kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
index.hu
index.hu
444.hu
youtube.com
ritkanlathatotortenelem.blog.hu
444.hu
twitter.com
Do emoji work on 4channel
hitler meghalt, nem tud postázni
Napi emlékeztető.
NER szolga vagy?
Nagyon bázisolt. Kb annyit költöttem havonta kurvákra Magyarban. De persze akkor többet is ért a Forint.
A magyarnál szolgalelkűbb, hatalom előtt meghunyászkodóbb népség nincs Európában. Nekik Szovjet-Közép Ázsia a példakép. Rákosi, Orbán meg Türkménbasi kell számukra aki előtt hajlonganak, tülekednek, egymást taposva, hol féltékenységből, hol csak bosszúvágyból és kicsinyességtől vezérelve.
Az egymást két forintért feljelentő, román pásztorokat inkább behívó és dolgoztató, a saját jobbágyságát évszázadokig sanyargató magyar politikai-gazdasági elit a.k.a nemesség nem érdemelt mást mint Trianont. A 45' után hatalomba emelt sunyi paraszti réteg a kiírtott nemesség-arisztokrácia helyébe lépve pörköltszagú proli országot teremtett. Majd a rendszerváltás után ezer milliárdokat ellopva vezette országot a szétesés szélére, leszedálva azt, egy pszichopata törpe cigány-zsidó akaratának megfelelően. Olstein immáron nyíltan a második Trianont készíti elő egy zsidó-cigány közigazgatási l-adminisztratív területté züllesztve a hajdani Magyarországot.
minden nemzetnek olyan kormánya van amilyet megérdemel
szerdán lezárják pestet. kurva nagy pánik van fent, mert fosnak attól hogy a sok pesti lemegy vidékre és szétfertőzik az országot a gecibe
[...] *húsvét miatt félnek hogy [...]
Én is faszista vagyok.
jelentettem a TEKnek, viszlát a böriben!
nincs má léj mamo léj mamo hoppá
I aint got no exes
All I care for is this necklace
ja mos jön aza ünep amikor az ember 5 lányt meglocsol mind tőti a házipálinkát ezér a hatodikat már lehányja és hazaküldik aludni?
hitler vagyok
roma vagy
VÚÚÚÚÚÍ
FIGYELEM EZ PRÓBA
FIGYELEM EZ PRÓBA
A PRÓBÁNAK VÉGE
A PRÓBÁNAK VÉGE
VÍÍÍÍÚ
Ez egész Budapesten egyszerre van?
Mmmmmmmmmmm.
Azt nem tudom
Itt minden hónap első hétfőjén
milyen má amikó 2 millió ember üvölti kórisban h "faszt sziréázó megbaszlak anyád hátán"
én még sose hallottam
Hát hagyjuk eztett tesik?
Minden hónap első keddjén Ausztriában és Németországban. Minden hónap első keddjén vagy szerdáján Romániában attól függően, hogy van-e hadgyakorlat is vagy valami ünnep.
a polyák leoltotta a gecibe
megadózisolom a C-vitamint
13. Havi nyugdíj..... Valaki postázza a Vona gépet.
hát igen, ezzel aztán tényleg be lehet indítani a gazdaságot
kösz szarbán
mai ebéd:
brokkolikrémleves
rizs mirelit cordon bleuvel, brokkokival és rántott gombával
iss-te-ni
ti mit esztek tesók
brokkoleves a legjobb dolog a világon
főleg kecskesajttal
én hazaugrottam anyuhoz, kaptam finom bundáskenyeret lilahagymával, paradicsommal meg zöldpaprikával, most egy ideig emésztek meg dolgozgatok, aztán majd este hazafele menet beugrom valószínűleg a pad thai-ba valami elviteles kajáért
Most akkor.... tényleg ennyi az egész?
Amikor sedthh képregényét olvastam, hogy a nyugdijjasokat csak a pénzük érdekli semmi más, akkor még csak nevettem, de mostmár kezdem elhinni.
ÉN NEM AKAROK ILYEN LENNI ÖREGEN. Én is ilyen leszek? Hogy csak az érdekel, hogy mennyi lesz a nyugdijjam?
Bárcsak ezek a vén, szarrágok tudnák, hogy kurvára nem kéne alanyi jogon járnia a nyugdijnak, ezt csak az utobbi 50 évben találták fel, amikor kolbászbol volt a kerités is nyugaton...
Bárcsak tudnák, hogy az lenne a normális, ha egy család összeházasodik, szül két gyereket, és ha már nem dolgoznak a szülõk, akkor a gyerekek tartják el õket....................
akinek meg meghaltak a gyerekei pl? Na az kap valami segély,t vagy nyugdijjat.
Bárcsak tudnák, hogy õk teszik tönkre a világot.
Én nem akarok ilyen lenni.
A fityesz ellenes mszmp-vel szimpatizáló loherésektõl kérdezem:
-gratulálok a pártotokhoz.
JÁÁÁÁÁÁÁÁR
sajnos a trottyosoknak mindig muszáj dobni valamit
kolbászt, hagymát meg sajtot ettem fehér kenyérrel
puncit
igazi magyar ember, rendes gyerek vagy user
Miért vagy te buzis?
ti mit csináltok?
én doomozok
Istenem, bárcsak én lennék az.
ölök
megfürödtem, fogat mostam, alsógatyát cseréltem
meg sem éreztem ezt az egy hetet
Én is szójaszósszal kenegetem a kopaszságomat.
ti mit ajánlotok netflixről? :3
egy jó feketézést
built for huge romanian dick
manufactured for hungarian genitals
KDNP!
egyszerű ember vagyok, nagy cicit látok azt mondom ANYU TEJCIT