Ediția Sucevei.
Precedent:
Ediția Sucevei.
Precedent:
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
twitter.com
neața patriciu, ce mai zici?
Salut! Stau acasă, ascult albume Midwest emo, beau bere - nimic special. Tu?
eu?
youtube.com
inafara de asta, mai joc gta san andreas (am inceput un savefile nou amu doua zile si am ajuns in las venturas deja), ma mai uit la un film piratat de pe piratebay, e bine
>mai joc gta san andreas
Stai că îl descarc și eu. N-am mai jucat de prin 2013 și îmi este puțin dor.
verificat, și foarte bazat din partea lui vadim
Mă așteptam ca firul să aibă parte de o renaștere dacă toată lumea stă acasă. Nu e cazul se pare.
Asta am vrut să verific.
Sus?
Pula mea, nu am observat că mai este un fir.... uooops
Sofia Rotaru oare e unionistă?
test
who this curvă
Poate când era tânără.
>heyy sun năzcut in 2k02 xD
Ce păcat că nu am reușit să o câștigăm de partea României, e mai notorie în Rusia și Ucraina decât la noi.
Măcar mai vorbește românește? Văd acum un video de la un concert din Fălești în care se adresează publicului în rusă.
Ciadușescu
Avea o privire de om chinuit.
Un verișor ce a crescut cu Ceaușescu a spus despre el că nu a avut niciodată un prieten.
>Familia Ceaușescu a fost o familie de țărani cu 10 copii. Tatăl său, Andruță, avea 3 hectare de pământ, câteva oi și își mai susținea familia din croitorie. „Nu se interesa de copiii lui; fura, bea, sărea la bătaie și înjura...”, spunea despre el bătrânul preot din Scornicești.
Tatăl lui s-a îmbătat așa de tare când s-a nascut Ceaușescu că a uitat ca mai avea deja un fiu pe nume Nicolae.
Din căte știu eu cred că da, are numeroase piese în româna pe care le cântă, cum n-ar ști. La noi nu e promovată că nu are loc de găinile de pe scenă din București, e și vina noastră că nu s-a depus efort să o atragem, nici nu știu dacă o fost vreodată în România postcomunistă.
Deci românul de rând în perioada 1900-1989 așa era și taicăsău lu Dincă și inclusiv bunicu, mă ascundeam în antreu când se îmbăta și o lua pe bunica la bătaie.
Neglijența și abuzul din perioada timpurie a lăsat amprente.
Una e să ai cântece înregistrate decenii în urmă, pe care le cânți deja în mod automat, iar alta e să vorbești românește fluent.
au*
Mă enervează asta la noi. Mie îmi place să beau liniștit, contemplativ, fără vreun conflict, dar recunosc că uneori e extrem de ușor să pierzi controlul.
A fost cizmar înainte să devina activist. Nu era deloc priceput se pare. Când a devenit șef de stat vizita o mulțime de fabrici pentru inspecție. N-a fost niciodată în vizită la vreo fabrică de pantofi.
Ultima oară am băut pe cameră pe whatsapp cu tovarășii, m-am simțit ca poponarii ăia autiști de pe discord. Ca să eviți conflictul cel mai bine e băutul acasă la cineva cu grupul tău restrîns. Dar dacă nu ai altă soluție baruri>bodegi>căcat>cluburi>f*stivale de muzică.
Sărăcuțul avea flashbackuri.
Nu mai vedem noi evenimente și baruri în timpul apropiat.
Ultimul doctor expert în domeniu a spus că aproximativ pe la mijlocul lui mai ar trebui să se mai liberalizeze mișcarea deci să ieșim din starea de criză
Sper; virusul a ajuns și la rudele mele!
youtube.com
Ascult asta încontinu ca bou
Uhh, care dintre ele?
Bunicul și mătușa.
De e e lumea nebuna in suceava?
as zica ca mai degraba sunt bolnavi decat nebuni
O ard extrem pe acolo oricum
Nasoală situație, le doresc numa de bine, evită-i deocamdată căt poți e foarte contagios.
Mulțumesc, bătrâne. Ultima dată i-am văzut la sfârșit de februarie, deci nu-mi fac griji la acest capitol.
Alcoolul nu te transforma din om bun in om agresiv, eu cand ma imbat sunt pus pe scandal pentru ca imi place, mereu le luam pe bunica si pe sora mea la pizdeala cand veneam beat de la carciuma, imi placea ca stiau deja ca vineri seara la ora 2 dimineata veneam acasa si ca ma asteptau treze cu mancare ca altfel le sculam si le luam la scandal, ahh tinerete...
>mereu le luam pe bunica si pe sora mea la pizdeala
Sper să mori în chinuri.
De ce? Eu le intretineam. Sora era o handicapata, am carat la saci de cartofi sa o treaca liceul ca era proasta rau, pe bunica nu o loveam ca o iubeam mult, dar si ea ma enerva ca o iubea mai mult pe sora pentru ca era mezina familiei si era fata, la bunica doar tipam si o mai impingeam cand se baga intre mine si sora.
>aduc bani in casa
>muncesc
>sora sta cu pizda-n sus toata ziua
E dreptul meu sa o bat o data pe saptamana.
hai ca nu
Daca le si futi esti mare barosan
Sora e in alta tara si bunica e moarta, asta a fost in tineretea mea, alte vremuri.
>Sper să mori în chinuri.
Implicând că 98% din populațiunra republicii.md nu face la fel
Bazat neironic dacă e adevărat
Ești din Vaslui?
>Sora e in alta tara si bunica e moarta, asta a fost in tineretea mea, alte vremuri.
hmmm. ma intreb de ce. Decat cu un frate care te bate si te fute pe tine si pe bunica-ta mai bine pleci in alta tara sau te sinucizi.
Cine a spus ceva de futut? Daca nu faceam urat la ele nici mancare nu imi facea (eu cumparam alimentele), a plecat pentru ca eu m-am mutat dupa ce a murit bunica la 82 de ani (cauze naturale) si nu mai avem motiv sa o tin si pe ea degeaba.
faceau*
pai doar o bateai? fraier. trebuia sa le si futi.
Daca tot cumparai mancare puteai sa faci si tu o mamaliga acolo si dupa dadeai la sor-ta si la bunica-ta in acelasi timp.
Pe bunica o respectam, era femeia de treaba si la locul ei in general, da pe sora nu o suportam, si proasta si lenesa, nu o ajuta pe bunica in curte sau in casa, statea si manca banii mei, daca o mai prind o trag de urechi.
Eu răspund de mine, nu de populația republicii.
Bună!
Bună seara.
CUT THE VPN AND CLOSE DEEPL REEEEEEEEEEEEEE