Edycja baza polska
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
karachan.org
twitter.com
upgrade
I made a polish bro in Seoul. The guy is incredibly based: tall as fuck, handsome, alcoholic, doesn't give a fuck about anything. He's litteraly the doomer meme, he could pick pretty much any girl if he wanted to, but he prefers drinking an unhealthy amount of alcohol with me on public stairs, in a shady street (No one ever, ever do that here). He told me it was a pretty normal behavior back in Poland.
So anyway, I really like the dude, but he keeps playing absolutly horrendous polish rap music everytime we drink. I never thought a language could be as fucking aggressive as this, really. But since I get wasted 3 days a week with him, I'm starting to actually like the songs. It's like Pavlovian conditionning: when I hear thoses songs, I know I'm going to spend a good night.
Thoughts?
You have been blessed by The Based Slav of Poland. Now you may buy him a beer and you will prosper in life.
I actually tried to go drink beer with him. He told me he hates beer because you need a lot to get drunk, and only drink Soju (Local korean strong alcool, as cheap as water)
polack'd
powstałem
no siema. Sprawdzam
...
elohuj
weekend zaraz
codziennie jest weekend
poproszę taki obrazek gdzie orczyca jest nabijana na końską pałę
nie mam takiego
Ale martwo. Normictwo nalezy lać
fajnie telefonowy
real boomer hours
sam już nie wiem czy oni tak na serio czy to tzw. trolling
>sqłat na paluszkach
polacy to nie słowianie
z resztą dość ławek w całym kraju żeby z browarem usiąść jak człowiek
jestem spasionym grubasem i moge sklatowac z pietami przyspawanymi do podloza
nie wiem o co kaman z patykami co nie umio
ale zamulacie pizde
japonia i jej "kultura" to psie gówno
nom to, tylko POLSKA kultura i szarżowanie z szablami na niemieckie czołgi
to nadal lepsze niż degeneracja, pracoholizm, jedzenie gówna, okrucieństwo, ekstremalne modyfikacje ciały, chujowe bajeczki i masa innego czystego gówna. nawet arabowie czy burgery są lepsze niż te głupie prymitywne żółte pedały
>degeneracja, pracoholizm, jedzenie gówna, okrucieństwo
noo kolego, właśnie opisałeś wielką polske katolicką
>polska liderem w samobójstwach dzieci
>na incels.co połowa userów to polacy
daje do myślenia...
widać wszyscy umarli w tej szarży że się spłodziło take pokolenie co to nawet jaj do lochy uderzyć nie ma
chyba ci się z koreą popierdoliło
ale nudy w korpo zdalnym w warszawie
aha, czyli ciebie też cwelu? ja wiem ja wiem xDDDDD
zapukał dzisiaj do mnie koleś po prośbie, nie wiele starszy ode mnie
nawet nie wiedział co powiedzieć, a ja też chuja mam, bezrobocie i zara koniec pieniędzy
widać że legalnie nigdzie w życiu nie pracował to byle kryzys i leży
dziw się, taki kraj, jakbym potrafił to bym dawno to zrobił
>nie mogłeś spać w nocy, bo budziłeś się przez kaszel
ile mi zostało?
media w polsce już zaczęły forsować cuckold
>W najbliższych odcinkach Seweryn (Mirosław Kropielnicki) postanowi wybaczyć Karolinie (Elżbieta Romanowska) zdradę. Zdecyduje się uznać dziecko za swoje. Wspólnie z przyjaciółmi wybierają imię Bożydar dla chłopca, a koleżanki Kazanowej urządzą przyszłej mamie sesję brzuszkową. Radość przyszłych rodziców niespodziewanie zostaje przerwana, bowiem Karolina zaczyna rodzić! Śmiałek (Paweł Okońki) zawiezie roztrzęsionego Seweryna do szpitala. Kazanowa rodzi zdrowego chłopca, jednak widok maleństwa na nowo wzbudza w Sewerynie zmieszanie i złość. Karolina pokazuje mężowi czarnoskóre dziecko, co oznacza, że nie powiedziała mu całej prawdy...
chuj mnie to
ale pierdolicie
pojebało ją z tym kolosem -.-
zabic matke, dziecko nic złego nie zrobiło
uzylem 15 zeby wygenerowac zboczone audio twilight sparkle i zwalilem do niego, opinie?
nom to
użyłeś 15 czego
15.ai
i pomyśleć że oglądałem to gówno przez dobrych 10 lat. kazanowa to była ta blondyna gruba czy ta ruda?
>dziecko nic złego nie zrobiło
>murzyn
>nic złego
xD mocne!
fajny folsflag lewaku
czy są anoni co bronią czarn... a tu są
Bazowany patol-szpion rozpija koreańca
nie wiem, nie oglądam polskich gównoseriali, ale na zdjęciu była gruba blondynka
Wszystko lewackie gówno finansowane z zachodu i/lub naśladujące ich """trendy"""
UWAGA PROSZĘ PAŃSTWA POWAŻNY SALES ASSISTANCE
lewactwo wszedzie lewacstoa lewacsgaew lewabblblublubu
nie rozumiem w sensie że typ szuka pracy i to jest śmieszne? czy o co chodzi
to ze wirus go wyruchał i że sale assistant to sprzedawca w sklepie
aha to boki zrywać
koleś w korpo pracuje to się musi nabijać ze sprzedawców żeby jak gówno się nie czuć
piecze.
przecież przyznałem ci racje, uśmiałem sie do łez
robole fizyczni siedzą uwaleni na pizde i dostają dochód pasywny a janusz nie może ich nawet tknąć palcem a koprofile zapierdalają 8h dziennie na home office bo business is business as usual, beka z was cwele
nieironicznie b na kara to jedynie miejsce gdzie da sie przebywac
nie ogarniam tego, umarło ze sto osób na wirusa to cały kraj perdolca dostaje
więcej ludzi samochodami potrącili ale dróg nikt nie pozamykał
hah bo wiecie jestem anonem w sensie moja opinia jest przeciwna tej popularnej ;) taki chłód
>robole fizyczni siedzą uwaleni na pizde
>t. korpocwel
większość pobrała zwolnienia a reszta zapierdala
mi tego nie mów
>a koprofile zapierdalają 8h dziennie na home office bo business is business as usual
>obudź się 7:30 jak codzień
>odpal maila i slacka
>połóż się spać do 10:00, żeby wejść na spotkanie statusowe
>10:30 mam wolne
Różnica jest taka że fizolom skończy się dochód pasywny i będzie płacz i zgrzytanie zębami bo nie mają pracy a ja zamiast opierdalać się w domu będę opierdalał się w biurze.
>ostatnie kilka miesiecy
aka lamusa wyjebali po probnym ze straganu na galerii i mysli ze dadza go na kierownictwo
piekny januszek rosnie
>tydzień temu bądź królem życia dynamicznym seo junior senior managerem chuja w dupie
>hehe mało zarabiasz? trzeba się było uczyć emoticon wink
>wyjdź ze strefy komfortu rozbudowuj sieć kontaktów patrz ja tak zrobiłem i mam
>niestety nie spełnił pan wymogów rekrutacyjnych dziękujemy za zgłoszenie i życzymy powodzenia w dalszej karierze emoticon smile
>z dnia na dzień wyląduj na bruku jako całkowicie bezużyteczny człowiek od bicia piany i wytwarzania nieistniejących dóbr
gnije jak w ciągu tygodnia został zweryfikowany potężny przemysł reklam na jutubie i inwestowania w sieci i jak nagle okazało się że dynamiczni cwele z biznesowymi zdjęciami profilowymi są kurwa pierwsi do odstrzału przy cięciu kosztów xD
śmiechom nie było końca xD