edycja szacunku do policji
/polska/
Other urls found in this thread:
krknews.pl
kobieta.wp.pl
karachan.org
youtu.be
karachan.org
youtube.com
twitter.com
oskarek juleczka
kurrr ale bym se coś zaprogramował co nie
tematycznie
przypominam bo trzeba jeszcze o tym podyskutować:
krknews.pl
gdyż rzadko wskazujemy na to, że kobiety to kurwy
ok to ja zaczne, ekhem, polskie kobiety to KURWY
przynajmniej tym razem nie z 2010
polki są takie cudowne, urocze i skromne d-.-b
o wypraszam sobie. polki od 4 lat już nie są kurwami
intowaters
dobra fajny temacik ziomuś dawaj więcej taki zajebisty temat nie wiem czemu w tamtej nitce nikt ci nie odpowiedział baka -.-
nie mam chęci do życia
HURA HUSSARYIA
nie rucham już od 5 sekund nie wiem co mam zrobić nie chce mi się żyć
FAKT: jak ruchales w przeciagu ostatnich 2 dekad powinienes wypierdalac
cos mi moga zrobic jak nie zainstaluje tej jebanej aplikajci do kwarantanny?
kto ci kazał ją zainstalować?
zwalić konia szponami
a takiego?
Rilu Rilu Fairilu
sms z rządu xd
Dajcie mi taką co mnie kocha
co kurwa? xd byłeś za granicą czy coś? czemu to dostałeś?
jak chcesz kochającą to tylko z zagranicy
FAKT: jak nie ruchałeś w przeciągu ostatnich kilku godzin to nie możesz się nazwać anonem
Nie ma takich. Kobiety to kurwy. One nie kochają
no i kurwa zainstaluje fakegps i mi mogą pysiora siorbać
szacunek do policji, tak mnie wychowano
>30 sierpnia 2017
no too kurwa jak nie zainstalujesz jakiegoś rządowego govna to ci bagieta wbija na kwadret i cie zakuje w kajdany pójdziesz do pierdla i skazańcy będą cię gwałcić kilka razy dziennie, bo nie chciałeś zainstalować rządowego botnetu
botnet w sensie cokolwiek czego nie lubie
zamknij pysk przypierdalacz
Boże jak ja bym chciał być sponsorowany przez bogatą milf karierowiczke
wyobraźcie sobie dostawać kilka tysięcy za ruchanie
piszę petycje do trumpa żeby tak wyglądał program nauczania
przypierdalacz w sensie ktokolwiek kto sie ze mną nie zgadza
na takie coś to trzeba być przystojny i zadbany a nie być literalnym wowikiem
zw ide sobie zaprogramować chleb w piekarni albo cegły do budowy domu
To źle?
wyobraźcie sobie być aktorem typu harry potter co ma koleżanke hermione i przychodzi drako malfoj i ja mu mówie żeby spierdalał a on rzuca zaklęcie zapomnienia na mnie i ja nie pamiętam kim jestem i potem przychodzi profesor snape i mi mówi że jestem hary poter i ja wtedy znajduje w kieszeni różdżke i rzucam ją w przepaść bo myślałem że to jakiś chujowy patyk i profesor snape mówi nie hary to różdżka i leci po nią na miotle i jak on tam jest to ja poszedłem do zakazanego lasu i tam jest centaurzyca i mówie jej że nie wiem kim jestem a ona wystawia cipe i mówi żebym wsadził kutasa to sobie przypomne i sie ruchamy całą noc i przylatuje snape i mówi nie wolno ruchać centaurzyc a ja ok i potem wracam do hogwartu i po paru miesiącach wracam do lasu a tam centaurzyca przychodzi z dzieckiem i mówi mi że to moje a ja nie i spierdalam i potem przychodzi hermiona i mówi że ruchała sie z malfojem i przychodzi ron i wyzywa ją od kurew a ja mówie że nie jest kurwą i ona mi dziękuje za to że ją bronie i sie ruchamy ale potem centaurzyca przychodzi i mówi że mam płacić alimenty na dziecko ale ja nie mam pieniędzy i każe snapowi z nią walczyć i jest pojedynek i snape wygrywa ale potem snape mówi że ruchał sie z moją matką i jestem jego synem i całe moje życie to kłamstwo i ja uciekam dalej do lasu a tam hagrid jest i mnie łapie i mówi że tam nie wolno i wracamy do hogwartu i jak tam jesteśmy to siedzimy na korytarzu i przychodzi malfoj i mówi że tak naprawde te dzieci centaurzycy to są jego ale on sie do nich nie przyzna więc ja mam płacic alimenty to sie wkurwiłem i mówie że nie i wyzywam go na pojedynek i on wygrywa i musze płacić alimenty ale potem zostaje najlepszym czarodziejem w hogwarcie i mam dużo kasy i hermiona mówi mi że chce sie ruchać a ja mówie że nie bo jest kurwą bo leci na kase i wychodze z zamku i idzie za mną gromada loch i ja uciekam szybko żeby mnie nie wyruchały na kase i potem chowam sie za murami zamku i przychodzi malfoj i mówi że pragnie mnie i sie ruchamy
ludzie urodzeni w latach 90 to dosłownie najgorsze spierdony
dobrze że urodziłem sie 8 kwietnia 2002 o 21:12
nie ukrywam dygnoł mi przy ruchaniu centaurzycy w lesie
MODEEEEEEEEE
yesterday was the birthday of /ita/'s most beloved member but nobody wished him a happy birthday so we're having a late party here! he even got dubs so come and wish him a happy bd by replying "MA CERRRRRRTO CHE È LUI WHAHAHAHAAH. GRANDE GREGGIO!"
nic dziwnego można śmiało instalować i być przykładnym obywatelem
Powinni dojebać za to z 6 miesięcy więzienia to by się kurwa nauczyli w końcu a nie jakiś tam kurwa mandat.
Jakbym stał się naczelnikiem państwa to bym wam zrobił ekoterroryzm wy polskie śmiecie jebane.
>czemu aplikacja do lokalizacji ciebie i do zrobienia zdjęcia że jesteś w domu ma dostęp do gpsa i aparatu
nk brainleta bo wyjebałem wszystkie wojaki
debilu pierdolony napisałem że nic nadzwyczajnego ty kurwo
jedną ręką cie kurwa robili jełopie?
prukkkkk
tylko udawałem debila hehe
aha i jebana psiarnia będzie mi wbijać na chate pytać czemu nie mam app i czemu nie robie sobie zdjęć co godzine
mimo że nawet bez epidemii wychodze z domu 2 razy na miesiąc
BO PRZECIĘTNY POLAK TO PIERDOLONY SEBA KTÓRY MUSI 7 RAZY DZIENNIE WYJŚĆ NA PIWERKO I ZIUŁECZKO HEHE PALENIE CHODŹ NA SZLUGA WEŹ A MOŻE SIE NAPIJEMY ;DDDDD
KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUŻ WAS TAK KUREWSKO NIENAWIDZE PIERDOLONE NORMIE PATUSY A TERAZ MUSZĘ JESZCZE UŻERAĆ SIĘ Z TYM ŚCIERWEM PRZEZ PROXY
OBY TEN ZASRANY WIRUS MUTOWAŁ I WYPIERDOLIŁ 99% LUDZKOŚCI I ZMIENIŁ ICH W BIOPALIWO DLA NAS UBERMENSCHÓW SPIERDOXÓW KTÓRZY SĄ BEZPIECZNI W DOMACH
where to learn Polish please and thank you
tfw wszystkie oceny wyższe od 1 są od ludzi z rządu
jakbym nie był biedakiem to bym wyjebał windowsa jebanego gówno jedno
co jak ci przyjdzie powiadomienie że masz zrobić zdjęcie a ty akurat nie wiem bierzesz prysznic albo robisz coś innego czego nie możesz przerwać bagiety ci wbiją wyważą drzwi?
przyjdzie policjant i nakrzyczy na ciebie przy dzieciach
Sorry, i don't know. Find a german book to learn the basic things. Don't learn it from english resources.
a moze bede robil zdjecia nago z kutasem na wierzchu
pomysł wspaniały, może jakaś cute pani boliciajntka akurat sprawdza te całe zadania to jak zobaczy buzdygan kawalera to jeszcze się zarumieni a adres w razie czego będzie miała
I dont know where polska is
zjadą cię jak terke karachan.org
poland should be japanese colony
>monster girls
kurwa bazowe
co to za kraj co ma crossdressing
>jedynie podwiek rozpoznal terke
taki wyglad czanow
islandia
youtu.be
uff
UFFFFFFFF
kurwa ale weroniczka była kiedyś zgrabna
karachan.org
yszty kurwa
byście weroniczke?
jestem desperatem, ale nie aż takim
>policja może ci zajrzeć do zakupów i dać mandat jeśli uzna, że zakupy były "nieodpowiedzialne"
kpina cyrk