnik da bi doktorice radije pomogle ozljedjenom psu nego ruznom muskarcu

a jel volis pusit kurac

smarate za medalju

Attached: baka-prase-korona.jpg (750x1333, 73.17K)

jbt nisam nikad glasao ali sad je vucic preterao
znaci sve bih mogao da oprostim, ono kad kradu kad biju i to ali da uvoze muslimane?? nikad
dosta smo se mi klali sa takvima kroz istoriju i dosta sam video sta isti rade po svedskoj,nemackoj i francuskoj

oh ne ne ne

Attached: Screenshot_2020-04-08-21-09-44.png (744x1352, 416.06K)

mudzahedini su trenutno po prihvatnim centrima i cuva ih vojska, ne smeju napolje. moja ideja je da spalimo prihvatne centre dok su jos unutra. ali stvarno treba neka politika trece pozicije vise, pun je i meni kurac

youtube.com/watch?v=lM_RlI5qVXI
youtube.com/watch?v=b4U4vr_Ra3o

feelovi

ponekad se najezim kako su kvalitetnni eksju mimovi i postovi

jbt secam se nekad kad smo palili dzamiju u beogradu
sta nam se desilo...
treba neki treci talas da se digne da ovo pomlati sve pogotovu ove izrode u beogradu
ovo je sramota

fuj, obrijani joj pazusi koja kurvetina

ponekad totalno zaboravim da ovde posta 50ak ljudi... koliko li ih tek lurka, kaos
ja uvijek imam osjecaj kao da se nas 10 ovde dopisuje vec godinama

>nas 10 ovde dopisuje vec godinama
pa i jeste tako lolara

ovo

najbolje bi bilo vucic da prestane da se folira i da lepo postane cetnik kao sto je bio nekad

ex-yu je najbezvezniji dio četveročana, tu sam ponekad samo zato jer zastava.

to je zato sto nas je 5 a ovih 45 su albanovi i nebojsini proksiji

glupost. ameri su najgori deo cetricena. odem na pol samo da shillujem za ruse i kineze

pa da ali ne sme, on ima svog gazdu
ojadio nas je vise nego svi pre njega zajedno
pa milosevic je bre gospodin covek drzavnik bio i nikad nije bilo ni blizu ovakva diktatura i tiranija i lopovluk i sramocenje drzave i naroda

nemoj molim te o Slobi, znas vrlo dobro da ga volim i da mi nedostaje

yesterday was the birthday of /ita/'s most beloved member but nobody wished him a happy birthday so we're having a late party here! he even got dubs so come and wish him a happy bd by replying "MA CERRRRRRTO CHE È LUI WHAHAHAAH. GRANDE GREGGIO!"

ne mogu i dalje da verujem da su ga isporucili satanistima na Vidovdan...
leb te jebo mi smo unisten narod nema vise nazad
mozda je bolje odjebati u skandinaviju i ostala bagra
kad su dibidus seljacine otisle tamo mozemo valjda i mi mirni intelektualci i posteni ljudi

kad bi samo ovi djevci znali koja je muka imati gf i kroz kakvu sve dramu i sranja moras prolazit redovno samo da bi ponekad jebo
tipa 95% vremena veze je smaranje i iznevjerovanje u zensko ponasanje i scene a 5% je to malo intime i jebanja
ovo vazi za """najsretnije""" parove i tako ta sranja gde se foliraju pred kamerom za selfije i instagram
5% zapamtite

Slijepci prolaze kroz sranja jer gutaju sve zbog picke i prave budalu i pacenika od sebe. Ako u startu u vezi nametnes sebe kao karakter sve one brzo upiju to i ne proseravaju se mnogo.

Nije bas samo 5% ali da ima dosta retardiranih detalja.
Najgora stvar u vezi veza je svadjanja i nerviranje.... i ako si seksualno neizivljen a imas gf koja je neka ustogljena kucka. Hvala bogu pa s ovim drugim nikad nisam imao problema ali znam mnoge koji imaju.

nisam reko da ne treba imati gf nego da ne treba zudjeti za tim i biti opsednut i fokusirati svaki dan mozak na to
nego radi nesto produktivno za sebe a ostalo ce doci vec usput pa ce im biti onda smijesno za cim su zudjeli non stop i gubili vreme

ma mi smo nekad imali duh, srce i volju sad smo se prodali za 300 evra plate i paraliju svake druge godine, gade mi se

>nametnes sebe kao karakter
znaci ako ih mlatis do besvijesti?

>nego radi nesto produktivno za sebe a ostalo ce doci vec usput pa ce im biti onda smijesno za cim su zudjeli non stop i gubili vreme
A ok brate. To je logicno i upravu si. Mislim, ako neobracas paznju na higijenu, izgled, odjecu itd... nece te nijedna, i to s veoma dobrim razlogom. Nego dok se ti popravljas i radis nesto produktivno, mozda se neka napali na tebe usput, ili ti vidis neku pa joj pridjes lijepsi i s vise samopouzdanja.

ne svidja mi se sto moje postove od pre 3 godine prepises na crvatskom

ima da postanem joker

*izdah*

Attached: tenor(2).gif (350x388, 144.35K)

jeste li svijesni da je zivot zapravo kratak i da ce jako brzo proci makar dangubili u sobi odjednom cete imati 40 godina

jelena...

prrrd haha

parna cifra napijem se, neparna cifra popijem kaficu i postam do 2

to nije nesretna ljubav, to je fiksacija, distrakcija od stvarnih problema i situacija

ja jesam, kao juce da je bilo kad sam posao na fax, i dok trepnes imam skoro 30, da me pita covek ne znam sta sam radio zadnjih 10 godina

jovana

marija

jel to ono nepismeno nedonosce

Da

Attached: 3a7.jpg (504x470, 97.68K)

zivot uopce nije kratak brate

gotovo je
ovo su zadnja vremena

e da je zivot kratak pa da sam vec mrtav

pati se u koroni karantin

Attached: IMG_20200408_165333538.jpg (3120x4160, 3.25M)

svaka cast

hvala koroni sto mi produzila neetovanje

Attached: IMG_20200402_111435471.jpg.png (955x527, 1.41M)

interesantno kako mi uvek bude bolje u zivotu kad se napijem, ima neko objasnjenje?

dvocifren IQ

bazzin sin ima koronu braco

ovo

youtube.com/watch?v=_vdhxNLesvg

kad hodam ulicom mogujem skoro sve ljude visinom

nasi novinari vole pljuvat po Srbiji pogotovo po vucicu

Attached: Screenshot_20200408_231808.jpg (1080x2122, 410.55K)

ne seri da vi kazete "srbijanci" za nas? ahhahaha

meni zene uopce ne trebaju u zivotu samo MGTOW brate

hahaha, kakva nuklearna koupcina