tirad nerde uLa
/tr/
öbür tirad yerine buraya yazmayı tercih ederim
yauww canlı dersler kaydedilmiyor mu amqqqq akademisyen piçleri yüklesenize yauwwwwwwwww
Optimize bannerlord
play warband
DOST yoğurt geriLLa mıdır????
batılı piçler sırf müslo değil diye sokaklara sıçan hinduları övüyo vay babayın kemüğüne
t*Rk İTleriyle aynı ülkede yaşamak zoruma gidiyor.
sen de t*RRRRRRRRRRkkkkkkk PİÇisin
bazlı çika hayranları
spider solitairede iki cinste takılıyorum yauwwwww
benim anan+bacınla threesome yaptığım gibi mi??
benden uzak durun uLLLa ahlaksız güccüq kıslar
takılıyorum yani yapamıyorum anlamında evet sen de anamla + bacımla bi şey yapamıyon AHAHAHAHAHAHA
harddiskimde kurbağa fotoları war
Merhaba!
brezilyalı kız ayağı postla
as maymun gardaş
harddiskimde ananın fotoları war
efso
I want a turkish gf with big boobs and big ass. What do?
sevgilisi olan herkesin + bütün amcık sahiplerinin + bana seks eyle incel diyen oRUSbuların + hepinizin AMMMMmmmkqqqQQQ
Show her your passport and that’s it
napçaz abi
hamam bocegi
upgrade your toaster poorfag
Zoomer piçine bak.
AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAAH
Yav bu salaklardan ne bekliyon? Suriye operasyonu sırasında da twitterdaki en aşırı uç kürdoların haberlerini paylaşıyolardı.
>problem
sorun amk zumırlar Türkçe bilmiyorlar mı?
göte yarrak LAK girer
Merhaba, nasılsınız? Karantina nasıl geçiyor?
anime
Eğer bir imkan verilirse çok samimi söylüyorum evden hatta odadan, çok rahat 5 yıl çıkmadan yaşayabilirim.
oqlimm otizm yürüyüşsüz olmaz yauwwww ama hayat boyu mayış+kira+akbil werseler kabul ederim
wiFi PİÇi yine cozuttu yaww bu modem modumu düşürüo etheRnet taksam düzelir mi????????
Düzelir
almila+öykü beni instadan engellediler moruQ
nofap 1.gün
trt1 açın oqlimm qt jelibonlar yarışıyor
nofap 0. gün..
dur oqlim azdırma
Bennu melek midir???????????
TAM şeRefsiz oldum oqlim
ndn brem
oqlimm nie böyle yapıo bu PİÇ yauwww dışarı çıkmak için banyo+tıraş olmak lazım yauwwwww + her yer kapalı amqqqq
bennu_cokkucuk
bennuyu ekle oqlim
libidom tekrar artmaya başladı teşekkürler @LL@x buba
trko pçleri moodumu düşşürdü brem
işi hiç uzatmadan 5-10 dk da COOMlamak kırmızı habb mıdır???
banyo yapmak+tırnak kesmek+diş fırçalamak çok uzun sürüyor be moruQ
ewd
naopçaz oqlim
ben de duydum yillar once (2001-2005 arasi bi tarihlerde) ama cok da inanasim gelmediydi. ayrica telefonda da sicmali isemeli seks yapiyormus. bu nasil oluyor derseniz ikinma sesleri falan. ayrica sadece kendi sicmiyor, sictiriyor da. bunu duydugumda ilk aklima gelen acaba o cok unlu mankene de aynisini yapti mi sorusuydu.
(bkz: anal donem)
edit: kim oldugunu soylemem ama ilk akliniza gelen o manyak talk showcu degil, bu efendi gorunumlu olan.
bahsettigim manken de turk. hatta manken hakkinda cikan dedikodular yuzunden ayrilmalarina ragmen, ayrilik ertesi programinda mankene cok buyuk bir jest yapmisti. acaba manken onu bana boyle yapmazsan herkese soylerim diye mi tehdit etti?
Bokistanda bu kadar sub+fetişçi karı varken beyazın evlenememesi ironik geliyo moruQ
Bilmiyom bRem ben de telefondan kablosuz kullandığım zaman hep kopuyo.
SCUUUUUUUUUMMMMMMMMM GANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
dAŞşAklarımı kessem mutlu olur muyum??????
Demedik mi bu Türk piçleri hemen kopyalar diye.
youtu.be
youtu.be
nerde oqlim o kaRılar???